Rechte keuken - Moderne inbouwkeuken in onze showroom

Rechte keukens

Rechte keukens bieden uitkomst in kleinere, of juist in smallere ruimtes. Bij het ontwerp van een rechte keuken is een efficiënte indeling van groot belang. Alle inbouwapparaten moeten zowel praktisch als voor het oog immers het beste plekje krijgen. Bemmel en Kroon keukens heeft een ruim aanbod zeer doordachte rechte keukenopstellingen. Ontdek hier meer over de mogelijkheden van de rechte keuken.

Ons rechte keukenaanbod

Moderne rechte keuken.

Rechte keukenopstelling

De rechte keukenopstelling (ook wel I-opstelling genoemd) is de ultieme basisvorm voor een keuken. Bij een rechte opstelling is de keuken tegen één wand geplaatst. Rechte keukens zijn compact, veelzijdig en verre van saai! Met een rechte opstelling kunt u namelijk alle kanten op. Hierdoor komt deze keukenvorm in ieder interieur tot zijn recht. Dit type keuken past perfect in kleinere of smalle langwerpige ruimtes en is mede daardoor zeer populair.

De rechte opstelling van de keuken biedt voldoende ruimte voor een spoelbak en een kookunit. Ook is er nog plaats voor inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en een koelkast. Op deze manier kan een betrekkelijk kleine kamer of een lange rechte wand kan toch optimaal worden benut. De rechte keukens van Bemmel & Kroon zijn verkrijgbaar in alle voorkomende keukenstijlen, van modern tot landelijk. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het zo functioneel mogelijk inrichten van uw nieuwe rechte keuken!

Zwarte rechte keuken.Moderne zwarte rechte keuken.
Landelijke keuken rechtLandelijke keuken rechte opstelling

Lengte rechte keuken

De meeste functionele rechte keukens zijn tussen de 3 en 4 meter lang!
Hoe langer een rechte keuken wordt, hoe minder functioneel hij wordt. Rechte keukenopstellingen worden daarom meestal niet langer gemaakt dan 4 meter. De gemiddelde rechte inbouwkeuken is 360 cm lang. Wanneer u een kleine ruimte heeft, maar toch genoeg werkruimte wilt is een rechte keuken van 3 meter voldoende. Bij een beschikbare keukenruimte van rond de 4 meter lang heeft u echter meer vrijheid in het keukenontwerp. U kunt dan bijvoorbeeld brede ladekasten of een hoge apothekerskast in het ontwerp meenemen. Uiteraard kunt u in plaats van een hoge kast ook kiezen voor extra werkruimte op het aanrecht. Hierdoor heeft u meer dan voldoende ruimte om te koken en geniet u van extra comfort.

Rechte keuken van 3 meter lang.Rechte keuken van 3 meter lang.
Een gemiddelde rechte keuken van 360 cm langEen gemiddelde rechte keuken van 360 cm lang.

Een rechte keuken van 5 meter of langer?

Een lange, rechte keuken van 5 meter of meer is natuurlijk ook mogelijk. Vooral oudere woningen hebben nog wel eens een lang en zeer smal vertrek, ook wel een pijpenlade genoemd. In deze ruimtes is de rechte keuken soms uitzonderlijk lang. Een lange rechte keuken van 5 of 6 meter is in gebruik en qua ergonomie wel een stuk onhandiger. U moet hier immers verder lopen. Bij deze opstelling zult u in ieder geval wel altijd voldoenden kastruimte hebben.

Rechte keuken van 4 meter lang.Rechte keuken van 4 meter lang.
Keuken in rechte opstelling 6 meter.Keuken in rechte opstelling 6 meter.

Stijlen keuken in rechte opstelling

Modern, landelijk of design?
Keukens zijn er in veel verschillende stijlen. Zo vindt u in het assortiment van Bemmel & Kroon onder andere moderne, landelijke & design keukens. Elk met zijn eigen kenmerken. Alle keukenstijlen zijn op maat leverbaar in een rechte opstelling, afgestemd op de voor uw beschikbare keukenruimte. Voor een ultieme thuisgevoel kiest u voor een landelijke keuken met natuurlijke elementen en rustige kleuren. Wilt u ouderwetse gezelligheid in huis te halen met de technische snufjes van tegenwoordig? Ga dan voor een nostalgische keuken! Toch liever een strakke keuken met een luxe uitstraling? Ga dan voor een moderne keuken. Neem voor meer inspiratie een kijkje in één van onze showrooms!

Goedkoop aanrechtblad voor keuken van kunststof.

Het aanrechtblad

Zeker bij de rechte keuken is het aanrechtblad een prominente element en een belangrijke sfeerbepaler. Het blad van rechte keukens is vaak vooral praktisch, hitte-, stoot én krasbestendig. Bij Bemmel & Kroon bieden wij u een enorme diversiteit in aanrechtbladen. Waar het ene materiaal hoog scoort op onderhoudsgemak, scoort het andere werkblad weer hoog op uitstraling en sfeer. Al onze aanrechtbladen zijn zowel op het gebied van materiaal als afwerking van hoogwaardige kwaliteit. Ze voldoen hierdoor altijd aan alle hedendaagse gebruikseisen.

Groente snijden, een boterham smeren, afwas neerzetten, aanrechtbladen worden intensief gebruikt. Juist omdat u het blad van uw aanrecht dagelijks gebruikt moet u er lekker aan kunnen werken. Laat u daarom u goed adviseren over welk keukenblad het beste past bij uw smaak, leefwijze en budget.

Aanrechtblad materialen

Keramisch aanrechtblad.Keramisch aanrechtblad.
Luxe marmeren aanrechtblad.Luxe marmeren aanrechtblad.
Aanrechtblad van natuursteen.Aanrechtblad van natuursteen.

Bent u geïnteresseerd in een rechte keukenopstelling met een hoogwaardig aanrechtblad? Of wilt u weten wat de mogelijkheden bij Bemmel & Kroon keukens zijn? We heten u van harte welkom in een van onze showrooms. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs.

Rechte keukens en inbouwapparatuur onder één dak

Veel spullen in een kleinere ruimte zorgt voor een rommelig geheel. Dat is ook bij een rechte keuken het geval. Door apparatuur in te bouwen zorgt u voor een strakke opgeruimde uitstraling waardoor uw keuken groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Kies daarom voor inbouw magnetron, inbouw koelkast en zorg ervoor dat uw vaatwasser ook netjes is weggewerkt.

Bij Bemmel & Kroon zijn we van mening dat u deze inbouwapparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid compleet uitgevoerde recht keukenopstellingen vindt u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keuken- en inbouwapparaten. Daarin zijn wij in Nederland uniek. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenadviseurs zijn u graag van dienst om uw nieuwe recht-toe-recht-aan uitgevoerde opstelling tot in perfecte met u samen te stellen.

Maak een afspraak

Keukens in onze showroom in ZoeterwoudeKeukens in onze showroom in Zoeterwoude
Keuken inbouwapparatuur Den HaagKeuken inbouwapparatuur in onze showroom
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Rechte keukens zijn er in vele soorten en maten. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit kleuren, materialen en keukenindelingen. Hiermee is voor elk budget wel een recht uitgevoerde keukenopstelling te realiseren. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Keukeninspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een keuken in rechte opstelling.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukenfronten, kastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen we de rechte keuken van uw dromen samen ontwerpen. De keuken wordt hierbij volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak en kookgedrag.