Projectkeukens

Bemmel & Kroon als projectpartner

Voor hun projectkeukens hebben veel projectontwikkelaars, aannemers en architecten de weg naar Bemmel & Kroon keukens al gevonden. En dat is niet voor niets! Want ook zij zijn op zoek naar de keuken die het best bij hun project past. Of het nu om huur- of koopwoningen gaat, Bemmel & Kroon zorgt er altijd voor dat de keuken is afgestemd op de doelgroep en is voorzien van alle gemakken die de consument verwacht.

Niet alleen de consument voelt zicht als een vis in het water bij Bemmel & Kroon. Ook zakelijke opdrachtgevers ervaren bij ons het gemak van een goede organisatie die alles tot in de puntjes regelt. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan zakelijke opdrachtgevers die zicht bezighouden met grote projecten. Ook voor hen geldt: kom naar Bemmel & Kroon en maak kennis met ons enorme assortiment en onze gunstige prijsstelling. Zakelijke partners kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid presentaties te houden voor toekomstige kopers in een inspirerende omgeving.

Projectaanvraag voor projectkeukens aanvragen.

Sterk in nieuwbouwprojecten

Wie een geschikte projectpartner zoekt die u optimaal kan adviseren bij uw nieuwbouwproject komt al gauw uit bij Bemmel & Kroon.
Met onze kennis en kunde in het leveren en plaatsen van projectkeukens kunnen wij u namelijk alle zorg uit handen nemen. Daarbij staat u als klant centraal. Dat merkt u al zodra u een van onze showrooms binnenloopt.

  • We nemen u stap voor stap mee in het hele proces, van schets tot oplevering van de projectkeukens.
  • We maken een individueel ontwerp en een uitvoeringsplan op maat, geheel volgens uw wensen.
  • We helpen met de meerwerklijsten en technische tekeningen, we meten het geheel exact na en monteren de projectkeuken netjes af, eventueel met aangepast leidingwerk.

Natuurlijk houden we u in elke fase van het traject op de hoogte van de status. Want een tevreden klant is het enige wat voor ons telt. De combinatie van onze kwaliteitsproducten, deskundige adviezen en bekwame montagedienst zorgt ervoor dat ook aannemers en projectontwikkelaars al jaren een beroep op ons doen. Tot volle tevredenheid van alle partijen.

Lopende projecten

COOL HOUSE SCHEVENINGEN

Project Cool House Sceveningen - Penthouses, lofts en residences.Veelzijdig Den Haag krijgt met de ontwikkeling van Coolhouse een passende aanvulling op hoog niveau. De plek aan de jachthaven, waar ooit een koelhuis stond maakt ruimte voor Coolhouse: state of the art penthouses, lofts en residences. Het zicht op de jachthaven, de zee en de skyline van de stad is fenomenaal!

Riant en mondain
Royale afmetingen, ultieme zon-oriëntatie, grote terrassen en panorama-breed uitzicht en tot in detail afgewerkt met de mooiste materialen. De kwaliteiten van de ligging worden door de architectuur van de DAVL Studio volledig benut en tot een uniek resultaat gebracht. Coolhouse wordt dé eyecatcher van de haven!

Ultieme vrijheid
Dankzij de nauwe samenwerking met de architecten van DAVLstudio kunnen toekomstige bewoners volledig gepersonaliseerde indelingen waarmaken. Een unieke kans om hier uw droomhuis van te maken.
De ontwikkeling van Coolhouse is in volle gang en de start van de bouw staat gepland voor begin 2017.

Meer informatie over dit project

VERDE VISTA ZOETERWOUDE

Project Verde Vista wonen aan het water in Zoeterwoude-RijndijkWonen aan het water
VerdeVista Meerburg ligt in Zoeterwoude-Rijndijk, een levendig dorp gelegen aan de Oude Rijn nabij Leiden, Leiderdorp en behoort bij de gemeente Zoeterwoude. Gemeente Zoeterwoude heeft een prachtig landschap met oer-Hollandse karakteristieken en veel groen. De lange kavels, vele sloten, molens, dijken en watergangen horen bij Zoeterwoude. Het zijn herkenbare landschappen die in de afgelopen eeuwen ontstaan zijn in de wisselwerking tussen mens en natuur.

Meer informatie over dit project

KARAKTER ZOETERWOUDSE SINGEL LEIDEN

Project karakter aan de Zoeterwoudse singel in LeidenOp een prachtige locatie tegen het centrum van Leiden ligt de voormalige kinderkliniek ‘St. Lidwinahuis’. In december 2015 heeft VORM, door het winnen van een prijsvraag, het recht verworven om dit bijzondere gebouw te verbouwen en moderniseren. Zaterdag 10 december 2016 zullen de woningen in de verkoop gaan.

  • 3 royale herenhuizen
  • 4 kapelwoningen
  • 9 stadsappartementen en penthouse

Meer informatie over dit project

DE WATERKANTEN URBAN VILLA’S LISSE

Project de waterkanten Urban Villa’s en appartementen in LisseAan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementenblokken ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘de Waterkanten’ in Lisse.
Het eerste gebouw dat in verkoop zal gaan is het meest zuidelijk gelegen en omvat 20 luxe villa appartementen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een zeer ruim balkon met voldoende mogelijkheden om van de zon en het uitzicht te kunnen genieten.
Op de bovenste laag bevinden zich 2 prachtige penthouses met uitzicht op de ringvaart. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zullen een luxe uitstraling krijgen.

Meer informatie over dit project

JULIUSHOF DEN HAAG

Project Juliushof in Den HaagJuliusHof is gemaakt voor mensen die veel ruimte nodig hebben. 17 Ruime stadswoningen met maar liefst 6 slaapkamers. De woningen worden opgeleverd compleet met keuken, sanitair, tegelwerk, vloerverwarming in de gehele woning en zonnepanelen op het dak.

JuliusHof telt 3 type woningen. Type A zijn elf tussenwoningen, Type B zijn vier hoekwoningen en Type C zijn twee hoekwoningen met erker.

Meer informatie over dit project

DELFTS HART NIEUW GELUK

Nieuwbouw project Delfts hart nieuw geluk 50 koopwoningenDelftsHart, Nieuwbouw koopwoningen in Delft
Op het volgende veld van DelftsHart, ‘Nieuw Geluk’ zijn 50 koopwoningen gepland. Binnenkort start de bouw van de eerste fase van 28 woningen. Deze fase is bijna uitverkocht.

Nieuw aanbod in DelftHart Nieuw geluk!
In november is de verkoop gestart van de tweede fase van 22 nieuwbouw woningen. Deze fase telt 16 twee-onder-een-kapwoningen Roos en Amor en 6 rijwoningen – Passie Nostalgisch in drie of vier woonlagen. Dit type doet u denken aan de wereldberoemde grachtenpanden in bv. Delft en Amsterdam.

Meer informatie over dit project

WOERDBLOK, DE MEANDER NAALDWIJK

Project Woerdblok, de Meander te NaaldwijkDe verleiding van Naaldwijk
Wie graag in een nieuwbouwhuis woont, dicht bij goede voorzieningen, voldoende winkels, horecagelegenheden én het strand, voelt zich in Naaldwijk helemaal thuis. Woerdblok is al echt een heerlijk woonomgeving. Bewoners hebben hun draai gevonden. Tuinen kleuren groen, kinderen spelen buiten en in de tussentijd wordt hard doorgewerkt aan de voltooiing van de wijk. Als je door Woerdblok fietst, krijg je een goed beeld van hoe mooi en ontspannen je hier kunt wonen.

Meer informatie over dit project

FLORIDA BOSKOOP

Project Florida Boskoop Luxueus appartementencomplexOp de hoek van de AP van Neslaan en het Reijerskoop komt Florida. Een luxueus appartementencomplex op een historische toplocatie in het centrum van Boskoop.
Het voormalige Rabobankgebouw wordt getransformeerd in 18 unieke, riante drie- en vierkamer appartementen. Ieder appartement beschikt over één of meerdere zonnige terrassen aan het water, de fraai aangelegde tuin en in een aantal gevallen een patio. Het bestaande ontwerp en de fraai aangelegde tuin worden zoveel mogelijk gerespecteerd. Inpandig zal alles volledig nieuw en hoogwaardig worden gebouwd. Zo heeft u alle voordelen en luxe van nieuwbouw en woont u direct in een groene volwassen omgeving.

Meer informatie over dit project

PIJLKRUID ALPHEN AAN DEN RIJN

Project Pijlkruid 6 woningen in Alphen aan den RijnDe geschakelde semi-bungalows zijn gesitueerd op een prachtige locatie aan het Pijlkruid aan de rand van woonwijk Kerk & Zanen in Alphen aan den Rijn. Mooi gelegen nabij het Weteringpad met zijn eeuwenoude waterweg. Het Weteringpad vomt enerzijds een groene verbinding met het Alphense centrum en anderzijds de schakel met het weidse buitengebied.

De woningen liggen in het verlengde van Valeriaan en grenzen aan de Noordkant met Pijlkruid en aan de zuidkant met Speenkruid. De voorzijde van de woningen zijn gericht op het noordoosten terwijl de tuinen zuid-west zijn georiënteerd.

Meer informatie over dit project

15 villa’s groote Kaap

Project 15 villa's groote kaap in Alphen aan den rijnOp  zaterdag 6 februari a.s. start de verkoop van de villa’s op het eiland Groote Kaap te Alphen aan den Rijn.
Het betreft hier 12 twee onder één kap villa’s en 3 vrijstaande villa’s gelegen in de wijk Nieuwe Sloot te Alphen aan den Rijn.
Het unieke aan het project is dat de kopers de keuze hebben uit onder meer een voorentree of een zijentree en diverse keuzemogelijkheden in kleuren metselwerk en gevelbekleding hebben, wat zal leiden tot een mooi gevarieerd straatbeeld.

Meer informatie over dit project

MOOII (fase2)

Nieuwbouwproject Mooii : 24 appartementen in Alphen aan den RijnNieuwbouw 24 appartementen MOOI, Alphen aan den Rijn

In de groene wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn is het appartementengebouw MOOI gerealiseerd. In deze karakteristieke woonwijk zijn alle grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik, maar toch is het gelegen in een groene omgeving. Het appartementengebouw biedt haar bewoners een weids uitzicht over het natuurgebied Groene Hart waar de natuur vrij spel heeft.

Meer informatie over dit project

MAISON DU RIEUSTRAAT

Project Du Rieustraat in Leiden : vijf grondgebonden woningen .In de Du Rieustraat in Leiden komen binnenkort een vijftal grondgebonden woningen in de verkoop. Deze woningen worden opgetrokken in dezelfde stijl als het naastgelegen blok. De compleet ingerichte woningen van ca 145m² met tuin op het Zuid Oosten, dakterras en berging maken hiermee de straat af en vervangen het oude gymlokaal.

Meer informatie over dit project

WADDING ESTATE

Project Wadding Estate in Waddinxveen: 28 grondgebonden vrije sector huurwoningenIn park Triangel worden 28 grondgebonden vrije sector huurwoningen onder de projectnaam Wadding Estate gerealiseerd.

Het project Wadding Estate van Bouwbedrijf Niersman omvat 28 grondgebonden woningen in één van de deelgebieden van de nieuwe woonwijk De Triangel in Waddinxveen. Deze woningen zullen door Niersman als vrij sector huurwoningen worden gerealiseerd. Architect Bloemen architecten uit Alphen aan den Rijn heeft de woningen in de Engelse cottage style uitgewerkt. Er is in het plan specifiek gezocht naar een gevarieerd aanbod aan woningen zodat gezinnen in verschillende samenstellingen er hun plek kunnen vinden.

Meer informatie over dit project

WONEN A LA CARTE PARKRIJK

RijswijkBuiten in Parkrijk : 22 herenhuizen verdeeld over 2 fasen van elk 11 woningen.Na twee succesvolle projecten in RijswijkBuiten deelgebied Sion, ontwikkelt Wonen à la Carte aan de rand van deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten 22 herenhuizen verdeeld over 2 fasen van elk 11 woningen.

Naast de opvallende moderne architectuur zijn de herenhuizen door toepassing van onder andere een warmtepomp en zonnepanelen zeer energiezuinig. In basis zijn de woningen met drie volwaardige woonlagen al ruim te noemen, maar door de optimale ontwerpvrijheid is deze naar eigen wens uit te breiden. Jouw unieke en persoonlijke woonwensen worden samen met de architect vertaald naar jouw ideale woning.

Meer informatie over dit project

DELFT WONEN A LA CARTE

Project Delft wonen a la carteBij Wonen à la Carte stellen wij de koper centraal. Door een uniek ontwerpproces, heb je als koper optimale vrijheid in het ontwerp van je eigen woning. Wonen à la Carte werkt heel eenvoudig. Aan de hand van een menu ontwerp je je eigen woning samen met onze woonconsulent en de architect. Wonen à la Carte is voor iedereen bereikbaar. Het is niet duurder dan een vergelijkbare nieuwbouwwoning. Zo realiseer je je eigen woning, helemaal naar je eigen idee en binnen je eigen budget.

Meer informatie over dit project

PROJECT HAVENKWARTIER KATWIJK

Project Havenkwartier in KatwijkIn het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade, verrijst het HavenKwartier, een mooi nieuw woongebied aan de haven.
Deze prettige woningen in het Havenkwartier zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn herkenbaar dankzij de grote hoeveelheid details en schattige tuitgevels. De woningen hebben veel licht in de achtertuin.

Meer informatie over dit project

PROJECT DE REDER SCHEVENINGEN

Project de Reder ScheveningenDe Reder Het Vervolg verrijst straks rechts van de eerste fase aan de Dr. Lelykade, pal tegenover de scheepsdoorvaart tussen de Eerste en Tweede Binnenhaven. Juist deze plek staat straks garant voor een woonplek die nooit verveelt, een mooi uitzicht biedt op de bedrijvigheid in de haven en elke dag en alle seizoenen anders is.
De verschillen tussen de diverse woningtypen zijn vanaf de straat al zichtbaar. Inspringende gevels aan de bovenzijde maken ruimte voor de dakterrassen, balkons en buitenruimten van de appartementen en het penthouse. In de plint komt een commerciële ruimte, de toegang tot de garage en verschillende algemene ruimten.
Aan de Koppelstokstraat zijde komen negen bijzondere Rederwoningen XL met een grote daktuin op het zuidwesten. Deze woningen vormen samen met het gevarieerde appartementenaanbod een mooie aanvulling in dit deel van het havengebied.

Meer informatie over dit project

DUYFRAK VALKENBURG

Project Duyfrak Valkenburg39 nieuwbouw woningen ’t Duyfrak te Valkenburg.
Welkom in ’t Duyfrak, de jongste wijk van Valkenburg, gemeente Katwijk. Wie in ’t Duyfrak komt wonen, heeft heel veel mogelijkheden. Alles kan in ’t Duyfrak, zeggen we altijd. Ten eerste komt dat omdat je hier alles binnen handbereik hebt. Kijk zelf maar hoeveel kanten je op kunt op deze locatie.
Ten tweede kun je je hier op allerlei manieren vestigen. Niet alleen kun je kiezen tussen kopen en huren, maar ook tussen huizen die al zijn opgeleverd zijn, die nog gebouwd moeten worden en zelfs huizen om zelf te bouwen. En dat alles in diverse typologieën: appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, villa’s, noem maar op.

Meer informatie over dit project

PROJECT WIJLAND FASE 2

Project Wijland Fase : 85 woningDe tweede fase van het project Wijland bestaat uit totaal 29 ruime eengezinswonigen. Er zijn verschillende soorten rijwoningen, van 104 tot 148 m2 woonoppervlakte met riante tuinen. De woningen zijn verkrijgbaar vanaf € 195.000,- VON.
De eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in Wijland vormen een gezellige buurt voor starters én gezinnen. De basisscholen zijn ‘om de hoek’ en ook de sportverenigingen liggen op loopafstand. Binnen 5 minuten in het centrum van Nieuwkoop en binnen 30 minuten en Amsterda, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Leiden.

Meer informatie over dit project

WIJLAND

Projectkeukens voor nieuwbouwproject WIJNANDSluit je ogen en stel je voor waar je het liefst zou willen wonen. Waar gaat je hart naar uit? Denk je aan een twee-onder-één-kap met een zinderend uitzicht over de weilanden? Denk je aan je twee kleine kleuters lekker prutsend in het zand in je tuin? Denk je aan een onverwachte borrel-barbecue met je buren? In Wijland is dit alles maar zo mogelijk.

Aan de noordkant van Nieuwkoop tussen Park Buytewech en de voetbal- en hockeyvelden komt de nieuwe wijk Wijland. Mooie ééngezinswoningen, dicht bij school, verschillende sportclubs en het centrum van Nieuwkoop, 30 minuten van Amsterdam en Utrecht.

Wijland staat synoniem voor frisse lucht, ruime tuinen, groene vergezichten, zwermen vogels, ontspannen, wandelen, varen, buiten zijn. Alle ingrediënten voor een warme, vriendelijke woonomgeving voor gezinnen. Een buurt om van te houden.

Meer informatie over dit project

VILLAPARK EIKELENBURGH

Nieuwbouwproject villapark Eikelenburgh in RijswijkHet project Eikelenburgh is een gewild project. De locatie heeft zoveel karakter: door bestaand groen, een ecologische zone, de Reijnerwatering en de historische boerderijen is de sfeer hier landelijk en gemoedelijk.

Meer informatie over dit project