Houten keukens

Hout leeft. Een houten keuken geeft uw interieur een gezellige en warme uitstraling. Daarbij is hout duurzaam, waardoor uw keuken een ‘groen’ karakter krijgt. Ervaar de natuurlijke schoonheid van echt hout. Bemmel & Kroon keukens heeft een uitgebreide collectie houten keukens. Ambachtelijk gemaakte maatwerk keukens die brengen sfeer in uw kookvertrek. Niet voor niets kiezen mensen tegenwoordig steeds vaker voor een keuken van hout.

Resultaat 1-10 van 24

Resultaat 1-10 van 24

Echt hout of een houten design?

De fronten van de keukenkasten en lades kunnen van echt hout of een hout design worden gemaakt. Indien de keuze valt op echte houten keukendeurtjes dan kunnen deze worden onderverdeeld in fronten van massief hout, deurtjes met een laag fineerhout of keukendeurtjes waar een massief houten kader op wordt gemonteerd. De levensduur van een houten keuken is hetzelfde als bij een ander type keuken. Ook na vele jaren gebruik blijft behandelde hout blijft mooi. Daarbij kunt u het hout in elk door u gewenste kleur laten spuiten. Hiervoor maakt Bemmel & Kroon keukens gebruik van een zeer hoogwaardige lak.

Voordelen van houten keukens

Een houten keuken biedt enkele voordelen boven keukens van andere materialen. Hout is makkelijker te bewerken. Dat is handig indien uw keukenblad of keukenkastje is beschadigd. Hout valt goed te repareren door het op te schuren en daarna opnieuw een laagje olie aan te brengen. Uw keukenblad of deurtjes zijn zo weer als nieuw.
Daarnaast is hout een natuurproduct. Bomen krijgen zoals bekend te maken met verschillende extreme natuuromstandigheden, zoals wind, regen, sneeuw, hagel en bliksem. Ondanks dit natuurlijke geweld vallen bomen na één zuchtje wind niet direct om. Hout is dus zeer flexibel en sterk. Houten keukens zijn hierdoor niet alleen vandaag mooi, maar ook over vijf, tien of vijftien jaar.

Een houten keuken voor elk budget

Houten keukens zijn bij ons leverbaar in verschillende houtsoorten en houtkleuren. Bent u op zoek naar een ruime collectie duurzame keukens van hout? In de mega showrooms van Bemmel & Kroon keukens vindt u altijd een houten keuken die volledig aansluit bij uw behoefte en smaak. Voor elk budget is er een houten keuken te realiseren. Kom langs in onze showroom waar u een groot aanbod aan houten showroomkeukens kunt zien. U kunt hier uw eigen keuken inclusief keukenapparatuur geheel naar wens en binnen uw budget samenstellen.