Projectkeukens

Bemmel & Kroon als projectpartner

Voor hun projectkeukens hebben veel projectontwikkelaars, aannemers en architecten de weg naar Bemmel & Kroon keukens al gevonden. En dat is niet voor niets! Want ook zij zijn op zoek naar de keuken die het best bij hun project past. Of het nu om huur- of koopwoningen gaat, Bemmel & Kroon zorgt er altijd voor dat de keuken is afgestemd op de doelgroep en is voorzien van alle gemakken die de consument verwacht.

Niet alleen de consument voelt zicht als een vis in het water bij Bemmel & Kroon. Ook zakelijke opdrachtgevers ervaren bij ons het gemak van een goede organisatie die alles tot in de puntjes regelt. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan zakelijke opdrachtgevers die zicht bezighouden met grote projecten. Ook voor hen geldt: kom naar Bemmel & Kroon en maak kennis met ons enorme assortiment en onze gunstige prijsstelling. Zakelijke partners kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid presentaties te houden voor toekomstige kopers in een inspirerende omgeving.

Projectaanvraag voor projectkeukens aanvragen.

Sterk in nieuwbouwprojecten

Wie een geschikte projectpartner zoekt die u optimaal kan adviseren bij uw nieuwbouwproject komt al gauw uit bij Bemmel & Kroon.
Met onze kennis en kunde in het leveren en plaatsen van projectkeukens kunnen wij u namelijk alle zorg uit handen nemen. Daarbij staat u als klant centraal. Dat merkt u al zodra u een van onze showrooms binnenloopt.

  • We nemen u stap voor stap mee in het hele proces, van schets tot oplevering van de projectkeukens.
  • We maken een individueel ontwerp en een uitvoeringsplan op maat, geheel volgens uw wensen.
  • We helpen met de meerwerklijsten en technische tekeningen, we meten het geheel exact na en monteren de projectkeuken netjes af, eventueel met aangepast leidingwerk.

Natuurlijk houden we u in elke fase van het traject op de hoogte van de status. Want een tevreden klant is het enige wat voor ons telt. De combinatie van onze kwaliteitsproducten, deskundige adviezen en bekwame montagedienst zorgt ervoor dat ook aannemers en projectontwikkelaars al jaren een beroep op ons doen. Tot volle tevredenheid van alle partijen.

Lopende projecten

VERDE VISTE MEERBURG IN ZOETERWOUDE

Project Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude

Verde Viste fase 2c is de laatste fase van VORM in de gebiedsontwikkeling Verde Vista Meerburg in het prachtige Zoeterwoude.

Binnenkort start VORM Ontwikkeling B.V. met de verkoop van dit unieke, chique en prachtig gelegen plan met verschillende woningtypen. De grote vrijstaande en twee-onder-een-kap-woningen in deze laatste fase zijn al eerder zijn gebouwd in fase 2a welke momenteel (vrijwel) is. U kunt dus met eigen ogen zien welke kwaliteit de woningen lrijgen. Hoogwaardige, traditionele architectuur en materialisering.

HOFJE VAN CHOPIN IN DELFT

Project Hofjes van Chopin in Delft

Wonen à la Carte Hofje van Chopin is gelegen in de wijk Buitenhof tussen laagbouwwoningen en het woonzorgcentrum Die Buytenweye aan de Chopinlaan. Aan de noordzijde grenst de locatie aan water.

Het project bestaat uit 20 eengezinswoningen verdeeld over 3 woonrijen. Kenmerkend zijn de diepe achtertuinen, veelal gelegen op het zuiden of zuidwesten en voorzien van een vrijstaande berging en achterom. Op het binnenterrein worden (privé)parkeerplaatsen en groen aangelegd.

REDERSHAVEN FASE 3 KATWIJK

Project Redershaven Fase 3 in Katwijk door Ouwehand Bouw Groep

Fase 3 is de afsluiting van de nieuwe wijk Redershaven. De 29 woningen die gerealiseerd zullen worden, sluit architectonisch aan op de eerdere fases. Daarnaast worden er een aantal nieuwe types geïntroduceerd, waaronder de ‘Catwijck’-woning en de stadswoningen. Een rijke diversiteit aan type woningen zorgt ervoor dat er ook in deze fase een woning is die past bij uw woonwensen. Dit uw laatste kans om op deze historische plek te wonen.

VILLA PARK EIKELENBURGH FASE 6 RIJSWIJK

Project Eikelenburgh Fase 6 in Rijswijk

Villapark Eikelenburgh, stijlvolle nieuwbouw in Rijswijk
De verkoop van fase 6 is in volle gang en alle woningen staan onder optie. Ondertussen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor fase 7. In deze fase zal ook weer een gevarieerd woningaanbod komen, herenhuizen van het type Opaal, twee-onder-een-kapwoningen van de typen Amethyst, Aquamarijn en Toermalijn en vrijstaande woningen van de typen Saffier en Robijn.

Meer informatie over dit project

20 WONINGEN HALTE DAMLAAN LEIDSCHENDAM

Project 20 woningen halte Damlaan in Leidschendam

Op de hoek van de Damlaan en Oude Trambaan maakt Niersman de aansluiting tussen de oude stad en het nieuwe Damcentrum. Er worden 20 appartementen en 150m² winkelruimte gerealiseerd op deze markante hoek.

Meer informatie over dit project

LANDWAARD IN RIJNSBURG

Project Landwaard in Rijnsburg door de Ouwehand Bouw Groep

Weids opgezet, ruime woningen, rijke architectuur en dat op maar 10 minuten loopafstand van het gezellige dorpskern. Welkom in Landwaard!

Landwaard is gelegen aan de dorpsrand van Rijnsburg en heeft voor ieder wat wils. Dit prachtige nieuwe stukje bloemendorp biedt volop woningvariatie aan. De dynamiek in Landwaard neemt stukje bij beetje toe. De eengezinswoningen aan het Oegstgeesterkanaal en de luxe appartementen zijn bewoond en afgelopen jaar is de rij eengezinswoningen aan de Voorhouterweg verkocht. Heden zijn de twee-onder-een-kapwoningen en de bouwkavels in de verkoop. Bent u de volgende bewoner die de sleutel van een woning in Landwaard in ontvangst kan nemen?

Meer informatie over dit project

WATERKANTEN URBAN VILLAS – FASE 2

Project Waterkanten urban Villas fase 2 in Lisse

Aan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementenblokken ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘de Waterkanten’ in Lisse. Het eerste gebouw dat in verkoop zal gaan is het meest zuidelijk gelegen en omvat 20 luxe villa appartementen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een zeer ruim balkon met voldoende mogelijkheden om van de zon en het uitzicht te kunnen genieten. Op de bovenste laag bevinden zich 2 prachtige penthouses met uitzicht op de ringvaart. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zullen een luxe uitstraling krijgen.

LE COUPE IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Project Le Coupe in Alphen aan den Rijn door Tetteroo bouw & projectontwikkeling

Comfortabel wonen in Alphen aan den Rijn
In het centrum van Alphen aan den Rijn, aan de rand van Kerk en Zanen en nabij het station, ligt appartementengebouw Le Coupé. Een schitterend vormgegeven, modern gebouw van zeven woonlagen en een halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De 49 drie- en vierkamerappartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. De blikvanger van ieder appartement is een heerlijk zonnig, woningbreed terras. De grote raampartij aan de terraszijde maakt de ruime woonkamer heerlijk licht. Elk appartement wordt standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk.

PARC LUPINE IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Project Parc Lupine in Alphen aan den Rijn door van Leeuwen bouw

Parc Lupine zal gerealiseerd worden in de woonwijk Ridderveld langs de Lupinesingel aan de rand van het Ericapark.
Het project omvat in totaal 26 woningen, verdeeld over 3 typen woningen: Gele Lupine met een woningbreedte van 5.10 meter, Blauwe Lupine met een woningbreedte van 5.40 meter en Paarse Lupine met een woningbreedte van 5.70 meter.

DELFTSHART GELUKKIG SLOT

Nieuw aanbod in nieuwbouwproject DelftsHart Gelukkig Slot!
In deze laatste fasen worden 26 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in de typen Minne, Amor en Roos. Deze woningen zijn al gerealiseerd in DelftsHart en vormen en prachtige referentie voor het komende aanbod. Ook woningtype Passie komt weer terug in 12 herenhuizen verdeeld over twee blokken van zes woningen. Elk blok heeft drie woningen met drie woonlagen en drie woningen met vier woonlagen. De tuinen van de herenhuizen zijn op het westen gelegen en zijn met 12 meter dieper dan de vorige fase.

Meer informatie over dit project

LANDRIJK COTTAGE IN PIJNACKER-NOOTDORP

Project Landrijk Cottage in Pijnacker-Nootdorp door Schouten Bouw

Landrijk Cottage is een bijzonder stukje architectuur. Een uniek deelplan in Ackerswoude van 39 woningen in de karakteristieke cottage-stijl of landelijk moderne stijl. Een aanbod van drie typen: 9 royale herenhuizen, 22 twee-onder-één-kapvilla’s en 8 vrijstaande villa’s. Bij het ontwerp van de wijk is gekozen om in de architectuur twee verschillende stijlen toe te passen die elkaar goed aanvullen en het landelijke karakter Versterken. Door de gekozen situering van de rieten daken en daarbij op specifieke plaatsen een diversiteit in steensoort toe te passen, krijgt iedere straat een duidelijke herkenbaarheid waarin de woningen een eigen adres en identiteit krijgen.

HOF VAN PRONKENBURG IN SCHEVENINGEN

Project Hof van Pronkenburg in Scheveningen door Niersma Bouw Ontwikkeling en Vastgoed

Op de plek waar jarenlang een rokerij en een aannemerij was gevestigd, worden 4 ruime, karakteristieke en zeer luxueuze woningen en appartementen gerealiseerd, waarbij de kenmerkende oorspronkelijke gevel zoveel als mogelijk gehandhaafd blij.

Meer informatie over dit project

HEFKWARTIER IN ROTTERDAM

Project Hefkwartier in Rotterdam door AM en Dura vermeer

We brengen nieuw leven in de brouwerij!
Ooit de wijk van de bierbrouwers. Nu een wijk waar weer leven in de brouwerij is. Welkom in het Hefkwartier. Welkom in een wijk met het echte Rotterdamse gevoel. Het Hefkwartier krijgt een nieuwe invulling, maar heeft nog altijd die sfeer van toen. Echt. Ongepolijst. Eerlijk. Een intiem wijkje wordt het, bijna 300 woningen groot. En iedereen kan er wonen. Elk deelplan heeft weer andere huizen. Wilt u een eengezinswoning met tuin of terras? Of kiest u voor de skyline van de Maas vanuit uw appartement? Door die ligging pal aan de Maas heeft u ook alle highlights van de stad bij de hand. Ook toe aan iets meer leven in uw eigen brouwerij?

Meer informatie over dit project

PARK HOOGLEDE IN VLAARDINGEN

Project Park Hooglede in Vlaardingen
Heerlijk wonen nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder
In het westen van de Broekpolder en het centrum van Vlaardingen biedt nieuwbouw project Park Hooglede het beste uit twee werelden. De rust van de natuur en de bedrijvigheid van de stad Vlaardingen.

Park Hooglede heeft een duidelijke orientatie op de Vlaardingse Vaart. Zo staan een deel van de koopwoningen en de twee appartementengebouwen direct aan het water. De creatie van nieuwe waterpartijen en de glooiende oevers geven een speels karakter aan het waterrijke gebied.

Meer informatie over dit project

NOORDERKROON IN ROTTERDAM

Project Noorderkroon in Rotterdam Zestienhoven

Noorderkroon biedt rust en ruimte, met de dynamiek van de stad nét om de hoek. In een nieuwbouwhuis dat aansluit op ieders levensfase. Een veilige haven voor een groeiend gezin. Een plek waar ambities en levensstijl elkaar ontmoeten én versterken.
In Park 16hoven, aan de statige Copernicuslaan, verrijst een oase van 22 villa’s. Vrijstaand en twee-onder-één-kap. Met een klassieke uitstraling en van alle moderne gemakken voorzien. Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage als dat gewenst is. Met zeer ruime tuinen, grenzend aan het water. Waar het ultiem genieten is op het eigen, verlaagde terras.

LA VIE IN KATWIJK

Project La vie in Katwijk

BRUISENDE RUSTwonen pal aan zee
Midden in de duinen, op een van de mooiste plekken van Katwijk, wordt La Vie gerealiseerd: twee luxe en comfortabele appartementengebouwen.

U kunt hier straks wonen in uw eigen luxueuze appartement, van waaruit u uitkijkt op de schitterende natuur. Met het langgerekte strand, de bruisende zee, en het prachtige duinlandschap overal om u heen. Hier kunt u heerlijk ontspannen wonen en tegelijk genieten van alles wat het gemoedelijke Katwijk te bieden heeft. De boulevard is op loopafstand en in een mum van tijd bent u in historisch Katwijk met zijn kronkelige straatjes en pittoreske vissershuisjes. Elke dag een beetje vakantie.

DE LINDEN IN RIJSWIJKBUITEN

Project de Linden in Rijswijk

De Linden: Een prachtig nieuw woningbouwproject in RijswijkBuiten, deelgebied Parkrijk.

Gelegen op loopafstand van het Wilhelminapark, maar ook op fietsafstand van het centrum van Delft en Rijswijk.
Wat maakt De Linden zo bijzonder? Dat is simpel; de combinatie van de aansprekende architectuur en natuurlijk de grote diversiteit. Fase 1 bestaat uit de Koningslinde en de Zilverlinde met daarin 4-kamer appartementen van verschillend formaat. De keuze is aan u !

De Linden is een bijzonder project voor RijswijkBuiten. De prachtige woontoren de Koningslinde biedt u vanuit verschillende woningtypes een spectaculair uitzicht over RijswijkBuiten. Naast de Koningslinde komt de Zilverlinde. Dit gebouw is van een extra woonlaag voorzien.

EILAND AMELAND IN PIJNACKER-NOOTDORP

Project eiland Ameland (Am/Bam)Wonen op een Eiland
Eiland Ameland ligt dichtbij diverse voorzieningen en op een steenworp afstand van het historische centrum van Nootdorp. Het plan kenmerkt zich door een groene en ruime opzet en heeft een eigentijdse architectuur naar een ontwerp van Ibelings van Tilburg architecten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn compleet ingericht met een ruime woonkamer en aansluitend een eetkeuken, met op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De vrij indeelbare zolder heeft standaard een dakkapel aan de terraszijde. Aan de entreezijde van de woning ligt een diepe tuin en aan de andere zijde beschikken de kopers over een groot terras aan het water. De woningen hebben parkeerruimte voor één auto op eigen terrein.

Meer informatie over dit project

COOL HOUSE SCHEVENINGEN

Project Cool House Sceveningen - Penthouses, lofts en residences.Veelzijdig Den Haag krijgt met de ontwikkeling van Coolhouse een passende aanvulling op hoog niveau. De plek aan de jachthaven, waar ooit een koelhuis stond maakt ruimte voor Coolhouse: state of the art penthouses, lofts en residences. Het zicht op de jachthaven, de zee en de skyline van de stad is fenomenaal!

Riant en mondain
Royale afmetingen, ultieme zon-oriëntatie, grote terrassen en panorama-breed uitzicht en tot in detail afgewerkt met de mooiste materialen. De kwaliteiten van de ligging worden door de architectuur van de DAVL Studio volledig benut en tot een uniek resultaat gebracht. Coolhouse wordt dé eyecatcher van de haven!

Ultieme vrijheid
Dankzij de nauwe samenwerking met de architecten van DAVLstudio kunnen toekomstige bewoners volledig gepersonaliseerde indelingen waarmaken. Een unieke kans om hier uw droomhuis van te maken.
De ontwikkeling van Coolhouse is in volle gang en de start van de bouw staat gepland voor begin 2017.

Meer informatie over dit project

VERDE VISTA ZOETERWOUDE

Project Verde Vista wonen aan het water in Zoeterwoude-RijndijkWonen aan het water
VerdeVista Meerburg ligt in Zoeterwoude-Rijndijk, een levendig dorp gelegen aan de Oude Rijn nabij Leiden, Leiderdorp en behoort bij de gemeente Zoeterwoude. Gemeente Zoeterwoude heeft een prachtig landschap met oer-Hollandse karakteristieken en veel groen. De lange kavels, vele sloten, molens, dijken en watergangen horen bij Zoeterwoude. Het zijn herkenbare landschappen die in de afgelopen eeuwen ontstaan zijn in de wisselwerking tussen mens en natuur.

KARAKTER ZOETERWOUDSE SINGEL LEIDEN

Project karakter aan de Zoeterwoudse singel in LeidenOp een prachtige locatie tegen het centrum van Leiden ligt de voormalige kinderkliniek ‘St. Lidwinahuis’. In december 2015 heeft VORM, door het winnen van een prijsvraag, het recht verworven om dit bijzondere gebouw te verbouwen en moderniseren. Zaterdag 10 december 2016 zullen de woningen in de verkoop gaan.

  • 3 royale herenhuizen
  • 4 kapelwoningen
  • 9 stadsappartementen en penthouse

DE WATERKANTEN URBAN VILLA’S LISSE

Project de waterkanten Urban Villa’s en appartementen in LisseAan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementenblokken ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘de Waterkanten’ in Lisse.
Het eerste gebouw dat in verkoop zal gaan is het meest zuidelijk gelegen en omvat 20 luxe villa appartementen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een zeer ruim balkon met voldoende mogelijkheden om van de zon en het uitzicht te kunnen genieten.
Op de bovenste laag bevinden zich 2 prachtige penthouses met uitzicht op de ringvaart. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zullen een luxe uitstraling krijgen.

JULIUSHOF DEN HAAG

Project Juliushof in Den HaagJuliusHof is gemaakt voor mensen die veel ruimte nodig hebben. 17 Ruime stadswoningen met maar liefst 6 slaapkamers. De woningen worden opgeleverd compleet met keuken, sanitair, tegelwerk, vloerverwarming in de gehele woning en zonnepanelen op het dak.

JuliusHof telt 3 type woningen. Type A zijn elf tussenwoningen, Type B zijn vier hoekwoningen en Type C zijn twee hoekwoningen met erker.

DELFTS HART NIEUW GELUK

Nieuwbouw project Delfts hart nieuw geluk 50 koopwoningenDelftsHart, Nieuwbouw koopwoningen in Delft
Op het volgende veld van DelftsHart, ‘Nieuw Geluk’ zijn 50 koopwoningen gepland. Binnenkort start de bouw van de eerste fase van 28 woningen. Deze fase is bijna uitverkocht.

Nieuw aanbod in DelftHart Nieuw geluk!
In november is de verkoop gestart van de tweede fase van 22 nieuwbouw woningen. Deze fase telt 16 twee-onder-een-kapwoningen Roos en Amor en 6 rijwoningen – Passie Nostalgisch in drie of vier woonlagen. Dit type doet u denken aan de wereldberoemde grachtenpanden in bv. Delft en Amsterdam.

Meer informatie over dit project

WOERDBLOK, DE MEANDER NAALDWIJK

Project Woerdblok, de Meander te NaaldwijkDe verleiding van Naaldwijk
Wie graag in een nieuwbouwhuis woont, dicht bij goede voorzieningen, voldoende winkels, horecagelegenheden én het strand, voelt zich in Naaldwijk helemaal thuis. Woerdblok is al echt een heerlijk woonomgeving. Bewoners hebben hun draai gevonden. Tuinen kleuren groen, kinderen spelen buiten en in de tussentijd wordt hard doorgewerkt aan de voltooiing van de wijk. Als je door Woerdblok fietst, krijg je een goed beeld van hoe mooi en ontspannen je hier kunt wonen.

FLORIDA BOSKOOP

Project Florida Boskoop Luxueus appartementencomplexOp de hoek van de AP van Neslaan en het Reijerskoop komt Florida. Een luxueus appartementencomplex op een historische toplocatie in het centrum van Boskoop.
Het voormalige Rabobankgebouw wordt getransformeerd in 18 unieke, riante drie- en vierkamer appartementen. Ieder appartement beschikt over één of meerdere zonnige terrassen aan het water, de fraai aangelegde tuin en in een aantal gevallen een patio. Het bestaande ontwerp en de fraai aangelegde tuin worden zoveel mogelijk gerespecteerd. Inpandig zal alles volledig nieuw en hoogwaardig worden gebouwd. Zo heeft u alle voordelen en luxe van nieuwbouw en woont u direct in een groene volwassen omgeving.

PIJLKRUID ALPHEN AAN DEN RIJN

Project Pijlkruid 6 woningen in Alphen aan den RijnDe geschakelde semi-bungalows zijn gesitueerd op een prachtige locatie aan het Pijlkruid aan de rand van woonwijk Kerk & Zanen in Alphen aan den Rijn. Mooi gelegen nabij het Weteringpad met zijn eeuwenoude waterweg. Het Weteringpad vomt enerzijds een groene verbinding met het Alphense centrum en anderzijds de schakel met het weidse buitengebied.

De woningen liggen in het verlengde van Valeriaan en grenzen aan de Noordkant met Pijlkruid en aan de zuidkant met Speenkruid. De voorzijde van de woningen zijn gericht op het noordoosten terwijl de tuinen zuid-west zijn georiënteerd.

MOOII (fase2)

Nieuwbouwproject Mooii : 24 appartementen in Alphen aan den RijnNieuwbouw 24 appartementen MOOI, Alphen aan den Rijn

In de groene wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn is het appartementengebouw MOOI gerealiseerd. In deze karakteristieke woonwijk zijn alle grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik, maar toch is het gelegen in een groene omgeving. Het appartementengebouw biedt haar bewoners een weids uitzicht over het natuurgebied Groene Hart waar de natuur vrij spel heeft.

Meer informatie over dit project

WONEN A LA CARTE PARKRIJK

RijswijkBuiten in Parkrijk : 22 herenhuizen verdeeld over 2 fasen van elk 11 woningen.Na twee succesvolle projecten in RijswijkBuiten deelgebied Sion, ontwikkelt Wonen à la Carte aan de rand van deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten 22 herenhuizen verdeeld over 2 fasen van elk 11 woningen.

Naast de opvallende moderne architectuur zijn de herenhuizen door toepassing van onder andere een warmtepomp en zonnepanelen zeer energiezuinig. In basis zijn de woningen met drie volwaardige woonlagen al ruim te noemen, maar door de optimale ontwerpvrijheid is deze naar eigen wens uit te breiden. Jouw unieke en persoonlijke woonwensen worden samen met de architect vertaald naar jouw ideale woning.

DELFT WONEN A LA CARTE

Project Delft wonen a la carteBij Wonen à la Carte stellen wij de koper centraal. Door een uniek ontwerpproces, heb je als koper optimale vrijheid in het ontwerp van je eigen woning. Wonen à la Carte werkt heel eenvoudig. Aan de hand van een menu ontwerp je je eigen woning samen met onze woonconsulent en de architect. Wonen à la Carte is voor iedereen bereikbaar. Het is niet duurder dan een vergelijkbare nieuwbouwwoning. Zo realiseer je je eigen woning, helemaal naar je eigen idee en binnen je eigen budget.

PROJECT HAVENKWARTIER KATWIJK

Project Havenkwartier in KatwijkIn het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade, verrijst het HavenKwartier, een mooi nieuw woongebied aan de haven.
Deze prettige woningen in het Havenkwartier zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn herkenbaar dankzij de grote hoeveelheid details en schattige tuitgevels. De woningen hebben veel licht in de achtertuin.

DUYFRAK VALKENBURG

Project Duyfrak Valkenburg39 nieuwbouw woningen ’t Duyfrak te Valkenburg.
Welkom in ’t Duyfrak, de jongste wijk van Valkenburg, gemeente Katwijk. Wie in ’t Duyfrak komt wonen, heeft heel veel mogelijkheden. Alles kan in ’t Duyfrak, zeggen we altijd. Ten eerste komt dat omdat je hier alles binnen handbereik hebt. Kijk zelf maar hoeveel kanten je op kunt op deze locatie.
Ten tweede kun je je hier op allerlei manieren vestigen. Niet alleen kun je kiezen tussen kopen en huren, maar ook tussen huizen die al zijn opgeleverd zijn, die nog gebouwd moeten worden en zelfs huizen om zelf te bouwen. En dat alles in diverse typologieën: appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, villa’s, noem maar op.

Meer informatie over dit project

VILLAPARK EIKELENBURGH

Nieuwbouwproject villapark Eikelenburgh in RijswijkHet project Eikelenburgh is een gewild project. De locatie heeft zoveel karakter: door bestaand groen, een ecologische zone, de Reijnerwatering en de historische boerderijen is de sfeer hier landelijk en gemoedelijk.

Meer informatie over dit project