20% extra korting + een Big Bear Kamado XL BBQ cadeau.

Keuken aanbiedingen

Lopende aanbieding: keukens met 20% extra korting + Big Bear Kamado XL BBQ cadeau!

Tijdelijk ontvangt u bij aanschaf van een complete keuken 20% EXTRA KORTING op onze laagste keukenprijzen. Bovendien krijgt u ook nog een traditionele Japanse houtskoolgrills, vervaardigd uit hoogwaardig keramiek cadeau. Ontdek ons enorme aanbod in kwaliteitskeukens én keukenapparatuur in alle soorten, maten, stijlen en prijzen. Als keukenspecialist met 65 jaar ervaring vertellen wij u graag meer over ons keukenaanbod. Maak daarom snel een afspraak voor de keuken van uw dromen! Laat deze geweldige aanbieding niet lopen en koop uw nieuwe keuken nu voor de beste prijs!

Keukenofferte laten vergelijken

Bestaande keuken offerte laten vergelijken?

Heeft u al een keuken offerte van een andere keukenzaak? Upload dan uw bestaande offerte. Wij zullen deze offerte dan geheel vrijblijvend voor u controleren en u bewijzen dat wij met onze lopende keukenaanbieding dezelfde keuken voordeliger kunnen leveren.

Ja, ik wil een keuken offerte laten vergelijken

Altijd een keuken die bij u past

Wilt u een strakke, moderne keuken of een sfeervolle, landelijke keuken? Of misschien iets ertussenin, zoals een industriële of klassieke keuken? De keukenstijl bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van uw keuken. Welke stijl u ook kiest, met onze lopende keuken aanbieding profiteert u altijd van extra korting!

Bekijk onze keukencollectie

Voor elke smaak en budget de juiste keuken
Wij hebben een uitgebreide keukencollectie met meer dan 150 verschillende modellen. Bij al onze keukenopstellingen kunt u kiezen uit vele kleuren, materialen, afwerkingen en opstellingen. Zo kunt u een keuken helemaal naar uw wens samenstellen.

Laat u inspireren door onze online keukencollectie, waar u talloze foto’s en voorbeelden van onze showroomkeukens kunt bekijken. Of kom langs in een van onze winkels, waar u onze keukens in het echt kunt zien en voelen.

Toon online keukencollectie

Keukencollectie online bekijken

Voor elke ruimte een functionele opstelling

Wilt u een rechte keuken, een hoekkeuken, een U-keuken of een eilandkeuken? Of misschien iets ertussenin, zoals een parallelkeuken of een L-keuken met bar? De opstelling bepaalt voor een groot deel de ruimte en functionaliteit van uw keuken.

Keuken aanbiedingen in 3 Unieke winkels

Ontdek onze unieke winkels met keukens én apparatuur onder één dak.
Zelf vinden wij onze winkels de mooiste van Nederland. Of u het met ons eens bent moet u natuurlijk zelf bepalen. Maar uniek zijn onze winkels wel! Want naast ruim 150 keukenopstellingen vind u bij ons ook het grootste aanbod van keuken- en inbouwapparatuur. En omdat wij naast een keuken aanbieding ook altijd geweldige aanbiedingen hebben voor keukenapparatuur bent u bij de aanschaf van een complete keuken inclusief apparatuur bij ons altijd het voordeligste uit.

3 unieke keukenwinkels met keukens en apparatuur onder één dak
Kom voor keukeninspiratie en de laatste keukentrends naar onze vestiging in Zoeterwoude.
Ingang van onze keukenwinkel in Zoeterwoude-Rijndijk.
Keukenopstellingen in één van onze ruim opgezette showrooms.
Uw nieuwe keukenapparatuur zelf ervaren is beter dan kiezen uit een boekje.
U vind bij ons altijd de nieuwste keukens en laatste trends.
Bibliotheek met scanbare keukenbladen voor levensechte weergave.

Laat deze keuken aanbieding niet lopen

Zoals u ziet, hebben wij alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe keuken. Van mooie en betaalbare keukens tot kwalitatieve en zuinige apparaten. Van deskundig en persoonlijk advies tot snelle en nette montage. Van lange en betrouwbare garantie tot mooie aanbiedingen voor keukens én apparatuur. Dus waar wacht u nog op? Laat deze keuken aanbieding niet lopen en geniet binnenkort van uw droomkeuken. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak