Nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken kopen?U bent op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij Bemmel & Kroon keukens aan het juiste adres. Door ruim 55 jaar ervaring en het nauwlettend volgen van de nieuwste keukentrends zijn wij dé specialist in nieuwe keukens.

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is leuk maar kan ook heel lastig zijn. Gelukkig hoeft u uw keuken niet helemaal zelf te ontwerpen. Onze keukenspecialisten staan u graag bij met vrijblijvend advies. Maar het is wél goed om u van tevoren te oriënteren op de mogelijkheden. Welke ruimte heeft u in uw woning beschikbaar, houdt u van modern, trendy of landelijk, wat is de gezinssamenstelling en wat zijn uw kookwensen? Allemaal vragen waar u alvast over na kunt denken. Samen met uw keukenadviseur komen wij daarna tot de ideale keukenopstelling met op uw kookgedrag afgestemde keukenapparatuur. Een keuken die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte, voldoende bergruimte heeft, en waarin u efficiënt kunt werken. Uiteraard heeft deze keuken precies de juiste look en is deze voorzien van moderne (inbouw)apparatuur.

Nieuwe keukens van Bemmel & Kroon

Keukens van Bemmel & Kroon zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Van keukenkast tot lade, de kwaliteit van ieder element zorgt voor een perfecte omgeving om in te koken. Onze keukencollectie bestaat uit verschillende lijnen. Van budget tot uiterst luxe, er is altijd een keuken die voorziet in al uw wensen. Bij iedere lijn is er een ruime keuze in stijl en afwerking, waarbij het gebruiksgemak en de lange levensduur altijd zijn inbegrepen.

Welke stijl u voor uw nieuwe keuken ook kiest, bij Bemmel & Kroon zijn de keukens van de hoogste kwaliteit. Deze keukens zijn uiteraard voorzien van de nieuwste A-merk keukenapparatuur. Bekijk de mooiste keukens met de nieuwste innovatieve keukenapparatuur voor een verrassend lage prijs!

Inspiratie voor uw nieuwe keuken

Ontbreekt het u aan inspiratie bij de zoektocht naar een nieuwe keuken? Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk is om uw persoonlijke stijl, gewenste opstelling en al uw keukenwensen direct in één keuken terug te vinden. Kiest u voor een landelijke of moderne stijl? Wordt het een rechte keuken, hoekkeuken of keuken met kookeiland? Welke materialen wilt u gebruiken? Welke afwerking van keukenblad en keukenkastjes wenst u? Om u goed op weg te helpen bij het maken van al deze keuzes bieden wij u op onze website zoveel mogelijk informatie.
Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Bemmel & Kroon nog meer voor u in petto heeft? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan een van onze showrooms. Samen met een keukenspecialist ontwerpt u dan een droomkeuken die het beste bij u past en aan al uw wensen voldoet.

Keukendeurtjes en fronten in elke stijl en kleur
Aanrechtbladen van de nieuwste materialen
De nieuwste keukenkastenDe nieuwste keukenkasten
Moderne inbouwapparatuur van A-merkenModerne inbouwapparatuur van A-merken

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Bemmel & Kroon nog meer voor u in petto heeft? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan een van onze showrooms. Samen met een keukenspecialist ontwerpt u dan een droomkeuken die het beste bij u past en aan al uw wensen voldoet.

next125 keuken showroom

Showroom Bemmel & Kroon

De beste inspiratie voor uw nieuwe keuken krijgt in onze keuken showroom. Bekijk het enorme aanbod aan keukenopstellingen, kleuren en designs met uw eigen ogen en overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit.
Het zelf zien en voelen van de in de opstellingen verwerkte materialen zullen u zeker inspireren. Deze ideeën zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van de onderdelen en stijl die u in uw toekomstige keuken terug wilt zien.

