Keukens

Keukenspecialist Bemmel & Kroon biedt u de mooiste keukens tegen de scherpste prijzen. Complete keukens inclusief keukenapparatuur volledig afgestemd op uw wensen en kookgedrag. Laat u inspireren door ons uitgebreide en stijlvolle keukenaanbod. Met meer dan 150 keukenopstellingen in verschillende stijlen en opstellingen is de kans groot dat uw droomkeuken al in één van onze mega showrooms staat. U kunt uw nieuwe keuken echter ook helemaal naar uw wens ontwerpen. Combineer hiervoor de juiste werkbladen, keukenkastjes, grepen en inbouwapparatuur waardoor alle denkbare stijlen tot de mogelijkheden behoren.

Keukenstijlen

Welke keukenapparatuur kiest u?

Een moderne keuken is voorzien van de juiste combinatie van keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn.

Vaak wordt er gesproken over vijf standaard apparaten die niet mogen ontbreken. Hierbij gaat het om de koelkast, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Naast deze apparaten die het koken en afwassen een stuk makkelijker maken zijn sommige keukens tevens voorzien van een Quooker en een inbouw espressomachine.

Bij Bemmel en Kroon keukens kunt u niet alleen keukens, maar ook alle keukenapparatuur bekijken. Bovendien zijn alle apparaten in onze Mega-showrooms gewoon aangesloten zodat u direct ziet hoe ze werken. Bij de keuze voor nieuwe apparaten kunt u alle kanten op qua merk, functionaliteit, design en luxe.

Bij de juiste combinatie van keukenapparatuur komen uw kookkunsten komen pas echt tot hun recht. Bemmel en Kroon geeft u graag advies. Samen maken we dan de juiste keuzes!

gaskookplaat van Atag
Oven uit de Siemens studioLine
AEG koelkast voor verse gerechten
Quooker kokendwaterkraan voor direct kokend water

Keuken ontwerpen

Een nieuw keuken ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet? De keukens die u op deze website of in onze mega showrooms ziet staan zijn stuk voor stuk aan te passen naar uw wensen. U kunt bij Bemel & Kroon onbeperkt combineren in stijlen, opstellingen, kleuren, werkbladen, fronten en grepen en deze vervolgens aanvullen met de nieuwste inbouwapparatuur. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken bieden wij u dus alle mogelijkheden op keukengebied.

Een keuken kopen? Hier moet u op letten!

U wilt een nieuwe keuken kopen? Lees dan voor u tot aankoop van uw droomkeuken overgaat eerst wat er bij het kopen van een keuken zoal komt kijken. De juiste keuzes zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken straks perfect is afgestemd op uw kookgedrag. Koken wordt zo elke dag weer een feestje. De keukenspecialisten van Bemmel & Kroon helpen u daarom graag met een aantal belangrijke tips!

Onze inspirerende keukencollectie

De Crown keukencollectie is de basis van ons assortiment. De collectie bevat vier lijnen. Van budget tot uiterst luxe keukens, er is altijd een keuken die voorziet in uw wensen. Bij iedere lijn is er een ruime keuze in stijl en afwerking, waarbij het gebruikersgemak, lange levensduur en de toepassing van hoogwaardige materialen altijd zijn inbegrepen. Van keukenkast tot lade, de kwaliteit van ieder element zorgt voor en perfecte omgeving om te koken.

Silver Line

Silver Line

Betaalbare keukens van topkwaliteit met een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Gold Line

Gold Line

Keukens gemaakt van mooie, luxe materialen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhoudig.

Exclusive Line

Exclusive Line

Op maat gemaakte keukens gemaakt van exclusieve materialen.

Next125

Next125

Eersteklas internationale design keukens die duurzaam zijn geproduceerd.

Inbouwapparatuur

Zonder de juiste apparatuur is uw nieuwe keuken niet compleet. Het kiezen van de juiste inbouwapparatuur bij het kopen van een nieuwe keuken is daarom van groot belang. In tegenstelling tot veel andere keukenwinkels kiest u uw inbouwapparatuur bij ons niet uit een boekje. Voor dat u bij Bemmel & Kroon nieuwe apparatuur gaat kopen kunt u deze eerst zien, aanraken en bij onze ovens en combimagnetrons zelfs uitproberen. In onze mega showrooms bieden wij u hiervoor het grootste aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur. Onze prijzencontroleurs zorgen er bovendien voor we met onze vaatwassers, magnetrons, koelkasten, ovens, afzuigkappen en kookplaten de goedkoopste van Nederland zijn. Kom dus snel langs of maak een afspraak!

Reinigings-, onderhouds- en gebruiksinstructies voor uw keuken

Zodra u een nieuwe keuken heeft aangeschaft willen wij graag, dat u vele jaren lang, elke dag plezier aan uw keuken beleeft. Onze keukens staan niet alleen bekend om hun goede kwaliteit door hoogwaardige verwerking en moderne techniek, maar ook om hun esthetisch en functioneel design. De belangrijkste details en aanwijzingen voor het onderhoud en gebruik van uw nieuwe, hoogwaardige keuken hebben wij daarom overzichtelijk voor u samengevat. Het lezen vergt relatief weinig tijd. U profiteert echter jarenlang van uw kennis voor het juiste onderhoud en gebruik van uw merkkeuken. En als u het niet exact weet, dan heeft Bemmel & Kroon, ook na de koop, altijd een luisterend oor voor u!

Reinigings-, onderhouds- en gebruiksinstructies voor uw nieuwe keuken