Luxe keukens: Onze exclusieve keuken lijn

Luxe keuken

Kiest u voor een luxe keuken van onze Exclusive Line, dan kiest u voor massief houten fronten. Als de luxe keukens uit deze exclusieve keuken lijn worden perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd. Een exclusieve keuken wordt gemaakt met de meest luxe en hoogwaardige materialen en is perfect afgewerkt. Uiteraard zijn deze design keukens voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en modernste inbouw keukenapparatuur.

Ons luxe keukenaanbod

Exclusief bij Bemmel & Kroon

Bemmel & Kroon keukens is gespecialiseerd in betaalbare luxe keukens. Van ultramoderne design keukens met aanrechtbladen van gehard glas, rvs of keramiek tot ambachtelijke landelijk keukens met massief houten fronten. Bemmel & Kroon ontwerpt voor u een prachtige luxueuze keuken op maat.

Luxe keuken greeploos design.

Kenmerken luxueuze keukens

Bij luxueuze keukens komen exclusief keukendesign en een hoogwaardige kwaliteit samen. Daar horen niet alleen een opvallend uiterlijk en buitengewone materialen bij, maar ook ambachtelijke afwerking. Een luxe keuken is ruim opgezet en komt met veel extra opties. Een kookeiland, apothekerskast, in kookplaat geïntegreerde afzuiging of een design afzuigkap ziet u in een luxe keukenopstelling dan ook vaak terug.

De keuken voldoet aan de laatste ontwikkelingen en trends op keukengebied. Het inbouwen van LED-verlichting in uw keuken is één van de nieuwste trends. Dit is de reden dat dit type keukens vaak wordt vergeleken met een design keuken. Meestal worden luxe keukens gemaakt van duurzame materialen. Hierbij kunt u denken aan natuursteen, glas, keramiek, massief hout en RVS. Vanwege deze exclusiviteit in materiaalkeuze en keukenontwerp zijn luxe keukens over het algemeen duurder in aanschaf.

Kostbare hoogwaardige materialen.Hoogwaardige materiaalkeuze.
In kookplaat geïntegreerde afzuiging.In kookplaat geïntegreerde afzuiging.
Prachtige lade inrichting.Prachtige lade inrichting.
Kruiden onder LED verlichting aan wandpaneel.Kruiden onder LED verlichting.

Luxe keukenopstellingen

Een luxe keuken komt het best tot zijn recht in een grote keukenruimte. Dit biedt meer mogelijkheden voor ruime en exclusieve keukenopstellingen. Een keukeneiland dat wordt ingericht als kookeiland is hier een van de meest gekozen opstellingen. Een andere populaire optie die bij een luxe keuken regelmatig wordt toegepast is het combineren van een kookeiland met een zitgedeelte. De keuken wordt hierdoor geïntegreerd met de eet- of woonkamer. Een dergelijke keukenopstelling maakt van uw luxe keuken een centrale plek in het huis om samen met familie en vrienden te koken of wat te drinken.

Luxe keuken met kookeiland

Luxe keuken met kookeiland.

Een luxe keuken met kookeiland is voor de echte keukenliefhebbers de fijnste keukenopstelling. Met een luxe keuken met eiland creëert u meer dan alleen een keuken. Een kookeiland is, naast een handige plek om te koken, ook een gezellige plek waar u heerlijk kunt ontbijten, met vrienden kunt dineren of om te borrelen. Een luxueus uitgevoerd kookeiland is verkrijgbaar in alle denkbare stijlen. Kortom, met een kookeiland kunt u alle kanten op. Wilt u meer weten over eiland keukens of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer.

Keuken met eiland en zitgedeelte

Luxe keuken met kookeiland en zitgedeelte.

Luxe keukens met een kookeiland staat garant voor sfeer en gezelligheid. Door een bar aan het eiland te bouwen of stoelen aan het kookeiland te schuiven, voegt u eenvoudig een gezellig zitgedeelte toe. Dankzij dit zitgedeelte blijft u tijdens het koken gezellig in contact met gasten of gezinsleden. Of wat dacht u van een snel ontbijt in de ochtend? Een luxe keuken met bar is een plek om te koken, eten, werken én genieten. Kortom, een aan uw eiland bevestigd zitgedeelte is ideaal om ’s ochtends eenvoudig te ontbijten of ’s avonds met vrienden te borrelen.

Stijlen luxueuze keukens

Modern, design, landelijk, of hout?

Luxe keukens onderscheiden zich door moderne keukenapparatuur, hoogwaardige materialen en een prachtige afwerking. Anders dan bij bijvoorbeeld landelijke of moderne keukens valt dit type keuken niet onder een bepaalde stijl. Het voordeel van deze keukens is dat ze in iedere stijl verkrijgbaar zijn. Welke keukenstijl u ook wenst, een luxe variant daarop behoort altijd tot de mogelijkheden.

Elke stijl heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Voor een ultieme thuisgevoel kiest u voor een landelijke keuken met natuurlijke elementen en rustige kleuren. Toch liever een strakke keuken met een luxe uitstraling? Ga dan voor een moderne keuken. Aangezien wij al onze keukens op maat ontwerpen, kan iedere keuken uit onze showroom in elke gewenste keukenopstelling worden geleverd. Onze keukenadviseurs ontwerpen samen met u een exclusieve keuken die perfect op de voor uw beschikbare keukenruimte is afgestemd. Neem voor meer inspiratie een kijkje in één van onze showrooms, of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek!

Luxe keukens en exclusieve apparatuur onder één dak

Een keuken met veel spullen en vrijstaande keukenapparatuur zorgt voor een rommelig geheel. Dat is zeker bij luxe keukens het geval. Door apparatuur in te bouwen zorgt u voor een strakke opgeruimde keuken met een exclusievere uitstraling. Kies daarom voor een inbouw magnetron, inbouw koelkast en zorg ervoor dat uw vaatwasser ook netjes is weggewerkt.

Bij Bemmel & Kroon zijn we van mening dat u deze inbouwapparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid compleet uitgevoerde luxe keukenopstellingen vindt u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keuken- en inbouwapparaten. Daarin zijn wij in Nederland uniek. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenadviseurs zijn u graag van dienst om uw nieuwe keuken tot in perfecte met u samen te stellen.

Maak een afspraak

Keukens in onze showroom in Zoeterwoude.Keukens in onze showroom in Zoeterwoude.
Hoogwaardige keukenapparatuur in onze showroom.Hoogwaardige keukenapparatuur in onze showroom.

Keukenadvies op maat

Luxe keukens zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur. Hiermee is uw luxe keuken in elke gewenste opstelling te realiseren. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Keukeninspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, en wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een luxe keuken via onze informatie pagina “Keukens”. Hier vindt u informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet er tenslotte niet alleen mooi uitzien, maar moet ook functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een keuken in rechte opstelling.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukenfronten, kastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen we uw luxe droomkeuken  samen ontwerpen. De keuken wordt hierbij volledig afgestemd op de beschikbare ruimte en uw persoonlijke smaak en kookgedrag.

Voorbeelden luxe keukens

Grote luxe keuken met marmeren keukeneiland.
Luxe keuken met eiland.
Design Red Dot Award winnen kooktafel.
Luxe keuken met bar.
Exclusieve ruime woonkeuken.
Design keuken met moderne houtnerf.
Exclusieve mat zwarte keuken met kookeiland en zitgedeelte.
Keuken met exclusieve zwevende keukenkast.