Bekijk onze showroom online

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken? Veel mensen vragen zich af wat een nieuwe keuken nou eigenlijk kost. Zeker als u voor het eerst een keuken wilt gaan kopen kan dit nogal wat vragen oproepen. De prijs van een nieuwe keuken wordt opgebouwd uit verschillende kostenposten. Een keuken bestaat namelijk uit verschillende onderdelen: aanrechtblad, onder en bovenkastjes, keukendeurtjes, lades, handgrepen, kraan, spoelbak en (inbouw)apparatuur. Deze onderdelen zijn allemaal te koop in verschillende materialen, afwerkingen, en van verschillende merken. Allemaal met een ander prijskaartje.

Waarom is een prijsschatting voor uw nieuwe keuken zo lastig?
Omdat een keuken uit zoveel verschillende onderdelen bestaat is het geven van een prijsschatting van een nieuwe keuken complex. Stel u ziet een mooie keuken en vraagt een keukenadviseur wat die keuken zou kosten als die een meter korter is. Het is dan niet alleen de keukenkast die er voor de herberekening vanaf gaat. Ook de kosten van het aanrechtblad gaan er af, inclusief de werkblad uitsparingen. Indien de keuken is voorzien van een achterwand en/of lichtlijst worden deze ook korter. En wellicht is er ook minder keukenverlichting nodig. Bovendien wordt de plint korter en wijzigt prijs voor de keukenmontage. Hieruit blijkt dat een prijsschatting voor de kosten van een nieuwe keuken vrij omslachtig is.

Uiteraard willen wij u toch een zo goed mogelijk beeld geven van de prijsopbouw van een complete keuken inclusief keukenapparatuur. Bekijk daarom uit welke kostenposten de prijs van een nieuwe keuken is opgebouwd en hoe u op de kosten kunt besparen op onze speciale informatiepagina!

Wat kost een keuken?

Nieuwe keukens 2020

Hedendaagse keukens zijn allang niet meer de plaats waar alleen wordt gekookt en afgewassen. De keuken is een plek geworden waar u samen met uw gezin, andere familieleden, vrienden en kennissen veel tijd in doorbrengt. Koken is een feestje geworden, een ontspannende bezigheid waardoor mensen dichter tot elkaar komen. Samen koken is dé trend van 2020.

Wij laten u ter inspiratie graag de nieuwste keukens uit onze collectie zien. Er zijn natuurlijk oneindig veel smaken. Keukenstijlen worden steeds vaker gecombineerd en voorzien van originele details. De open keukens worden in één lijn doorgetrokken met de woonkamer. De keuken is tegenwoordig vaak zelfs dé blikvanger in een woning. Uw keuken mag gezien worden!

De nieuwste industriële design keukensDe nieuwste industriële design keukens
Moderne keuken met zwevende onderdelenModerne keuken met zwevende onderdelen
Nieuwe gewaagde betonlook hout combinatieNieuwe gewaagde betonlook hout combinatie
Keukentrend met blauwe verlichting en betonlook frontenKeukentrend met blauwe verlichting en betonlook fronten

Nieuwe Next125 keuken

Misschien is een Next125 keuken iets voor u! De combinatie van hout en glas creëert een spannend schouwspel. Een combinatie van gewaagde kleuren maakt een keuken uniek en geeft een verrassend mooi optisch genot. Het gebruik van hoge kasten, wandpanelen en een ruim opgezet kookeiland maken de keuken ruimtelijk en strak, afgewerkt met een elegante aanzettafel. Over smaak valt niet te twisten en dat is precies de reden dat wij bij Bemmel & Kroon keukens steeds weer de uitdaging aangaan om uw droomkeuken samen te stellen.

Hedendaagse next125 keuken met kookeilandHedendaagse next125 keuken met kookeiland
next125 keuken met zwevende kastenwandnext125 keuken met zwevende kastenwand
Nieuwe next125 keuken met barbladNieuwe next125 keuken met barblad
Moderne keuken met keukentafelModerne keuken met keukentafel