Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

Keukenspecialist voor professioneel advies

Keukenspecialist Bemmel & Kroon doet uw keukendromen uitkomen!

Bij keukenspecialist Bemmel & Kroon bent u voor een eerlijk en deskundige advies aan het juiste adres. Bij de aankoop van een nieuwe keuken staan uw wensen en kookgedrag centraal. De kracht van onze keukenspecialisten zit hem in het vinden van de perfecte balans tussen uw wensen en uw budget. Een nieuwe keuken kopen is een hele investering. Een keukenspecialist vinden die er écht verstand van zaken heeft is daarom van groot belang.

Door goed te luisteren en het stellen van gerichte vragen krijgen wij een perfect beeld van uw wensen waarmee wij uw keukendromen doen uitkomen. Bemmel & Kroon adviseert graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt hierbij rekenen op professioneel advies met betrekking tot keukenopstelling, stijl en keukenapparatuur.

Samen doen wij uw keukendromen uitkomen!

Expert op het gebied van keukens én apparatuur

Zelf ervaren is beter dan uit een boekje kiezen! Bij veel keukenzaken kiest u de inbouwapparatuur, bij aanschaf van een nieuwe keuken, uit een boekje. Maar hoe weet u nu of een bepaalde kookplaat wel zo handig is? En dat de pannen er goed oppassen? Een koelkast kan er op een plaatje best handig uitzien, maar hoe is de indeling?

Bij Bemmel & Kroon denken wij daar anders over. Mensen moeten de apparaten die zij voor hun nieuwe keuken willen kopen kunnen zien, aanraken en uitproberen. Maar hoe kiest je nu de juiste apparatuur, horen wij u denken. Dat kan eenvoudig door alles zelf te ervaren. Want onze ovens en combi-magnetrons kunt u niet alleen aanraken, maar zijn ook aangesloten zodat u ze kunt proberen. Met het onafhankelijk en deskundig advies kiest u zo samen met een expert de perfecte inbouwapparatuur voor uw toekomstige keuken.

Een aantal keukens in onze keukenzaak
Laat u inspireren door de keukens in onze showroom
Inbouwapparatuur in onze professionele showroom
Een greep van de inbouwapparatuur in onze professionele showroom

Deskundigheid beloont met hoge klantwaardering

Dat onze manier van werken de klant aanspreekt is voor ons natuurlijk het allerbelangrijkste. Gelukkig is dat ook zo! Dat blijkt wel uit de consumentenwaardering van 5 sterren op Kieskeurig.nl, Quasa en trustpilot. Hier doen wij het allemaal voor. Onze klanten bedanken wij daarvoor het in onze keukenexperts gestelde vertrouwen. Uiteraard hopen wij dat wij in de toekomst ook uw keukenwensen uit mogen laten komen. Onze deskundige keukenverkopers zullen er alles aan doen om u te voorzien van een deskundig advies en onze hoge kwaliteitsniveau ook voor u waar te maken.

Logos keurmerken klantwaardering

Onze keuken speciaalzaken

Mooie showrooms, deskundige adviseurs, een enorme hoeveelheid showroomkeukens en een uitgebreid assortiment huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur en inbouwapparatuur. Dat is wat u in onze keukenwinkels kunt verwachten. Interessant is ook dat de webwinkel en showroom zijn gekoppeld door elektronische prijslabels. Door middel van deze prijslabels kunnen we de laagste prijzen die we in onze webwinkel hanteren meteen doorsturen naar onze winkels. De webprijs is dus gelijk aan de winkelprijs. Zo zijn onze klanten altijd op de hoogte van de laatste prijzen voor de keukenapparatuur bij aankoop van een complete keuken.

Loop daarom gerust eens binnen in één van onze keukenzaken. Het bekijken van onze ruime zeer ruime hoeveelheid keukenopstellingen en inbouwapparatuur is immers de perfecte manier om alvast inspiratie op te doen.

Bemmel & Kroon keukens - Zoeterwoude / Rijndijk
Bemmel & Kroon keukens - Cruquius
Bemmel & Kroon keukens - Den Haag
Bemmel & Kroon keukens - Zoeterwoude / Rijndijk
Bemmel & Kroon keukens - Cruquius
Bemmel & Kroon keukens - Den Haag

Direct een afspraak maken?

Bent u al overtuigt van onze deskundigheid dan kunt u uiteraard ook direct een afspraak maken. Onze keukenspecialisten gaan graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden voor uw droomkeuken te bespreken? Door het volgen van de laatste keukentrends, aandacht voor zelfs de kleinste details en het beantwoorden van al uw vragen ontwerpen zij samen met u de perfecte keuken.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: