Design keukens

Design keukens zijn moderne keukens met een stijlvolle uitdagende vormgeving. Een design keuken is veelal voorzien van de modernste keukenapparatuur waardoor deze stak vormgegeven keukens van alle gemakken zijn voorzien. Keukens gemaakt van de meest luxe materialen die perfect aansluiten bij een modern interieur. Bekijk de design keukens uit onze collectie om eigentijds te wonen en culinair te genieten.

Resultaat 1-10 van 57

Resultaat 1-10 van 57

Design keukens op maat

Een design keuken is een keuken met een aantal kenmerkende eigenschappen. Zo hebben design keukens veelal een modern (vaak greeploos) uiterlijk. Voor deze stijlvolle vormgeving wordt gebruik gemaakt van luxe materialen die perfect zijn afgewerkt. Daarnaast wordt een designkeuken perfect op maat én volledig naar uw wensen ontworpen en vervaardigd.

Exclusive Line keukens

Vernieuwend design en onovertroffen kwaliteit
Elke keuken uit de Exclusive Line is een perfecte combinatie van moderne vormgeving en functionaliteit. Het strakke lijnenspel van deze keukens zorgt voor ruimte, rust en balans. De keukenmeubelen zijn tot in perfectie afgewerkt, en de fronten zijn zowel greeploos als met handgreep leverbaar. De luxe kasten zijn voorzien van een fluisterzacht dempingssysteem. Leverbaar in vele materialen en kleuren is een Exclusive Line keuken een betaalbare design keuken met net dat beetje extra. Door de vele interieuroplossingen kunt u eindeloos variëren, zodat uw design keuken altijd aansluit op uw wensen en behoeften.

Bezoek onze showroom

Bemmel & Kroon Keukens heeft drie mega showrooms met een ruime keuze aan design keukens. Onze keukenspecialisten helpen u graag verder met de keuze van uw designkeuken. In onze showroom kunt u uw eigen keuken geheel naar wens samenstellen. Ontdek de wereld van de moderne en design keukens.