Header keuken 1200374
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400056

Keuken met kookeiland in hoogglans design

Wanneer u graag veel tijd doorbrengt in uw greeploze design keuken met kookeiland en keramiek werkblad is rekening gehouden met voldoende werkruimte en tevens een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. Het geheel is uitgevoerd in een hoogglans wit front. Afmeting kastenwand 200 cm. Afmetingen keukeneiland 310 x 100 cm diep. Een schitterend staaltje in hoogglans uitgevoerd greeploos design, voor een exclusieve uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met

Onze klanten aan het woord

Fantastische service

Onlangs heb ik me georiënteerd op de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij Bemmel & Kroon wist ik meteen dat ik aan het goede adres was. De keukenadviseur begreep heel goed waar ik naar op zoek was en dacht met me mee over praktische en slimme oplossingen. Door samen alle facetten van een keukenontwerp door te nemen voelde ik me begrepen, gehoord en ...

D. Roosenburg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies