Keukenspecialist voor professioneel advies

Keukenspecialist Bemmel & Kroon

U zoekt een keukenspecialist voor vrijblijvend professioneel advies over de aankoop van een keuken? Slim, want bij het kopen van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Bij keukenspecialist Bemmel & Kroon bent u voor een eerlijk en deskundige advies aan het juiste adres. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het kiezen, ontwerpen en plaatsen van uw keuken? Onze keukenexperts hebben het antwoord op al deze vragen en adviseren, inspireren en ontzorgen u. Hierbij wordt de keukenopstelling, stijl en inbouwapparatuur volledig afgestemd op de beschikbare ruimte, uw wensen en kookgedrag. Ontdek de voordelen van Bemmel & Kroon als uw keukenspecialist.

Een echte keukenspecialist biedt veel voordelen.

De voordelen van Bemmel & Kroon als keukenspecialist?

Bemmel & Kroon is al sinds 1960 actief in de wereld van keukens en apparatuur. Wij weten dan ook precies wat er speelt op dit gebied, zowel qua trends als gebruikersgemak. Bemmel & Kroon biedt dan ook veel voordelen ten opzichte van andere aanbieders van keukens.

  • U hoeft bij ons na het bestellen van uw droomkeuken niets aan te betalen.
  • Wij zijn een CBW-erkende keukenleverancier.
  • Bij Bemmel & Kroon kiest u uw inbouwapparatuur niet uit een boekje.
  • Via de door ons in huis ontwikkelde keukenbladen applicatie bekijkt u elke keukenblad in onze showroom op ware grootte.
  • Voor het maken van een 3D ontwerp van uw nieuwe keuken maken wij gebruik van de nieuwste software. Hierdoor krijgt u een prefect beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien.

Expert op het gebied van keukens én apparatuur

Bij de meeste keukenwinkels is het gebruikelijk dat u de inbouwapparatuur uit een catalogus kies. Bij Bemmel & Kroon vinden wij dat dit anders kan. Wij zijn van mening dat u de apparaten die u voor hun nieuwe keuken wilt kopen moet kunnen zien, aanraken en uitproberen. Daarom vindt u in onze Mega showrooms naast ruim 150 keukenopstellingen de grootste collectie vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van Nederland. Hierdoor is het in onze winkels mogelijk om kookplaten met elkaar te vergelijken en de indeling van alle koelkasten te bekijken. Met onafhankelijk en deskundig advies van een expert kiest u zo apparatuur die perfect is afgestemd op uw kookgedrag, de beschikbare ruimte en uw budget.

Keukens in één van onze ruim opgezette keukenwinkels.
Inbouwapparatuur in onze professionele showroom.
Onze deskundigheid blijkt uit de hoge klantwaardering van 5 sterren.

Deskundigheid beloond met hoge klantwaardering

Bemmel & Kroon is een keukenspecialist die decennia lang keukendromen laat uitkomen. Met een ruim assortiment, een scherpe prijs, een hoge kwaliteit en een persoonlijke service, zorgt Bemmel & Kroon voor een optimale klanttevredenheid. Dit blijkt wel uit de vele positieve reviews die Bemmel & Kroon ontvangt op verschillende review websites, zoals Kieskeurig.nl, Trustpilot en Quasa. Al deze reviews laten zien dat Bemmel & Kroon een keukenspecialist is die zijn klanten serieus neemt en altijd streeft naar het beste resultaat. Wij bedanken onze klanten voor het in onze keukenexperts gestelde vertrouwen.

Uiteraard hopen wij in de toekomst ook uw keukenwensen te mogen vervullen. Onze keukenspecialisten zullen er alles aan doen om u van deskundig advies te voorzien. Zij helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken.

Plan uw adviesgesprek

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2

Onze keuken speciaalzaken

Mooie showrooms, deskundige adviseurs, een enorme hoeveelheid showroomkeukens en een uitgebreid assortiment huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur en inbouwapparatuur. Dat is wat u in onze keukenwinkels kunt verwachten. Interessant is ook dat de webwinkel en showroom zijn gekoppeld door elektronische prijslabels. Door middel van deze prijslabels kunnen we de laagste prijzen die we in onze webwinkel hanteren meteen doorsturen naar onze winkels. De webprijs is dus gelijk aan de winkelprijs. Zo profiteren onze klanten bij aankoop van een complete keuken altijd van de laatste prijzen voor hun inbouwapparatuur. Loop daarom gerust eens binnen in één van onze keuken speciaalzaken. Het bekijken van onze zeer ruime hoeveelheid keukenopstellingen en inbouwapparatuur is immers de perfecte manier om alvast inspiratie op te doen.

Bemmel & Kroon keukens - Zoeterwoude / RijndijkBemmel & Kroon keukens - Zoeterwoude / Rijndijk
Bemmel & Kroon keukens - CruquiusBemmel & Kroon keukens - Cruquius
Bemmel & Kroon keukens - Den HaagBemmel & Kroon keukens - Den Haag
Maak een afspraak voor vrijblijvend maatwerk advies door een keukenspecialist.

Plan uw afspraak met een keukenspecialist

Bent u al overtuigt van onze deskundigheid dan kunt u uiteraard ook direct een afspraak maken. Onze keukenspecialisten gaan graag met u om de tafel zitten om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw droomkeuken te bespreken?

Door het volgen van de laatste keukentrends, aandacht voor zelfs de kleinste details en het beantwoorden van al uw vragen ontwerpen zij samen met u de perfecte keuken. Hierbij heeft u de keuze uit werkbladen en keukenkastjes van alle hedendaagse hoogwaardige materialen. Ook denken ze met u mee over de optimale keukenindeling.

Maak een afspraak