Design keuken met exclusieve keukenapparatuur

Design keukens

Design keukens zijn luxe keukens met een stijlvolle uitdagende vormgeving. Een design keuken is veelal voorzien van de modernste keukenapparatuur waardoor deze stak vormgegeven keukens van alle gemakken zijn voorzien. Keukens gemaakt van de meest luxe materialen die perfect aansluiten bij een modern interieur. Bekijk de betaalbare design keukens uit onze collectie om eigentijds te wonen en culinair te genieten.

Een greep uit ons design keukenaanbod

De opstelling van uw design keuken

Uw design keuken kan, afhankelijk van de maten van uw keuken op diverse manieren worden opgesteld. Hierbij is de design keuken met eiland voor veel kookliefhebbers de favoriete keukenopstelling. Heeft u in uw woning niet voldoende ruimte voor een kookeiland, dan is de parallelle keuken een goed alternatief. Maar ook bij een rechte of hoek keukenopstellingen met een exclusieve keukenkast zijn er oneindig veel mogelijkheden. Al deze opstellingen zijn naar eigen smaak in te delen.

Design keuken met eiland

Design keuken met eiland

Indien u voldoende ruimte heeft is een design keuken met eiland natuurlijk de mooiste keukenopstelling. Uw kookeiland wordt dan, naast een plek om te koken, al snel dé centrale plek in uw woning! Een gezellige plek waar u heerlijk kunt ontbijten, met vrienden kunt dineren of om te borrelen. Natuurlijk zijn er bij een eilandopstelling voldoende keukenkastjes om al uw potten, pannen, servies, bestek en meer in op te kunnen bergen. Heeft u minder ruimte in uw keuken, kies dan bijvoorbeeld voor een hoekkeuken of een designkeuken in een rechte keukenopstellingen.

Uiteindelijk is er voor elke ruimte wel een design keukenopstelling te ontwerpen. Uiteraard zijn er in een grote keuken wel meer keukenindelingen mogelijk dan in een kleine keuken. Wilt u weten hoe een design keukenopstelling er in uw keukenruimte uitziet? Maak dan een afspraak, en laat geheel vrijblijvend een 3D keukenontwerp maken in één van onze showrooms.

Meer over eiland keukens

Parallel keuken design

Parallelle design keukenopstelling

Bij een paralelle design keukenopstelling staan twee losse, rechte keukenelementen recht tegenover elkaar. Deze opstelling wordt vaak toegepast in een gesloten keuken die los staat van het woon- en eetgedeelte. Ook betreft het meestal smalle ruimtes, omdat parallel keukens hier bij uitstek geschikt voor zijn. Er hoeft immers alleen voldoende ruimte te zijn tussen de keukenelementen om efficiënt in de ruimte te kunnen bewegen. Sterker nog, hoe groter de ruimte tussen de blokken, hoe meer afstand u aflegt en hoe minder efficiënt de keukenopstelling is.

Wilt u graag extra veel opbergruimte? Dan kunt u ook overwegen om aan één zijde van de parallelle keuken een kastenwand te plaatsen. Deze wand is ook ideaal voor inbouwapparatuur, zoals een combi-oven, stoomoven of zelfs een inbouw koffiemachine.

Meer de parallel keuken

Design keuken met een exclusieve keukenkast

Met exclusieve keukenkast

De laatste jaren wordt er binnen de design keukenstijl steeds meer met hout gewerkt. Bij het strakke design, greeploze keukenkasten en luxe materialen biedt hout een unieke en exclusieve toevoeging. Als u hout in uw design keuken integreert, voegt u net dat beetje warmte en sfeer toe dat het verschil kan maken. Daarnaast geven houten accenten aan design keukens ook meer persoonlijkheid. Afhankelijk van uw smaak heeft u bij het ontwerpen van uw droomkeuken de keuze uit verschillende houtsoorten. U kunt gaan voor licht of donker hout, trendy gevlamd hout of juist hout met een meer natuurlijke look.

Hout kan op verschillende manieren in uw moderne keuken worden verwerkt, variërend van een klein accent tot een groter oppervlak dat de aandacht naar zich toetrekt. Zo vormt een houten kastenwand al snel een prachtig contrast met het glanzende en strakke uiterlijk van een design keuken.

Luxe materialen

In design keukens wordt de sfeer mede bepaald door het gebruik van luxe materialen. Vooral een combinatie van verschillende materialen is kenmerkend voor de design keuken. Hierbij is het de kunst een serene, rustige en overzichtelijke ruimte te creëeren, zonder dat deze saai oogt. Kies voor greeploze keukenkasten, brede laden en werkbladen zonder rondingen. Aanrechtbladen van keramiek, roestvrij staal, natuursteen en glas worden veel toegepast bij het vormgeven van een design keuken. Metalic fronten in mat glas zijn in combinatie met bijvoorbeeld geborsteld RVS of zelfs hout ook een goede match.

Welk materiaal heeft uw voorkeur? Omdat de materiaalkeuze zo bepalend is voor de uitstraling van uw keuken is dit vaak een lastige keuze. Onze adviseurs vertellen u daarom graag meer over de combinatie van luxe materialen en stijlvolle kleuren. Uw uiteindelijke beslissing voor het keukenblad, de frontjes en het kleurgebruik wordt hierdoor een weloverwogen keuze. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo ontdekt u de vele bijzondere combinaties en leert u meer over de materialen afgestemd op uw persoonlijke smaak.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Greeploze brede laden en werkbladen zonder rondingen.Greeploze brede laden en werkbladen zonder rondingen.
RVS geborsteld werkblad met Pitt-cookingRVS geborsteld werkblad met Pitt-cooking.
Luxe aanrechtbladen van natuursteen.Luxe aanrechtbladen van natuursteen.
Keukenbladen en fronten van keramiek.Keukenbladen en fronten van keramiek.

Design keukenapparatuur

De keukenadviseurs van Bemmel & Kroon helpen u niet alleen bij het praktische ontwerp van uw nieuwe keuken. Ook op het gebied van hypermoderne design keukenapparatuur voorzien zij u graag van advies. Zo voorziet de Quooker u in één handomdraai van kokend water. Dankzij hun strakke vormgeving passen een keramische of een inductiekookplaat ook goed in uw design keuken. Inbouw koffiemachines of geïntegreerde afzuiging sluiten eveneens perfect aan bij een stijlvolle vormgeving. En ook greeploze inbouwapparatuur wordt veel toegepast binnen deze keukenstijl. Dankzij deze nieuwe en meest geavanceerde keukenapparatuur krijgt koken in een design keuken een heel nieuwe betekenis.

Voor moderne strakke keukens bieden we kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur van merken als: ATAG, BORA, Gaggenau, Miele, NEFF, Novy, Pelgrim en Siemens. Hun minimalistisch design, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak onderscheidt deze merken van andere A-merken. Ontdek de unieke werking van al deze vooruitstrevende luxe keukenapparatuur in één van onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om u alles uit te leggen.

Quooker Flex kokendwaterkraanQuooker Flex kokendwaterkraan
Siemens inbouwapparatuurSiemens inbouwapparatuur
BORA Pure kookveldafzuigingBORA Pure kookveldafzuiging
LG Door-in-door koelkastLG Door-in-door koelkast

Keukens en keukenapparatuur onder één dak

De meeste keukenwinkels verkopen alleen keukens. De keukenapparatuur voor uw nieuwe design keuken kunt u hier vanuit een catalogus samen met een verkoper uitzoeken. Bij Bemmel & Kroon geloven wij echter dat u de apparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid complete keukenopstellingen vind u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keukenapparaten. Daarin zijn wij uniek in Nederland. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenontwerpers zijn u graag van dienst om uw nieuwe keuken gezamenlijk tot in perfecte samen te stellen.

Maak een afspraak

Moderne keukens in onze showroomModerne keukens in onze showroom
Hypermoderne keukenapparatuur van SiemensHypermoderne keukenapparatuur van Siemens

Andere keukenstijlen bekijken?

Bij Bemmel & Kroon vindt u een grote collectie design keukens. Kenmerkend voor een design keuken is een modern (vaak greeploos) uiterlijk, een perfecte afwerking en een uniek en uitdagend design. Bij het ontwerp van een design keuken worden vaak duurdere materialen gebruikt. Een design keuken kost daarom vaak meer dan een ‘normale’ keuken. Wilt u wel een luxe keuken maar gaat uw voorkeur uit naar een keukenontwerp dat er minder gewaagd uit ziet? Bekijk hieronder dan een overzicht van onze andere keukenstijlen.

Keukenadvies op maat

Zelf ontwerpen?

Ontwerp uw design keuken samen met één van onze keukenontwerpers.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe design keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen. Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Design keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe design keuken? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het vormgeven van uw nieuwe droomkeuken met luxe keukenapparatuur via onze informatie pagina “Keukens”. Hier vindt u informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe design keuken moet er immers niet alleen strak en minimalistisch uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een nieuwe keuken.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukendeurtjes, kastruimte en lades, keukenbladen en keukenverlichting kunnen we samen uw droomkeuken ontwerpen. Een design keuken met geavanceerde apparatuur die het koken nog eenvoudiger maakt.

Mooie voorbeelden

Hieronder treft u nog een aantal voorbeelden van de design keukens uit onze keukencollectie. Houdt u er rekening mee dat alle onderdelen en gebruikte materialen van een design keuken naar uw specifieke wensen kunnen worden aangepast. Zo ontwerp u samen met onze keukenontwerpers een gepersonaliseerde exclusieve keuken met luxe keukenapparaten.

Design kooktafel – het vrijstaande statement in de keukenDesign kooktafel – het vrijstaande statement in de keuken
Scandinavisch keuken design met kookeiland.Scandinavisch keuken design met kookeiland.
Kubistisch gereduceerde vormen zonder grepen en openingen.Kubistisch gereduceerde vormen zonder grepen en openingen.
Design keuken ontwerp met roestvrij staal en hout.Design keuken ontwerp met roestvrij staal en hout.