Header keuken 1400045
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400004

Landelijk-moderne, sfeervolle keuken

Deze landelijke keuken ademt sfeer en gezelligheid, maar is tegelijkertijd helemaal van deze tijd. De mat gelakte kaderdeurtjes zijn uitgevoerd in magnolia, een prettige kleur die overal bij past. Het kunststof werkblad in betonlook sluit hier dan ook perfect op aan. Naast het rechte keukenblok met bovenkastjes is deze keuken voorzien van een hoge wandkast. In de hoge wandkast bevinden zich tevens een combi-stoomoven en koffiezetapparaat.

De roestvrijstalen donkere deurgrepen zijn afgerond voor een vriendelijke uitstraling en ook in de kraan ziet u ronde lijnen terug. Daarnaast zit de keuken vol praktische slimmigheden. Zo is het vlakscherm afzuigsysteem mooi verborgen onder één van de keukenkastjes, beschikt u over 6 ruime pannenladen en is alle inbouwapparatuur van het A-merk AEG.

Inclusief keukenapparatuur
Deze sfeervolle landelijk-moderne keuken met wandkast is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: vlakscherm afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi stoomoven en een koffiezetapparaat.
AEG keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies