• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400202

Design keuken met ruim kookeiland

Ruimtelijk. Het ontwerp van deze keuken zorgt voor extra dieptewerking. Dankzij het contrast tussen het spoelgedeelte in een nis van de met hout accent uitgevoerde kastenwand en het zeer ruime witte kookeiland. Zwarte moderne opleggrepen en composiet werkbladen in dezelfde kleur maken van het geheel een mooie mix van kleuren.

In het kookeiland bevind zich een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Hierdoor is een ontsierende afzuigkap overbodig en wordt het zicht tijdens het koken niet belemmerd door een eilandschouw afzuigkap. Zowel voor de keuze van de hout accenten als de kleur van de matgelakte fronten van het eiland en de werkbladen zijn de keuzemogelijkheden onbeperkt.

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met kookeiland is voorzien van hoogwaardige Miele apparatuur. De inbouw- en keukenapparatuur is altijd naar wens aan te passen. Een keuken kan immers pas uw droomkeuken worden als alles op uw wensen en kookgedrag is afgestemd.

Miele apparatuur

Onze klanten aan het woord

Prettige ervaring

Wij hebben bij deze firma een complete keuken met inbouwapparatuur aangeschaft. Het samenstellen hiervan werd goed ondersteund door Yorin. Hij was ter zake kundig en wist ons goed te begeleiden bij onze keuzes. De bemiddeling bij het installeren van de keuken hebben wij ook als prettig ervaren, en de installateur bleek ook vaardig en volgens afspraak zijn werkzaamheden te doen. De geleverde service was prima.

J.J. Kok

Onze klanten waarderen ons met een9.2
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies