Voor kwaliteitskeukens bent u bij Bemmel & Kroon aan het beste adres.

Kwaliteitskeukens van Bemmel & Kroon

Bent u op zoek naar een kwaliteitskeuken? Dan bent u bij Bemmel & Kroon keukens aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1960 actief in de wereld van keukens en hoogwaardige apparatuur. Deze jarenlange ervaring heeft ons betrouwbare en innovatieve partners opgeleverd. Onze kwaliteitskeukens worden gemaakt door speciaal geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten. Voor elke nieuwe kwaliteitskeuken eisen wij zorgvuldige fabricage en een nauwkeurige afwerking. Overtuigd van onze kwaliteit bieden wij u dan ook 10 jaar Bemmel & Kroon garantie.

Wat is een kwaliteitskeuken?

Een kwaliteitskeuken is een keuken die voldoet aan uw wensen, behoeften en verwachtingen. Zowel op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid, design als prijs. Daarom is een kwaliteitskeuken niet per se de duurste of de meest luxe keuken, maar een keuken die het beste past bij uw situatie, smaak en budget. Maar hoe herkent u een kwaliteitskeuken? En waar moet je op letten als u een nieuwe keuken gaat kopen? Op deze pagina geven we u een aantal tips en adviezen om de juiste keuze te maken.

De kenmerken van een keuken van hoogwaardige kwaliteit.

Wat bepaalt de kwaliteit van een keuken

Door onze ruime ervaring binnen de keukenbranche bent u bij Bemmel & Kroon keukens voor een kwaliteitskeuken aan het juiste adres. Ook als uw budget wat beperkter is behoort een keuken van hoogwaardige materialen tot de mogelijkheid. Maar wat maakt een keuken nu een kwaliteitskeuken en hoe is deze te onderscheiden van een standaard keuken? Onze keukenspecialisten kunnen u daar alles over vertellen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan:

  • gebruik van duurzame materialen voor een lange levensduur
  • de kras- en vlekbestendigheid van de werkbladen
  • solide lades met een hoog draagvermogen en stevige bodemplaten
  • het gebruik van soft-motion technieken voor het geruisloos sluiten van kastjes en lades
  • hoge kwaliteit keukenapparatuur van de beste merken

De productie van een kwaliteitskeuken

Bemmel & Kroon is al ruim 60 jaar ervaring in het . Deze jarenlange ervaring heeft ons betrouwbare en innovatieve partners opgeleverd. Onze kwaliteitskeukens worden door speciaal geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten gemaakt. Voor elke nieuwe keuken eisen wij zorgvuldige fabricage en een nauwkeurige afwerking. Overtuigd van onze kwaliteit bieden wij u dan ook 10 jaar Bemmel & Kroon garantie.

De productie van een kwaliteitskeuken
Keukenfronten van hoge kwaliteit.
Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze keukens met 5 sterren.

Kwaliteit keukens beloond met hoge klantwaardering

Keukendromen uit laten komen, dat ik waar Bemmel & Kroon voor staat. Hiervoor bieden wij u een ruim assortiment, scherpe prijs, hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke service. Dit heeft gezorgd voor een hoge waardering van onze klanten. Wij zijn dan ook trost op de vele positieve reviews die Bemmel & Kroon heeft ontvangen op review websites, zoals Kieskeurig.nl, Trustpilot en Quasa. Al deze reviews laten zien dat u bij Bemmel & Kroon voor een kwaliteitskeuken aan het juiste adres bent. Als ervaren keukenspecialist steven wij altijd naar het beste resultaat. Wij bedanken onze klanten dan ook voor het in onze keukenadviseurs gestelde vertrouwen.

Uiteraard hopen wij in de toekomst ook een kwaliteitskeuken voor u te mogen ontwerpen. Onze adviseurs zullen er alles aan doen om u van deskundig advies te voorzien. Zij helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken.

Plan uw adviesgesprek

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9
Keukens van hoge kwaliteit voor kleine prijzen.

Een kwaliteitskeukens hoeft niet veel te kosten

Al sinds 1960 zijn wij de voordeligste van Nederland. En dat is niet voor niets. Want door groot in te kopen betalen onze klanten kleine prijzen. En natuurlijk ontvangt u bij aankoop van een kwaliteitskeuken een uitstekende service. Voor onze keukenspecialisten blijft het steeds weer spannend de perfecte balans te vinden tussen wensen en prijzen!

De prijs van kwaliteitskeukens wordt opgebouwd uit verschillende kostenposten. Bij aankoop van een complete keuken komt gemiddeld 40% van de totaalprijs voor rekening van de keukenkasten en 20% voor het aanrechtblad. Hierdoor kost de apparatuur in een nieuwe keuken dus ook rond de 40% van de totaalprijs. Door die prijs te drukken, kunnen we u een complete keuken van uitstekende kwaliteit aanbieden tegen een super scherpe prijs.

Let op de kwaliteit van de keukenonderdelen

Een kwaliteitskeuken bestaat uit kwalitatieve onderdelen die lang meegaan, goed functioneren en mooi blijven. De kwaliteit van deze keukenonderdelen hangt af van verschillende factoren, zoals het materiaal, de afwerking, de constructie en de montage. Daarom geven we hieronder een aantal voorbeelden van aandachtpunten bij deze verschillende onderdelen:

Uitstekende kwaliteit en afwerking van keukenkasten.

Keukenkasten

De kwaliteit van de keukenkasten wordt bepaald door het materiaal, de dikte en de afwerking van de kastplanken, de achterwand en de fronten. Ook de scharnieren, lades en grepen spelen een rol. U herkent kwaliteitskasten aan het gebruik van stevig en vochtbestendig materiaal, zoals multiplex of spaanplaat met melamine of kunststof coating. Ook zijn kwaliteitskasten voorzien van driedimensionaal verstelbare klepscharnieren en lades met soft-close systeem. De fronten zijn strak afgewerkt en hebben geen scherpe randen of naden.

Hoogwaardig keukenblad met zwarte spoelbak.

Keukenblad

Het keukenblad is een van de meest gebruikte onderdelen van de keuken. Dit moet bestand zijn tegen hitte, vocht, krassen, vlekken en slijtage. Er zijn veel verschillende materialen mogelijk voor een keukenblad, zoals kunststof, hout, natuursteen, composiet, keramiek of beton. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van prijs, onderhoud, uitstraling en duurzaamheid. U herkent een kwaliteitsblad aan het gebruik van dik en massief materiaal dat goed aansluit op de kasten en de spoelbak. Ook is een kwaliteitsblad goed afgewerkt en behandeld om het te beschermen tegen beschadigingen en vlekken.

Kwaliteitskeukens beschikken over keukenapparatuur van topmerken.

Keukenapparatuur

Keukenapparaten bepalen voor een groot deel het gebruiksgemak, het energieverbruik en de veiligheid van de keuken. Er zijn veel verschillende merken, modellen en functies mogelijk voor de keukenapparatuur, zoals de kookplaat, de oven, de koelkast, de vaatwasser, de afzuigkap en de magnetron. U herkent kwaliteitsapparatuur aan het gebruik van energiezuinige en veilige technologieën, zoals inductie, hetelucht, no-frost en aquastop. Ook zijn kwaliteitsapparaten voorzien van handige en innovatieve functies, zoals touch-bediening, pyrolyse, vershoudzones en wifi.

Maak een afspraak voor vrijblijvend maatwerk advies door een keukenspecialist.

Meer weten over kwaliteitskeukens?

Een goede keukenleverancier zal u adviseren, inspireren en begeleiden bij het hele traject, van ontwerp tot montage. Daarnaast mag u van een kwaliteitskeuken ook een uitstekende garantie, service en nazorg verwachten. Bemmel & Kroon voldoet aan al deze eisen en gaat dan ook graag met u in gesprek.  Maak gerust een afspraak om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken te bespreken?

Door het volgen van de laatste keukentrends, aandacht voor zelfs de kleinste details en het beantwoorden van al uw vragen ontwerpen zij samen met u de perfecte keuken. Hierbij heeft u de keuze uit werkbladen en keukenkastjes van alle hedendaagse hoogwaardige materialen. Ook denken ze met u mee over de optimale keukenindeling.

Maak een afspraak