Header keuken 1400005
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400042

Keuken met kunststof en houtfineer fronten

Het ontwerp van deze rechte keuken bestaat uit een mooie mix van kleuren. In gefineerd hout uitgevoerde hoge kasten en bovenkastjes maken het kleuren pallet warm. Het witte keukenblok met matte kunststof fronten geeft juist weer een frisse tegenhanger. De stoere zwarte metalen grepen op de laden van het rechte deel en de deuren van de hoge kasten sluiten perfect aan op het in zwart uitgevoerde granieten werkblad.

Met dit tijdloze ontwerp en mooi materiaal gebruik blijft deze keuken door de jaren heen een echte blikvanger. Door het gebruik hoge kastdeuren en een in graniet uitgevoerd werkblad krijgt het geheel een luxe uitstraling waar je veel tijd in door wilt brengen.

Whirlpool apparatuurInclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle rechte keukenopstelling is uitgerust met moderne Whirlpool apparatuur. Uiteraard is elke keuken maatwerk en kan alle keuken- en inbouwapparatuur naar wens worden aangepast.

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies