Greeploze keukens

Greeploos is de trend van de afgelopen jaren! Bij een greeploze keuken wordt de keuken handgreep of knop volledig achterwege gelaten. Vanwege de strakke uitstraling wordt er vooral voor greeploos gekozen bij moderne keukens en design keukens. Maak kennis met onze greeploze keukens.

Resultaat 1-10 van 28

Resultaat 1-10 van 28

Greeploze keuken – stijlvol design

Grepen op de laden en de deuren ontbreken bij een greeploze keuken. Greeploos uitgevoerde laden en kasten trekken hierdoor dan ook geen aandacht. De greeploze keuken valt hierdoor op door zijn eenvoud en straalt rust uit. Het samenspel van de vlakverdeling, de materialen en het kleurenspel krijgt in een greeploze keuken de aandacht die het verdient. Het gaat hierbij om de kunst van het weglaten, als onderdeel van een doordacht keukenontwerp. Dit geeft de greeploze keuken haar karakteristiek eigentijdse elegante uitstraling. Vanzelfsprekend is de greeploze keuken van Bemmel & Kroon keukens voorzien van de nieuwste en beste technieken om laden en deurtjes te openen en te sluiten.

Soft motion techniek & tip-on

De greeploze keuken maakt gebruik van innovatieve technieken om laden en deuren te openen en te sluiten. Soft-motion is een techniek die ervoor zorgt dat keukendeurtjes en lades worden afgeremd, wanneer iemand een deurtje of lade sluit. Deze eenvoudige en moderne oplossing voorkomt beschadigingen en vervelende harde klappen bij dichtslaande deuren in een greeploze keuken.

Aangezien er bij een greeploze keuken geen handgreep of knop is om vast te pakken kan het voor kinderen moeilijk zijn om kasten open te krijgen. Hiervoor is het tip-on systeem ontworpen. Door zacht tegen een keukendeurtje of lade te duwen opent deze automatisch. Dankzij tip-on hoeven greeploze keukendeurtjes dan ook geen greeplijsten meer te hebben. Een moderne keuken wordt hierdoor  nog strakker! Soft motion en tip-on maken de greeploze keuken geschikt voor het hele gezin.

Nadelen greeploze keukens

Grote nadelen heeft een greeploze keuken niet. Greeploze keukens zijn wel wat gevoeliger voor ‘vette vingers’. Vooral bij een hoogglans keuken gaat zullen de keukendeurtjes en lades hierdoor iets vaker schoongemaakt moeten worden. Hiervoor kan een microvezeldoekje worden gebruikt wat de hygiëne weer ten goede komt.