Miele apparatuur
Miele logo

Miele – Immer besser

Kwaliteit, prestaties, bedieningsgemak, milieuvriendelijkheid en design. Bij elke ontwikkeling van Miele keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van de gedragscode die bij Miele geldt. Ondek hier de Miele huishoudelijke, inbouw- en keukenapparatuur.

Miele apparatuur

Miele Experience Center Vianen

Miele huishoudelijke- en keukenapparatuur

Er zijn veel goede redenen om voor de huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele te kiezen. Het motto van Miele is sinds de oprichting in 1899 “Immer besser”. Dat betekent dat Miele er alles aan doet om “Immer besser” te zijn dan andere merken. Daarnaast willen ze “steeds betere producten maken”. Trouw aan deze filosofie produceert Miele huishoudelijke- en inbouwapparatuur. Wasmachines, stofzuigers, vaatwassers, wasdrogers, koffiemachines en andere huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Voor jou als klant klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat je de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt.

Zes goede redenen om voor Miele te kiezen staan hieronder toegelicht.

Het merk Miele

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest geliefde merken voor huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. In de Duitse ranglijst van ‘beste merken’ is Miele uitgeroepen tot het beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit. Bovendien stellen ze hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van hun apparatuur. Kies je voor Miele apparatuur dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid.

De kwaliteit van Miele

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 120 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Huishoudelijke apparatuur van Miele onderscheidt zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Hierdoor blijven vrijwel alle Miele-klanten Miele trouw en bevelen ze Miele aan. Natuurlijk wil Miele hun hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst blijven garanderen. Daarom blijven zij naar opties streven om hun organisatie én producten te verbeteren. Dit betekend bij elke product verandering een verbetering.

De service van Miele

De service van Miele

Bij Miele staat service hoog in het vaandel. De snelle en efficiënte klantenservice van Miele is in Duitsland al 17 keer door klanten gekozen tot nummer 1 in de branche. Kom gerust langs in één van onze winkels in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius. Daar presenteren en demonstreren de adviseurs van Bemmel & Kroon graag alle gebruiksmogelijkheden van de Miele-apparaten.En voor een deskundige reiniging komt Miele graag bij je langs. Miele staat altijd voor je klaar.

Het design van Miele

Het design van Miele

De apparatuur van Miele heeft een modern design. Bovendien zijn ze in technologisch opzicht altijd zeer vooruit-strevend. Miele-inbouwapparaten zijn verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. De apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl je huis ook is ingericht: Miele past perfect bij elk design.

Het comfort van Miele

Het comfort van Miele

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s. Zo is succes gegarandeerd. Miele doet er alles aan om het gebruikersgemak te bieden dat jij zoekt.

De techniek van Miele

De techniek van Miele

Miele staat voor een perfecte resultaat. Maar ook voor een lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken tijdens het koken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies. Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie en andere instellingen overal ter wereld onderstrepen dit.

Miele Generatie 7000

Miele Generatie 7000

De meest intuïtieve generatie keukenapparatuur
Miele Generatie 7000 apparatuur is uniek en revolutionair in het segment van keukentoestellen. De Miele 7000 serie bestaat uit innovatieve inbouwapparatuur die het genot en gemak in je keuken versterken. Een strak en slim design geeft deze nieuwe apparatuur lijn extra karakter. Maar de techniek van deze inbouwapparaten is minstens even belangrijk.

Door slimme en ingrijpende aanpassingen heb je de perfecte controle op de bereiding van culinaire hoogstandjes. Van verschillende nieuwe ovenfuncties zoals FoodView en TasteControl tot kookplaten met FullSurface Induction. Stuk voor stuk bijzondere innovaties die het koken vereenvoudigen.

Miele Triflex HX1 3-in-1 steelstofzuigers

Triflex HX1

3 snoerloze stofzuigers in één innovatie!
De nieuwe Miele Triflex HX1 snoerloze steelstofzuiger is een krachtige 3-in-1 innovatie die nog sneller en grondiger schoonmaakt. Door de lange accuduur van een uur is de Triflex HX1 ook geschikt voor grotere schoonmaakklussen. Hierdoor stofzuig je op een volle accu niet alleen de woonkamer, maar ook de slaapkamer en keuken. Met de geïntegreerde kruimeldief (met meegeleverde meubelzuigmond) zuig je ook de kruimels op en rondom de eettafel op. En met de flexibele kierenzuigmond kom je eenvoudig bij lastig bereikbare plekken zoals plinten. Hiervoor hoef je zelfs niet te bukken. Na het stofzuigen leeg je de opvangbak gemakkelijk en hygiënisch door het kliksysteem. En door de steelstofzuiger in de wandoplader te plaatsen berg je hem netjes en overzichtelijk op.

Meer over de Triflex HX1

Stofafvoer Blizzard CX1 zakloze stofzuigers van Miele

Miele Blizzard CX1 series

De zakloze stofzuiger, met een hoogwaardig stofreservoir

De Miele Blizzard CX1 is de eerste zakloze stofzuiger van Miele. Door Miele’s Vortex-technologie creëert deze stofzuiger een luchtstroom van meer dan 100 km per uur. Hierdoor waardoor grof en fijnstof moeiteloos opgezogen. Het HEPA-filter houdt zelfs 99,999% van de fijnste stofdeeltjes waaronder allergenen vast. De uitblaaslucht van de Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine is daardoor extreem schoon. Stofzuigen met dit apparaat helpt daarom allergische reacties te voorkomen en te verminderen. Dankzij de actieradius van 10 meter maak je een groot gebied schoon zonder van stopcontact te wisselen. Ben je klaar met stofzuigen, leeg dan de innovatieve stofbak met één druk op de knop, zonder dat er stofwolken ontstaan.

Ontdek de Blizzard CX1

Onze winkels

In onze webshop vind je een zeer groot aanbod huishoudelijke apparaten en keuken inbouwapparatuur van Miele. Heb je een vraag over één van deze apparaten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je nieuwe apparatuur gaat kopen deze liever eerst in de winkel bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels. Daar is alle Miele-apparatuur te zien en aan te raken. Naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur van Miele en andere A-merken.

Miele keukenapparatuur in onze winkelAangesloten keukenapparatuur in één van onze winkels.
Miele keuken in onze showroomEen keuken met Miele apparatuur.

Contact

Heb je een vraag over Miele apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken? Neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Miele apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag? Bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 74).

Reparatie van jouw Miele huishoud-, keuken-, of inbouwapparaat nodig?
Miele Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Miele apparaten. Miele Service is zowel telefonisch als online bereikbaar.