Met Siemens Home Connect apparatuur ben je altijd connected.
Siemens logo

Siemens Home Connect

Met WiFi via de Home Connect App verbonden apparaten voor meer gemak.
Met de Home Connect app bedient je jouw Siemens apparatuur met je smartphone of tablet. De mogelijkheden van slimme apparaten in huis worden met de dag groter. Er komen steeds meer diensten bij waarbij jou apparaten met elkaar communiceren voor eindeloze mogelijkheden. De een maakt het huishouden makkelijker, terwijl de ander compleet nieuwe toepassingen mogelijk maakt. Alle Siemens Home Connect apparaten maken je leven efficiënter en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Home Connect apparatuur

Home Connect Kookplaten

Home Connect kookplaat van Siemens

Bedien je kookplaat op afstand.
Interactie tussen de kookplaat en afzuigkap: dankzij cookConnect ben je ook van dit gemak voorzien. De afzuigkap schakelt in wanneer je begint met koken. Je kunt de capaciteit en het licht van jouw afzuigkap vervolgens aanpassen via je kookplaat of via de Home Connect-app.

Home Connect Afzuigkappen

Home Connect afzuigkap van Siemens

De afzuigcapaciteit en verlichting op afstand bedienen.
Met de Home Connect app kun je op afstand het licht en de afzuigcapaciteit van je afzuigkap bedienen. Met de app kun je dankzij emotionLight Pro alle kleuren instellen om in je keuken de juiste sfeer te creëren. Ook geeft de app aan wanneer je de vetfilter moet vervangen. De juiste filters kun je vervolgens direct aanschaffen in de online shop.

Home Connect Ovens

Home Connect oven van Siemens

De oven voorverwarmen, terwijl je de boodschappen doet.
Ontdek de nieuwe, ongekende mogelijkheden die de Siemens ovens met Home Connect kunnen bieden – zoals je oven alvast voorverwarmen terwijl je nog boodschappen aan het doen bent. En laat je meteen inspireren door de recepten die op de app staan.

Home Connect Koelkasten

Home Connect koelkast van Siemens

Bekijk de inhoud van je koelkast. Waar je ook bent.
De nieuwe Siemens koelkasten bieden veel meer dan alleen optimale koeling, een aantrekkelijk design en een laag energieverbruik. Met de Home Connect App heb je direct zicht in je koelkast.

Home Connect Wasmachines

Home Connect wasmachine van Siemens

Draai een was. Terwijl je jouw kleding vies maakt.
Met de op wifi aangesloten wasmachines met Home Connect kun je een was laten draaien terwijl je nog op je werk bent. Op deze manier is de was klaar wanneer je thuis komt. Op de app kun je met de Easy Start functie het soort stof en de kleur instellen en de wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat.

Home Connect Wasdrogers

Home Connect wasdroger van Siemens

Start je droger, terwijl je aan het winkelen bent.
Je bedient de Siemens drogers met Home Connect met een paar eenvoudige klikken, waar je ook bent. Ontdek de speciale functies waarmee je het droogproces kunt starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Home Connect Vaatwassers

Home Connect vaatwasser van Siemens

Doe de afwas. Terwijl je uit eten gaat.
Er zijn heel wat leukere dingen te bedenken dan de afwas doen. Home Connect maakt het je net iets makkelijker. Beantwoord een aantal vragen over de vaat en de Easy Start functie kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat.

Home Connect Koffiemachines

Home Connect koffiemachine van Siemens

Geniet van de wereld van koffie. Terwijl je thuis op de bank zit.
Met de Siemens koffiemachines en Home Connect ontdekt je de wereld van heerlijke koffie in één app en kun je gebruikmaken van exclusieve koffiespecialiteiten en intuïtieve, op afstand bedienbare functies.

Meer flexibiliteit en vrijheid met Home Connect.

De Siemens huishoudelijke apparaten met Home Connect bieden je meer flexibiliteit en vrijheid bij het huishouden. Om de wasmachine aan te zetten of je oven voor te verwarmen hoef je niet langer thuis te zijn. Al jou Siemens apparatuur met wifi-aansluiting is met de Home Connect App via uw smartphone of tablet eenvoudig te bedienen, waar je ook bent.

Ontdek welke Siemens apparatuur al voorzien is van Home Connect, en welke bijzondere functies ze hebben.

De Home Connect App

De Home Connect app

Download de Home Connect App

Ontdek de Home Connect App waarmee je al jou, op wifi aangesloten, huishoudelijke apparatuur van Siemens met één app en een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig kunt bedienen. Je kunt de Home Connect App ook in de demonstratiemodus gebruiken, waarmee je applicaties kunt uitproberen voordat je besluit een apparaat met Home Connect functie te kopen.

Ontvang jouw gratis Home Connect App:

Meer flexibiliteit met Siemens Home Connect

In drie stappen naar meer flexibiliteit.

  1. Maak een gebruikersaccount aan in de app en op de Home Connect website.
  2. Verbind je Siemens-apparaat met je wifi-netwerk. De Home Connect assistent op jou apparaat zal je daarbij helpen.
  3. Koppel je apparaat aan de app.

Ga aan de slag en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Kijk op de website van Home Connect voor meer informatie.

Mogelijkheden met connected apparatuur

Benieuw wat je met Siemens apparatuur met Home Connect allemaal kunt doen? Ontdek de innovatieve technologie van Siemens apparaten met Home Connect, en geniet van de oneindige mogelijkheden binnen een verbonden huishouden. Bekijk hieronder een greep van de vele Home Connect-functies, netje onderverdeeld op productgroep.

Kom de Siemens Home Connect apparatuur LIVE bekijken in één van onze winkels-in-winkel

HomeConnect apparatuur nergens voordeliger

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de huishoudapparaten van Siemens die zijn voorzien van de Home Connect functionaliteit door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze via de smartphone of tablet op afstand te besturen huishoudapparatuur dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.

Onze winkels

In onze webshop vind je het grootste aanbod van Siemens huishoudelijke apparaten met Home Connect. Heb je een vraag over één van deze met de Home Connect app verbonden apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je jouw nieuwe Home Connect apparatuur voor je deze gaat kopen liever eerst LIVE bekijken? Kom dan naar één van onze winkels waar je de Siemens apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande in inbouwapparatuur van Siemens en andere A-merken.

Kies een winkel

Huishoudapparatuur in onze winkel in Cruquius.Huishoudapparatuur in onze winkel in Cruquius.
Keukenapparatuur in onze winkel in Den HaagKeukenapparatuur in onze winkel in Den Haag