• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige
Projectkeukens: Bemmel & Kroon als projectpartner

Projectkeukens

Bemmel & Kroon als projectpartner

Voor hun projectkeukens hebben veel projectontwikkelaars, aannemers en architecten de weg naar Bemmel & Kroon keukens al gevonden. En dat is niet voor niets! Want ook zij zijn op zoek naar de keuken die het best bij hun project past. Of het nu om huur- of koopwoningen gaat, Bemmel & Kroon zorgt er altijd voor dat de keuken is afgestemd op de doelgroep en is voorzien van alle gemakken die de consument verwacht.

Niet alleen de consument voelt zich als een vis in het water bij Bemmel & Kroon. Ook zakelijke opdrachtgevers ervaren bij ons het gemak van een goede organisatie die alles tot in de puntjes regelt. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan zakelijke opdrachtgevers die zich bezighouden met grote projecten. Ook voor hen geldt: kom naar Bemmel & Kroon en maak kennis met ons enorme assortiment en onze gunstige prijsstelling. Zakelijke partners kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid presentaties te houden voor toekomstige kopers in een inspirerende omgeving.

Doe een projectaanvraag en ervaar het gemak van een goede organisatie

Sterk in nieuwbouwprojecten

Wie een geschikte projectpartner zoekt die u optimaal kan adviseren bij uw nieuwbouwproject komt al snel uit bij Bemmel & Kroon.
Met onze kennis en kunde in het leveren en plaatsen van projectkeukens kunnen wij u namelijk alle zorg uit handen nemen. Daarbij staat u als klant centraal. Dat merkt u al zodra u een van onze showrooms binnenloopt.

  • Stap voor stap nemen we u mee in het hele proces, van schets tot oplevering van de projectkeukens.
  • We maken een individueel ontwerp en een uitvoeringsplan op maat, geheel volgens uw wensen.
  • Ook helpen we met de meerwerklijsten en technische tekeningen. Hierbij meten we het geheel exact na en monteren we de projectkeuken netjes af, eventueel met aangepast leidingwerk.

Natuurlijk houden we u in elke fase van het traject op de hoogte van de status. Want een tevreden klant is het enige wat voor ons telt. De combinatie van onze kwaliteitsproducten, deskundige adviezen en bekwame montagedienst zorgt ervoor dat ook aannemers en projectontwikkelaars al jaren een beroep op ons doen. Tot volle tevredenheid van alle partijen.

Lopende projecten

Bij onderstaande lopende bouwprojecten van projectontwikkelaars, aannemers en architectenbureaus is voor Bemmel & Kroon gekozen als projectpartner. Wij zorgen er voor dat de keukens voor deze projecten op de doelgroep zullen worden afgestemd. Een projectkeuken van Bemmel & Kroon is altijd voorzien van alle gemakken die de consument verwacht.


Project parkrijk aan de Wilhelminakade in Rijswijk

De Linden (Fase 2) – Rijswijk

Fase 2 van project De Linden in Parkrijk in RijswijkBuiten is gestart. Deze fase bestaat uit de Zomerlinde met 6 patiowoningen en de Hollandse Linde. Bij de Hollandse Linden gaat het om een kleinschalig gebouw dat is gelegen aan de Laan van ’t Haantje. Op de begane grond vindt je hier 5 tweekamer woningen terug met een heerlijke tuin gelegen op het Zuidoosten. Daarboven zijn 5 maisonnettes gesitueerd met een natuurlijk een ruim dakterras, ook gelijk op het Zuidoosten met uitzicht op de verborgen parel van dit project, de prachtige binnentuin!

Projectkeukens voor : 6 patiowoningen, 5 tweekamer woningen en 5 maisonnettes.

Meer informatie   Download brochure


Projectkeukens voor 28 comfortabele en duurzame koopwoningen.

Hof van Rijnenburg – Rijndijk

Ingesloten tussen het water en het groen en de bestaande bebouwing van de Rijndijk en Willem Kloosstraat komen straks 28 nieuwbouw woningen rond een natuurrijk hof. Het uiterlijk van de nieuwe woningen past in de natuurrijke omgeving. Ook vormen ze een eenheid met de bestaande karakteristieke buurpanden aan de Rijndijk.

