Header keuken 1202017
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400090

Moderne witte hoogglans keuken met keukeneiland

Moderne in wit hoogglans uitgevoerde keuken met o.a. een kastenwand en een keukeneiland. De afmetingen van deze eigentijdse keukenopstelling met kookeiland is 185 cm en 250 x 100 cm. Een functionele indeling zorgt tijdens het kokkerellen voor veel gebruiksgemak. Koken, bakken en spoelen vanuit een vaste plek in de keuken.

Inclusief keukenapparatuur

Dit moderne ruim opgezette keukenontwerp met kookeiland en kastenwand is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: oven, koel/vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Hier kunt u uren doorbrengen, maar ook snel een maaltijd bereiden.

Onze klanten aan het woord

Uitstekend

We zijn zeer tevreden over onze geweldige keuken. De verkoper heeft heel goed meegedacht wat wij wilden en een uitstekend plan gemaakt. Levering zeer correct, alles goed verpakt. Bemmel & Kroon zullen wij zeker aanraden bij familie en vrienden.

C. Prins

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies