Een keuken met bar en twee barkrukken

Keuken met bar

Keukens met een bar vormen het middelpunt van een woning!
De keuken wordt niet alleen meer gebruikt om in te koken maar is uitgegroeid van werkruimte tot het middelpunt van de woning. Door voor een keuken met bar te kiezen creëert u gezelligheid in uw keukenruimte. Een keuken met een bar zorgt bovendien voor een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonruimte. De keuken nodigt mensen uit om plaats te nemen aan de bar. Zo schuift uw partner tijdens het koken bijvoorbeeld gezellig aan aan de bar. Maar is het daarnaast ook een plek waaraan direct gegeten kan worden of gezellig met vrienden en familie kan worden gedronken. Keukens met een bar ogen niet alleen gezelliger, maar zorgen er in de praktijk voor dat de keuken wordt omgetoverd tot een echte leefruimte.

Nergens is het gezelliger dan in een keuken met bar!

Moderne keuken met bar / zitgedeelte

Een greep uit ons keukenaanbod met bar

Keukens met kookeiland en bar

Maak van je kookeiland een gezellige ontmoetingsplek
Keukens met een kookeiland staan bij veel kookliefhebbers hoog op het verlanglijstje. Het kookeiland geeft een luxe en exclusieve uitstraling aan de inrichting van uw huis. Kiest u voor een keuken met kookeiland en een bar dan maakt u van de keuken het hart van uw huis. Een dergelijke keuken kan dan functioneren als kookgedeelte, eettafel, werkplek én gezellige plek om met vrienden te borrelen. Stijlvolle barkrukken aan uw keukeneiland zorgen ervoor dat vrienden en familie in afwachting van een heerlijke lunch, diner of een ontbijt makkelijk

Luxe keuken met bar
Een eilandkeuken met een houten bar staat garant voor gezelligheid
Een kleine keuken met bar

Kleine keuken met bar

Zowel in een grote als kleine keuken is een bar gemakkelijk te realiseren. Heeft u maar weinig ruimte voor een keuken, dan kan een keuken met bar juist vele voordelen bieden. Zo kunt u aan de bar eten en heeft u wellicht geen eettafel meer nodig. Zeker indien er aan beide kanten van de bar barkrukken staan kan deze als volwaardige eettafel fungeren. Let hierbij wel op de ruimte waarin u hem plaatst.

Maak de bar in een kleinere ruimte niet te breed en te lang. Kies bijvoorbeeld voor een kleine bar van één meter lang. Met twee leuke barkrukken erbij creëert u direct de gezellige sfeer die voor keukens met een bar zo typerend is. Hierbij is het aan te raden veel aandacht te besteden aan de keuze voor de barkrukken in uw keuken. De barkrukken bepalen namelijk een groot gedeelte van de uitstraling.

Bar als volwaardige eettafel
Kleine hoekkeuken met bar

next125 bar

De zwevende massief houten bars van next125 hebben een spannend design, maar zijn ontspannend in het gebruik als bar. Ideaal voor een snel ontbijt, erg populair om lekker toe te kijken hoe je wederhelft iets voorbereidt of kookt en om samen met je gasten na het diner heerlijk na te tafelen. Voor de moderne natuurlijke uitstraling is het 90 mm dikke barblad met massief houten steun kenmerkend. Verkrijgbaar in de houtsoorten eiken natuur knoestig, essen natuurgrijs en walnoten natuur. De speciale oppervlakbehandeling evenals de technische verwerking van de houtstoorten van de next125 bar staan garant voor een lange levensduur.

next125 keuken met bar
next125 bar tafel in essen
next125 bar warm walnoten natuur

Welke barkrukken kiest u?

Aan een keuken met bar horen natuurlijk ook een paar mooi barkrukken te staan. Hierbij heeft u een ruime keuze als het gaat om de vorm, kleur en zithoogtes. Bovendien is het verstandig om van tevoren te bedenken wie er het meest aan de bar zullen zitten. Dit is bijvoorbeeld bepalend of u een barkruk met zitkussen voldoende is of dat de barkruk een rugleuning moet hebben. Wanneer u zo comfortabel mogelijk wilt zitten, kunt u ook kiezen voor barstoelen.

Moderne barkrukken van hout met staal
Comfortabele barkrukken met een zachte rugleuning
Design barkrukken
Barstoelen om heerlijk lang te tafelen

Keukens met bar in elke keukenstijl

De keuken met bar kan in elke keukenstijl worden uitgevoerd. Denk hierbij aan moderne, landelijke of design keukens die door de toevoeging van een bar direct het gezellige middelpunt van uw woning wordt. Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw stijl en ruimte past? Laat je gerust adviseren door onze keukenadviseurs. Zij laten u in één van onze onze showrooms graag de mogelijkheden van een keuken met bar zien. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u gezamenlijk met een specialist een keukenontwerp maakt.

Een industriële designkeuken met bar
Houten bar in een moderne keuken
Keukenapparatuur voor de laagste prijs

Ook voor keukenapparatuur

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de apparatuur voor een complete keuken met een bar door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor de apparatuur van uw droomkeuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Keukenapparatuur voor de laagste prijs

Keukenadvies op maat

Keukens met bar in onze showroom bekijken

Een keukens met bar kan worden toegepast binnen bijna elke keukenopstelling. Hierbij is het wel van belang dat één zijde vrij in de ruimte staat, zodat je hier de bar kunt plaatsen. Heb je niet voldoende ruimte voor een eettafel in jouw keuken? Dan is een kleine keuken met bar de perfecte oplossing. Ondanks het gebrek aan ruimte creëer je zo toch een plek om gezellig te tafelen.

Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw stijl en ruimte past? Onze adviseurs laten u in onze showroom graag de mogelijkheden van een bar in de keuken zien. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u gezamenlijk met een specialist een keukenontwerp maakt.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Zelf al keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken met bar? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een droomkeuken met bar via onze informatie pagina “Keukens”. U vindt hier informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet immers niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een nieuwe keuken.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukendeurtjes, lastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen wij uw droomkeuken altijd ontwerpen.