Keukens

Keukenspecialist Bemmel & Kroon biedt u de mooiste keukens tegen de scherpste prijzen. Laat u inspireren door ons uitgebreide en stijlvolle keukenaanbod. Met meer dan 150 keukenopstellingen in verschillende keukenstijlen en opstellingen is de kans groot dat uw droomkeuken al in één van onze mega showrooms staat. U kunt uw nieuwe keuken echter ook helemaal naar uw wens ontwerpen. Combineer hiervoor de juiste keukenbladen, keukenkastjes, keukengrepen en keukenapparatuur waardoor alle denkbare stijlen tot de mogelijkheden behoren.

Keukenstijlen

Keuken ontwerpen

Een nieuw keuken ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet? De keukens die u op deze website of in onze mega showrooms ziet staan zijn stuk voor stuk aan te passen naar uw wensen. U kunt bij Bemel & Kroon keukens onbeperkt combineren in stijlen, opstellingen, kleuren, werkbladen, fronten en grepen en deze vervolgens aanvullen met de nieuwste inbouwapparatuur. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken bieden wij u dus alle mogelijkheden op keukengebied.

Onze inspirerende keukencollectie

De Crown keukencollectie is de basis van ons assortiment. De collectie bevat vier lijnen. Van budget tot uiterst luxe keukens, er is altijd een keuken die voorziet in uw wensen. Bij iedere lijn is er een ruime keuze in stijl en afwerking, waarbij het gebruikersgemak, lange levensduur en de toepassing van hoogwaardige materialen altijd zijn inbegrepen. Van keukenkast tot lade, de kwaliteit van ieder element zorgt voor en perfecte omgeving om te koken.

Silver Line Keukens

Silver Line Keukens

Betaalbare keukens van topkwaliteit met een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Gold Line Keukens

Gold Line Keukens

Keukens gemaakt van mooie, luxe materialen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhoudig.

Exclusive Line Keukens

Exclusive Line Keukens

Op maat gemaakte keukens gemaakt van exclusieve materialen.

Next125 Keukens

Next125 Keukens

Eersteklas internationale design keukens die duurzaam zijn geproduceerd.

Keuken inbouwapparatuur

Zonder de juiste apparatuur is uw nieuwe keuken niet compleet. Het kiezen van de juiste inbouwapparatuur bij het kopen van een nieuwe keuken is daarom van groot belang. In tegenstelling tot veel andere keukenwinkels kiest u uw inbouwaparatuur bij ons niet uit een boekje. Voor dat u bij Bemel & Kroon nieuwe apparatuur gaat kopen kunt u deze eerst zien, aanraken en bij onze ovens en combimagnetrons zelfs uitproberen. In onze mega showrooms bieden wij u hiervoor het grootste aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur. Onze prijzencontroleurs zorgen er bovendien voor we met onze vaatwassers, magnetrons, koelkasten, ovens, afzuigkappen en kookplaten de goedkoopste van Nederland zijn. Kom dus snel langs of maak een afspraak!