Luxe keukens: Onze exclusieve keuken lijn

Kiest u voor een luxe keuken van onze Exclusive Line, dan kiest u voor massief houten fronten. Als de luxe keukens uit deze exclusieve keuken lijn worden perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd. Een exclusieve keuken wordt gemaakt met de meest luxe en hoogwaardige materialen en is perfect afgewerkt. Uiteraard zijn deze design keukens voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en modernste inbouw keukenapparatuur.

Resultaat 1-10 van 43

Resultaat 1-10 van 43

Exclusief bij Bemmel & Kroon

Bemmel & Kroon keukens is gespecialiseerd in betaalbare luxe keukens. Van ultramoderne design keukens met aanrechtbladen van gehard glas, rvs of keramiek tot ambachtelijke landelijk keukens met massief houten fronten. Bemmel & Kroon ontwerpt voor u een prachtige luxueuze keuken op maat. Datzelfde geldt voor een keuken met een granieten keukenblad.

Een exclusieve keuken is ruim opgezet en komt met veel extra opties. Een kookeiland, apothekerskast of een design afzuigkap komt in een luxe keukenopstelling dan ook vaak terug. Het inbouwen van LED-verlichting in uw keuken is één van de nieuwste trends. Dit is de reden dat dit type keukens vaak wordt vergeleken met een design keuken.

Luxe keukenopstellingen

Een luxe keuken komt het best tot zijn recht in een grote keukenruimte. Dit biedt meer mogelijkheden voor ruime en exclusieve keukenopstellingen. Een keukeneiland dat wordt ingericht als kookeiland is hier een van de meest gekozen opstellingen. Een andere populaire optie die bij een luxe keuken regelmatig wordt toegepast is het combineren van een kookeiland met een zitgedeelte. De keuken wordt hierdoor geïntegreerd met de eet- of woonkamer. Een dergelijke keukenopstelling maakt van uw luxe keuken een centrale plek in het huis om samen met familie en vrienden te koken of wat te drinken.