Header keuken 1202037
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400094

Rechte moderne complete keuken

Rechte keuken uitgevoerd met strak modern front in de kleur Lava Zwart. Deze eigentijdse keuken is voorzien van een granieten werkblad en is 370 cm lang. Een stoere keuken, ook voor de kleinere huishoudens.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rechte keukenopstelling is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en zeer ruime koeler.

Onze klanten aan het woord

Nieuwe keuken

Prima geholpen door Marcel en alles perfect uitgelegd! Denkt mee, offerte duidelijk en alle afspraken nagekomen: chapeau! Installatie was top en zijn zeer tevreden. Installateurs waren zeer bekwaam en vakkundig. Prijs/kwaliteit geweldig!

F.N.J. M. Kouwenhoven

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies