Tweet Facebook

Merken nieuws

Bekijk het laatste witgoed en keukenapparatuur nieuws van de door Bemmel & Kroon gevoerde merken.

AEG Mastery Range voor een gestroomlijnde keuken.

AEG Mastery Range

De AEG Mastery Range is een serie innovatieve, nieuwe keukenapparaten die samen voor een perfect gestroomlijnde design keuken zorgen. The Mastery Range omvat o.a. de ComfortLift vaatwasser met liftfunctie, de TwinTech® koelkast met CustomFlex™ opbergsysteem, de SenseCook-oven, afzuigkappen met Hob2Hood functie, de ProSource kokendwaterkraan en de ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem.

Meer informatie

Bosch i-DOS wasmachines

Bosch i-DOS wasmachine

Met een Bosch i-DOS wasmachine met het intelligent doseersysteem i-Dos bespaar je, door een volledig automatische dosering, water en wasmiddel. i-Dos zorgt ervoor dat je met twee drukken op een knop heel eenvoudig kan wassen met perfect schone was als resultaat. Zodra je het AutoProgram en het automatische doseersysteem i-DOS activeert, wordt al het denkwerk je uit handen genomen.

Meer informatie

Bosch VitaFresh koelkasten

Bosch VitaFresh koelkasten

Levensmiddelen tot 3 keer langer vers met Bosch VitaFresh. Wilt u vaker gezond en vers eten? Een Bosch koelkast met VitaFresh, VitaFresh plus of VitaFresh pro kan u daar bij helpen. Met de Bosch VitaFresh verslades blijven producten langer vers en blijven vitamines behouden. Benieuwd hoe het werkt?

Meer informatie

Liebherr BluPerformance koel- en vries-apparatuur

Liebherr BluPerformance

Een nieuwe dimensie in koelen. De Liebherr BluPerformance serie is ontworpen volgens een volledig nieuw koelconcept. Deze koel/vriescombinaties bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor in de plint.
Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series koelkasten, combikasten en NoFrost vrieskasten.

Meer informatie

Quooker kokend-water-kranen

Quooker kokend-water-kranen

De kokend water kraan van Quooker. Met de Quooker Fusion heb je direct warm, koud en kokend water uit één kraan. Hoe makkelijk is dat? De Quooker wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Meer informatie

Samsung AddWash wasmachines

Samsung AddWash wasmachines

Geen wasgoed vergeten, dankzij de Samsung AddWash. De dagen dat je vergeten bent om kleding aan de was toe te voegen zijn voorbij dankzij de nieuwe AddWash frontloader wasmachine van Samsung. De Samsung AddWash wasmachine is een innovatieve nieuwe wasmachine met een extra deur in de wasmachinedeur, zodat je kleding alsnog eenvoudig kunt toevoegen tijdens het wassen.

Meer informatie

Siemens Home Connect apparatuur

Siemens Home Connect

Uw huishoudelijke apparaten bedienen waar u ook bent met Siemens Home Connect.
De Siemens huishoudelijke apparaten met Home Connect bieden u meer flexibiliteit en vrijheid bij het huishouden. Om uw wasmachine aan te zetten of uw oven voor te verwarmen hoeft u niet langer thuis te zijn. Al uw Siemens apparatuur met wifi-aansluiting is met de Home Connect App via uw smartphone of tablet eenvoudig te bedienen, waar u ook bent.

Meer informatie

Siemens studioLine keukenapparatuur

Siemens studioLine apparatuur

Siemens studioLine: bijzondere innovaties, indrukwekkend design.
Siemens studioLine apparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. Ontdek nu ook Siemens studioLine inbouwapparatuur met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires..

Meer informatie

Smeg 50 style keukenapparatuur

Smeg 50’s klein huishoudelijke apparatuur

Met de Smeg 50 style keukenapparatuur voegt u kleur en design aan uw keuken toe. Deze op de jaren 50 geïnspireerde productenlijn met klein huishoudelijke apparaten en accessoires omvat o.a. broodroosters, een waterkoker, blender en keukenmachine.

Meer informatie

Whirlpool ZEN wasmachines

Whirlpool ZEN wasmachine

Met een Whirlpool ZEN wasmachine kun je in alle rust wassen. De ZEN machines zijn namelijk de stilste wasmachines ooit gemaakt. Zelfs tijdens het centrifugeren is een Zen wasmachine fluisterstil. Naast dat de machines ontzettend stil zijn geven ze je ook de best mogelijke zorg voor je kleding.

Meer informatie

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering