Header keuken 1200379
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1200379

Landelijke keuken met massief houten werkblad

In deze keuken in landhuisstijl met glasdeuren met roeden is de ruimte optimaal benut waardoor er veel berg en werkruimte ontstaat. Het geheel is uitgevoerd met een makkelijk te reinigen front in een lichte kleur en een luxe massief houten werkblad. De afmeting van deze zeer ruime landelijke keuken in U-opstelling is 150 x 300 x 300 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze klassieke keuken met natuurlijk keukenblad van echt hout is uitgerust met de volgende Whirlpool keukenapparatuur: vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en 102 cm hoge koelkast.

Onze klanten aan het woord

Nieuwe keuken

Prima geholpen door Marcel en alles perfect uitgelegd! Denkt mee, offerte duidelijk en alle afspraken nagekomen: chapeau! Installatie was top en zijn zeer tevreden. Installateurs waren zeer bekwaam en vakkundig. Prijs/kwaliteit geweldig!

F.N.J. M. Kouwenhoven

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies