Hoekkeukens

Een hoekkeuken is misschien wel de meest voorkomende opstelling voor een keuken. Door de L-vorm neemt een hoekkeuken weinig ruimte in waardoor deze keukenopstelling ideaal is voor kleinere ruimtes. Handige onderhoekkasten zoals de carrouselkast en de onder hoekkast ‘Le Mans’ zorgen ervoor dat ook de hoekruimtes optimaal gebruikt worden. Bekijk onze praktische hoek keuken opstellingen!

Resultaat 1-10 van 45

Resultaat 1-10 van 45

Hoek keukenopstelling

De hoek keukenopstelling (ook wel L-opstelling genoemd) is een zeer veel toegepaste keukenopstelling. Gezien het gemiddelde formaat van de Nederlandse keuken is dat ook wel logisch. Met een hoek keuken opstelling wint u namelijk de meeste ruimte. De hoekkeuken leent zich uitstekend voor de ideale keukenindeling om efficiënt te koken waarbij u zo min mogelijk hoeft te lopen. Het werkblad is bij een hoekkeuken relatief groot en er is meestal veel kastruimte beschikbaar.

Vroeger hadden hoekkeukens last van verloren ruimte in de hoeken. Bij hedendaagse hoekkeukens is dit probleem opgelost door in de hoek een handige draaicarrousel te installeren. Verder worden de kookunit en spoelbak vaak schuin tegenover elkaar geplaatst. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving in de keuken. Met onze hoekopstellingen  bent u verzekerd van jarenlang kookplezier.

Hoekkeukens in alle stijlen

Hoekkeukens zijn bij Bemmel & Kroon keukens in elke stijl leverbaar. Nostalgische, landelijke keukens waarbij je de dorpse sfeer van vroeger proeft. Moderne opstellingen met innovatieve inbouwapparatuur. Design keukens met een uitdagende vormgeving die zorgen voor een stijlvol interieur. U vindt hier voor ieders wensen en smaak wel een geschikte hoek keuken opstelling. Kom vrijblijvend langs in één van onze mega keukenshowrooms en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden van onze hoekkeukens.