Ontwikkelaar en bouwpartner : AM | Ouwehand
Projectkeukens voor : 28 nieuwbouw woningen.

Meer informatie   Download brochure


Keukens voor nieuwbouwplan Zwethof

Zwethof – Zoeterwoude-Dorp

Oer-Hollands wonen
In Zwethof, aan de rand van Zoeterwoude-Dorp, is het oer-Hollands wonen. Omringd door water, uitkijkend over de weilanden worden een veertigtal nieuwbouw huizen gerealiseerd. Deze woningen worden verdeeld over 9 erfeilanden in de polder.

Projectpartner : AM wonen
Projectkeukens voor : 40 nieuwbouw huizen.

Meer informatie over dit project


Projectkeukens voor appartementengebouw L’Entrée

L’Entrée – Alphen aan den Rijn

Uit en thuis in Alphen aan den Rijn
Appartementengebouw L’Entrée ligt aan het einde van de Aziëlaan, midden in het groen. Het gebouw herbergt 50 luxe drie- en vierkamerappartementen en penthouses, elk met een riante woonkamer en een groot zonnig terras of balkon.

Projectpartner : Tetteroo bouw & projectontwikkeling b.v
Projectkeukens voor : 50 luxe drie- en vierkamerappartementen en penthouses.

Meer informatie   Download brochure


Luxe keukens voor appartementen en penthouse van Residentie Huygenshof

Residentie Huygenshof – Voorburg

Dé plek voor levensgenieters
Achter de gevels van twee prachtig gerenoveerde, monumentale panden aan het Westeinde in Voorburg gaan straks 6 riante appartementen en 2 exclusieve penthouses schuil. Residentie Huygenshof is een high end project met ongekende comfort en luxe.

Projectpartner : Waaijer & Woningborg
Projectkeukens voor : 6 appartementen en 2 penthouses.

Meer informatie   Download brochure


Het Poortgebouw in Den Haag is ontworpen door PBV architecten.

Het Poortgebouw – Den Haag

Comfortabele, luxe nieuwbouw
Het Poortgebouw is gelegen in één van de meest gewilde woonwijken aan de Bronovolaan in Den Haag. Op de 1e t/m de 5e etage komen 28 ruime appartementen en 3 schitterende penthouses. Alle hebben een ruim balkon of terras dat gunstig op de zon ligt.

Projectpartner : PBV architecten
Projectkeukens voor : 28 appartementen en 3 penthouses.

Meer informatie   Download brochure


Admiraal Residences appartementen hebben een ruime stelpost voor een luxe keuken met apparatuur.

Admiraal Residences – Wassenaar

Klassieke grandeur en modern wooncomfort
Het woningaanbod van Admiraal Residences bestaat uit dertig appartementen en vijf exclusieve penthouses. Alle appartementen en penthouses hebben een tuin met (dek)terras of een balkon. De penthouses hebben zelfs twee dakterrassen.

Bouwpartner : Niersman B.V.
Projectkeukens voor : 30 appartementen en 5 exclusieve penthouses.

Meer informatie   Download brochure


De Santfort woontorens in Zandvoort

Santfort Appartementen – Zandvoort

Comfortabel wonen in unieke woontorens
Het woningaanbod van Santfort Appartementen bestaat uit 100 appartementen en 13 woon-werkunits. Dankzij de diverse typen appartementen worden de torens een plek voor jong en oud én voor alleen en samen. Gemengd wonen noemen we dat.

Bouwpartner : Niersman B.V.
Projectkeukens voor : 100 appartementen en 13 woon-werkunits

Meer informatie over dit project


Project Tudor Gardens bestaat uit 21 -villa's in Hoofddorp Zuid.

Tudor Gardens – Hoofddorp-Zuid

21 villa’s op een schitterende locatie
Alle woningen zijn ontworpen in de romantische Engelse “Tudor”-stijl. Geen rijwoningen, maar louter vrijstaande woningen en geschakelde villa’s. Een luxe villa-wijkje dus, ruim opgezet en voorzien van veel groen.

Ontwikkelaar : Ouwehand Bouw Groep B.V.
Projectkeukens voor : 21 prachtige woningen

Meer informatie   Download brochure


Projectkeukens voor nieuwbouwproject Hof van Rijnsburg

Hof van Rijnsburg – Rijnsburg

Wonen, midden in een levendig dorpshart
Het nieuwbouwproject met een prachtig doorzicht naar de Grote- of Laurentiuskerk biedt plaats aan 86 appartementen. Hiervan zijn er 24 zorg gerelateerd, en is er 1 eengezinswoning. Daarnaast wordt er een ondergrondse stallingsgarage gerealiseerd.

Ontwikkeling : Ouwehand Bouw Groep B.V.
Projectkeukens voor : 86 appartementen

Meer informatie   Download brochure


Projectkeukens voor de woningen van project Rozemarijn Wateringen

Rozemarijn Wateringen – Wateringen

Ruimte om te wonen en te leven zoals je dat graag doet
Op de plek waar eerder de tuinbouwschool stond, komen 21 nieuwe woningen. 20 Ruime eengezinswoningen en 1 villa. Moderne woningen met stijlkenmerken van de jaren ’30. Midden in een bestaande wijk in het gezellige dorp Wateringen met alle voorzieningen om de hoek.

Ontwikkeling en bouw : Eekhout Bouw
Projectkeukens voor : 20 Ruime eengezinswoningen en 1 villa

Meer informatie   Download brochure


Zakelijk keukens voor Park070 in Voorburg

Park070 – Voorburg

Buiten in de stad
Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 in Voorburg. Met aan de ene kant het groen van Park ’t Loo en aan de andere kant de binnenstad van Den Haag woont u op de grens van twee werelden.

Ontwikkeling en bouw : BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Projectkeukens voor : Ruim aanbod nieuwbouwwoningen

Meer informatie   Download brochure


Projectkeuken verzorging voor Park Hoogleede in Vlaardingen

Nieuwbouw Park Hooglede – Vlaardingen

Heerlijk wonen nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder
In het westen van de Broekpolder en het centrum van Vlaardingen biedt nieuwbouw project Park Hooglede het beste uit twee werelden. Door de ligging nabij de Vlaardingse Vaart en daarachter gelegen de Broekpolder biedt Park Hooglede de rust van de natuur.

Ontwikkeling en bouw : BAM Wonen
Projectkeukens voor : 27 woningen

Meer informatie   Download brochure


Keukens voor de zakelijke markt - Residence du Govert

Residence Du Govert – Zoetermeer

Wonen aan de rand van het centrum in het bruisend hart van Zoetermeer.
Thuiskomen in een appartement dat zich onderscheidt door kwaliteit en duurzaamheid. Dat is Residence Du Govert. Op een plek waar sfeer en gezelligheid van het Stadshart grenzen aan deze groene en levendige stadswijk verrijzen 47 comfortabele appartementen en twee penthouses.

Ontwikkeling : Project Du Meelaan B.V.
Projectkeukens voor : 47 appartementen & 2 penthouses

Meer informatie   Download brochure


Project Endeldijk in Honselersdijk

Endeldijk – Honselersdijk

6 sfeervolle driekamerappartementen met elk een gezellig hoekterras
Aan de Endeldijk in Honselersdijk verrijst binnenkort een geheel nieuw appartementencomplex. Het gebouw telt 3 verdiepingen en is voorzien van een lift en een trappenhuis.

Bouw & Projectontwikkeling : Tetteroo bouw & projectontwikkeling b.v
Projectkeukens voor : 6 appartementen

Meer informatie over dit project


Projectkeukens voor De Harmonie in Alphen aan den Rijn

De Harmonie – Alphen aan den Rijn

Wonen winkelen water
De Harmonie in Alphen aan den Rijn bestaat uit drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin. Hierin is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Met de gezellige drukte van de stad en zeer ruime balkons en terrassen woont u hier heerlijk in het groen.

Bouwpartner : Horsman & Co
Projectkeukens voor : 101 appartementen en 9 riante penthouses

Meer informatie   Download brochure


Luxe keukens voor appartementengebouw De Smederij in Hazerswoude-Rijndijk

De Smederij – Hazerswoude-Rijndijk

Wonen in De Smederij
Op de plek waar ijzer het belangrijkste ingrediënt was voor de productie van robuuste machines komt het fraaie appartementengebouw ‘De Smederij’. Een kleinschalig, duurzaam nieuwbouwproject met een aanbod van 18 appartementen en 3 penthouses.

Bouwpartner : Vink + Veenman
Projectkeukens voor : 18 appartementen en 3 penthouses

Meer informatie   Download brochure


Project De Brugwachters - Zes fraaie twee-onder-één-kapwoningen aan het water.

De Brugwachters – Leiden

Wonen direct aan het water
Project De Brugwachters bestaat uit zes fraaie twee-onder-één-kapwoningen aan het water. Duurzame, moderne woningen met een hoog afwerkingsniveau, drie volledige woonlagen en fantastisch diepe achtertuin direct grenzend aan de Rijn.

Ontwikkeling & Realisatie : Niersman B.V.
Projectkeukens voor : 6 moderne twee-onder-één-kapwoningen

Meer informatie over dit project


De Veerplaats in Leiden projectkeuken keuze bij Bemmel & Kroon

De Veerplaats – Leiden

Maak de overstap naar luxe wonen aan het water
De woningen van project ‘De Veerplaats’ worden gebouwd in het zicht van de Haagse Schouw. Hierbij gaat het om 11 appartementen, 12 herenhuizen en 4 watervilla’s die via een gemeenschappelijke binnenplaats met elkaar zijn verbonden.

Ontwikkeling & Realisatie : Niersman B.V.
Projectkeukens voor : 11 appartementen, 12 herenhuizen en 4 watervilla’s

Meer informatie   Download brochure


Keukens voor appartementencomplex Rijnzicht in Zoeterwoude.

Appartementen Rijnzicht – Zoeterwoude

Rijnzicht is een luxe en comfortabel appartementencomplex in een groene en waterrijke woonomgeving aan de oever van de Oude Rijn. Dit project zal worden gerealiseerd aan de Hoge Rijndijk 155 in Zoeterwoude. Hierbij gaat het om 30 royale koopappartementen en 12 vrije sector huurwoningen.

Ontwikkeling & Realisatie : Niersman B.V.
Projectkeukens voor : 30 koopappartementen en 12 vrije sector huurwoning

Meer informatie   Download brochure


Projectkeukens-voor-70 zorgappartementen aan de kanaalpark 141 in Leiden

Kanaalpark 141 – Leiden

Bij het project “Kanaalpark” gaat het om nieuwbouw van 47 zorgappartementen voor Gemiva en 23 zorgappartementen voor Haardstee. Deze appartementen worden gebouwd op het terrein gelegen aan het Kanaalpark 141 te Leiden.

Ontwikkeling & Realisatie : Niersman B.V.
Projectkeukens voor : 70 zorgappartementen

Meer informatie over dit project


Projectkeukens voor 68 appartementen met een woonoppervlakten van 116 tot 143 m2

De Linden – Rijswijk

Gelegen op loopafstand van het Wilhelminapark, maar ook op fietsafstand van het centrum van Delft en Rijswijk. Wat maakt De Linden zo bijzonder? Dat is simpel; de combinatie van de aansprekende architectuur en natuurlijk de grote diversiteit. Fase 1 bestaat uit de Koningslinde en de Zilverlinde met daarin 4-kamer appartementen van verschillend formaat. De keuze is aan u !

Projectkeukens voor : 68 appartementen

Meer informatie   Download brochure

Projectkeukens voor gerealiseerde projecten

Bemmel & Kroon keukens is al ruim 20 jaar uw partner in projectkeukens. Bekijk hieronder een greep van de projecten waar wij de keukens voor hebben gerealiseerd.

Project Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude

Verde Vista Meerburg – Zoeterwoude

Project Hofjes van Chopin in Delft

Hofje van Chopin – Delft

Project Eikelenburgh Fase 6 in Rijswijk

Villapark Eikelenburgh fase 6 – Rijswijk

Project Landwaard in Rijnsburg door de Ouwehand Bouw Groep

Landwaard – Rijnsburg

Project Le Coupe in Alphen aan den Rijn door Tetteroo bouw & projectontwikkeling

Le Coupe – Alphen aan den Rijn

Project DelftsHart gelukkig slot

Delfts Hart gelukkig slot – Delft

Project Hefkwartier in Rotterdam door AM en Dura vermeer

Hefkwartier – Rotterdam

Project La vie in Katwijk

La vie – Katwijk

Project karakter aan de Zoeterwoudse singel in Leiden

Karakter – Leiden

Nieuwbouw project Delfts hart nieuw geluk 50 koopwoningen

Delfts hart nieuw geluk – Delft

Project Pijlkruid 6 woningen in Alphen aan den Rijn

Pijlkruid – Alphen aan den Rijn

Project Delft wonen a la carte

Wonen a la carte – Delft

Project Duyfrak Valkenburg

Duyfrak – Valkenburg

Project Cool House Scheveningen - Penthouses, lofts en residences.

Cool House – Scheveningen

Project Redershaven Fase 3 in Katwijk door Ouwehand Bouw Groep

Redershaven Fase 3 – Katwijk

Project 20 woningen halte Damlaan in Leidschendam

20 woningen Damlaan – Leidschendam

Project Waterkanten urban Villas fase 2 in Lisse

Waterkanten Urban Villa’s – Lisse

Project Parc Lupine in Alphen aan den Rijn door van Leeuwen bouw

Parc Lupine – Alphen aan den Rijn

Project Hof van Pronkenburg in Scheveningen door Niersma Bouw Ontwikkeling en Vastgoed

Hof van Pronkenburg – Scheveningen

Project Noorderkroon in Rotterdam Zestienhoven

Noorderkroon – Rotterdam Zestienhoven

Project eiland Ameland (Am/Bam)

Eiland Ameland – Nootdorp

Project Juliushof in Den Haag

Julius hof – Den Haag

Project Florida Boskoop Luxueus appartementencomplex

Project Florida – Boskoop

Nieuwbouwproject Mooii : 24 appartementen in Alphen aan den Rijn

Mooii fase 2 – Alphen aan den Rijn

Project Havenkwartier in Katwijk

Havenkwartier – Katwijk

Projectkeukens voor project Vilapark eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh – Rijswijk

Project Landrijk Cottage in Pijnacker-Nootdorp door Schouten Bouw

Landrijk Cottage – Pijnacker-Nootdorp

RijswijkBuiten in Parkrijk : 22 herenhuizen verdeeld over 2 fasen van elk 11 woningen.

Parkrijk – RijswijkBuiten

Project Park Hooglede in Vlaardingen

Park Hooglede – Vlaardingen

Project Woerdblok, de Meander te Naaldwijk

Woerdblok – Naaldwijk

Keuken inspiratie

Laat u inspireren – online of in één van onze winkels.
In de keuken showrooms van Bemmel & Kroon keukens vindt u alle keukenstijlen en apparatuur van A-merken onder één dak! Maar ook online kunt u zich alvast laten inspireren. Ontdek ons ruime aanbod van keukenbladen, fronten, kasten, keukengrepen, achterwanden en verlichting. Genoeg keuken inspiratie opgedaan, neem contact met ons op om de mogelijkheden voor projectkeukens met ons te bespreken.

Luxe projectkeuken voor de zakelijke markt.

Afspraak maken

Ontdek wat wij als projectpartner voor u kunnen betekenen
Bemmel & Kroon heeft ruime ervaring op de projectmarkt en heeft inmiddels vele zakelijke klanten van projectkeukens voorzien. Met ons enorme en gevarieerde aanbod bieden wij u voor elk project en voor elke doelgroep een geschikte keuken inclusief keukenapparatuur. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek in één van onze showrooms. Hier kunt u al het moois dat wij u kunnen kunnen bieden zelf aanschouwen.

Maak een afspraak

Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend