Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Keuken offerte laten vergelijken
Ontvang tijdelijk staffelkorting op de laagste keuken prijs.

Keukenofferte vergelijken

Uw nieuwe droomkeuken kan voordeliger
Bemmel & Kroon is overtuigd van de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding van haar keukens. Wij willen dat dan ook graag geheel vrijblijvend aan u bewijzen.

Hieronder heeft u de mogelijkheid om een bestaande keukenofferte door ons te laten toetsen. Zodra wij uw offerte hebben ontvangen zullen wij uiteraard zo spoedig mogelijk reageren.

Waarom Bemmel & Kroon?

Via het bovenstaande formulier kunt u eenvoudig uw bestaande keukenofferte uploaden. Bemmel & Kroon staat garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, een heldere offerte en super scherpe prijzen. Wat van ons kunt verwachten? Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op.

Showroom met een enorm keukenaanbod

Ons keukenaanbod

Uw droomkeuken binnen handbereik
Door groot in te kopen betalen onze klanten kleine prijzen. Samen met u vinden wij de perfecte balans tussen wensen en prijzen. Zo komt uw droomkeuken bij ons binnen handbereik.

Inbouwapparatuur voor Bakken & Stomen

Grootste aanbod

Inbouw- en keukenapparatuur zelf ervaren
Naast een enorm aantal keukenopstellingen vind u bij ons het grootste aanbod inbouw- en keukenapparatuur. Deze apparaten zijn bovendien aangesloten zodat u ze zelf kunt ervaren.

Fronten en werkbladen bibliotheek

Fronten en werkbladen

Altijd op de hoogte van de laatste trends
In onze fronten- en werkbladen bibliotheek maakt u kennis met de laatste trends en de beste materialen. En de keuze is echt enorm! Voor elke keukenstijl bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels

Altijd op de hoogte van de laagste prijzen
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Onze prijzen worden elke dag vergeleken en indien nodig onmiddelijk aan de actuele situatie aangepast.

Corona maatregelen

Veiligheid

Een veilig bezoek aan onze showrooms
Onze keukenadviseurs houden tijdens een afspraak gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. De bureau’s in onze showrooms zijn hiervoor zelfs speciaal verlengd.

10 jaar Bemmel & Kroon garantie

10 jaar garantie

Nergens een betere garantieregeling
In aanvulling op de garantie volgens de CBD algemene voorwaarden (Centrale Branchevereniging Wonen) van 3 jaar, bieden wij u een veel uitgebreidere garantieregeling. De 10 jaar Bemmel & Kroon garantie!

Bemmel & Kroon biedt totale ontzorging van aankoop tot installatie.

Totaalpakket van diensten

Zorgeloos een keuken kopen
Wij onderscheiden ons door een klant een totaalpakket van diensten aan te bieden. Wij doen alles zelf en daar schuilt onze kracht. Totale ontzorging van verkoop tot installatie!

Klantwaardering
Trustpilot
9
Qasa
9.2
Kieskeurig
9.1
Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: