Moderne keukens

Een moderne keuken is minimalistische keuken met een strakke vormgeving. Moderne keukens hebben veelal een gladde afwerking waardoor de keukendeuren vaak greeploos zijn. Wit, zwart en aardetinten zijn kleuren die tegenwoordig veel worden toegepast, maar er zijn ook eigentijdse keukens met frisse, felle kleuren. Zo zijn er diverse gekleurde keukens.
Bekijk onze moderne keukens met een strakke vormgeving en geavanceerde keukenapparatuur voor hedendaagse mensen.

Resultaat 1-10 van 83

Resultaat 1-10 van 83

Soorten moderne keukens

Er zijn veel verschillende soorten moderne keukens waaronder de hoogglans keuken of design keuken met een vooruitstrevende bijzondere vormgeving. Bij Bemmel & Kroon kunt u uw keuken volledig samenstellen zoals u het wilt. Kies een werkblad van hedendaags materiaal zoals een keukenblad van keramiek of keukenbladen van gehard glas. Daarnaast heeft u bij het samenstellen van uw nieuwe eigentijdse droomkeuken de keus uit diverse keukenkasten en fronten met bijpassende handgrepen en vele accessoires. In onze Mega showrooms vindt u bovendien de grootste collectie inbouwapparatuur en vrijstaande keukenapparaten tegen de laagste prijs. De modernste inbouwapparaten staan overzichtelijk opgesteld op productgroep en prijsklasse. Hiermee zijn wij uniek in Nederland. Bij Bemmel & Kroon keukens zijn de mogelijkheden in moderne keukens met de meest geavanceerde keukenapparatuur eindeloos.

Hedendaagse materialen in de moderne keuken

Een moderne keuken biedt ontzettend veel mogelijkheden en kenmerkt zich door een evenwichtige en symmetrische uitstraling. Strakke lijnen en grote lades waarvan de handgrepen veelal vervangen door niet-zichtbare grepen. Om rust en evenwicht in het ontwerp te houden gebruiken we zo min mogelijk verschillende maten. Moderne keukens zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel stijlen met toepassing van diverse materialen en kleuren.

De meest voorkomende materialen die voor de moderne keuken worden gebruikt zijn roestvrijstaal (rvs), kunststof, chroom, metaal en glas. Maar ook hout gecombineerd met glas wordt veel toegepast. Deze moderne materialen geven een keuken een eigentijdse en professionele uitstraling. Door kleuren te combineren heeft u de mogelijkheid uw moderne keuken geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Qua keukenopstelling laat de moderne keuken u volledig vrij in uw keuze. De moderne keuken wordt zowel gezien als een rechte keuken, een eiland keuken of hoekkeuken. Het gebruik van frisse kleuren kan heel uitbundig zijn en met volle, heldere en sprekende vlakken creëert u van uw moderne keuken een echte blikvanger.

Bezoek onze showroom met moderne keukens

Bent u geïnspireerd door de moderne en design keukens op deze pagina? Kom langs in onze showroom waar u een groot aanbod aan moderne showroomkeukens kunt zien. Onze keukenadviseurs geven u vrijblijvend advies en laten u graag de mogelijkheden zien in één van onze mega showrooms. Door de ideale keukenindeling en juiste samenstelling van keukenbladen, laden, kastjes en apparatuur bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe moderne keuken geheel wordt ingericht naar uw eigen smaak en ideeën. Voor elk budget, elke smaak en voor elk type woning kunt u kiezen uit een breed aanbod. Ontdek de wereld van de moderne keukens.