Rechte keukens

Rechte keukens bieden uitkomst in kleinere, of juist in smallere ruimtes. Bij het ontwerp van een rechte keuken is een efficiënte indeling van groot belang. Alle inbouwapparaten moeten zowel praktisch als voor het oog immers het beste plekje krijgen. Bemmel en Kroon keukens heeft een ruim aanbod zeer doordachte rechte keukenopstellingen.

Resultaat 1-10 van 35

Resultaat 1-10 van 35

Veel toegepaste rechte keuken opstelling

De rechte keuken (ook wel lineaire opstelling genoemd) is een van de meest toegepaste vormen. Deze keukenopstelling wordt met name toegepast in een smalle keuken of een ruimte waar slechts één wand beschikbaar is. Alle kasten en keukenapparaten bevinden zich bij een rechte keuken hierdoor aan dezelfde muur. Omdat alles op één lijn staat loopt u in een rechte keuken veel meer dan in een hoekkeuken, U-keuken of keuken met kookeiland. Een vrije werkbladruimte van 300 cm is met het oog op bruikbare werkruimte het meest praktisch. Deze kan worden onderbroken door de spoelbak en de kookplaat. Plaats de spoelbak in het midden van het keukenblad, want die gebruikt u het meest.

Hoewel een rechte keuken uitermate geschikt is voor smalle ruimtes is een rechte keukenopstelling vanuit praktisch en gebruiksvriendelijk standpunt de minst aangeraden opstelling.

Rechte keukens kopen?

Goed advies moet bij het kopen van een keuken niet worden onderschat. Een verkeerde keukenindeling kan er voor zorgen dat u in uw nieuwe keuken niet efficiënt kunt werken en koken. Wilt u weten welke mogelijkheden er binnen de beschikbare ruimte in woning zijn? U bent van harte welkom in een van onze mega showrooms. Onze keukenadviseur kan er dan voor zorgen dat u van de beperkte ruimte optimaal gebruik maakt.