Bemmel & Kroon Keukens

De Crown keukencollectie is de basis van het assortiment van de keukens van Bemmel & Kroon. De collectie bevat vier lijnen. Van budget tot uiterst luxe keukens, er is altijd een keuken die voorziet in al uw wensen. Bij elke lijn uit onze keukencollectie kunt u kiezen uit vele keukenstijlen en kan de afwerking naar wens worden aangepast. Hierbij zijn het gebruikersgemak, de lange levensduur en de toepassing van hoogwaardige materialen altijd inbegrepen. Van keukenkast tot lade, de kwaliteit van ieder element zorgt voor en perfecte omgeving om te koken.

Silver Line Keukens

Silver Line Keukens

Betaalbare keukens van topkwaliteit met een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Gold Line Keukens

Gold Line Keukens

Keukens gemaakt van mooie, luxe materialen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhoudig.

Exclusive Line Keukens

Exclusive Line Keukens

Op maat gemaakte keukens gemaakt van exclusieve materialen.

next125 Keukens

next125 Keukens

De exclusieve keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek.

Crown kwaliteitskeukens

Door het volgen van trends, aandacht voor zelfs de kleinste details en het luisteren naar onze klanten, maken wij van iedere keuken een kwaliteitskeuken. Hoe wij dit bewijzen? iedere keuken wordt geleverd met 10 jaar Bemmel & Kroon garantie!

Jarenlang ervaring heeft ons betrouwbare en innovatieve partners opgeleverd. De Crown kwaliteitskeukens worden door speciaal geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten gemaakt. Voor uw nieuwe keuken eisen wij zorgvuldige fabricage en nauwkeurige afwerking.