Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

Miele Robotstofzuiger

(2)

Miele robotstofzuigers nemen je werk uit handen. Alles schoon met een druk op de knop: de innovatieve Miele-robotstofzuigers maken betrouwbaar schoon, zonder dat je er omkijken naar hebt. De Miele Scout RX1 Robotstofzuiger beschikt over optimale reinigingsprestaties en werkt geheel automatisch. Reinigen van moeilijk bereikbare plekken wordt erg gemakkelijk dankzij Smart Navigation. Deze robotstofzuiger heeft een zeer lange levensduur accu (Non-Stop Power).

Miele SCOUT RX3 HOME VISION
Leverbaar op bestelling
  • TypeRobotstofzuiger
  • Stofreservoir4 l
  • Accuduur170 min
669,-
Miele SCOUT RX3 RUNNER
Leverbaar op bestelling
  • TypeRobotstofzuiger
  • Stofreservoir4 l
  • Accuduur170 min
699,-

Miele robotstofzuiger in beeld

Stelt je eens voor dat je vloer volledig schoon is als je thuiskomt. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De robotstofzuiger Scout RX1 van Miele maakt het mogelijk! Deze robotstofzuiger wordt aangedreven door een accu en werkt volledig zelfstandig – ook wanneer er niemand thuis is. Betrouwbare navigatie is hiervoor heel belangrijk. Met de unieke Smart Navigation is Miele daarin geslaagd. Dankzij de unieke combinatie van de camera, sensor, elektronica en software navigeert de Scout RX1 zo nauwkeurig en betrouwbaar als geen ander.

Non Stop Power met de Scout RX1 Robotstofzuiger

Non Stop Power met de Scout RX1 Robotstofzuiger

Scout RX1 Robotstofzuiger Triple Cleaning System

Scout RX1 Robotstofzuiger Triple Cleaning System

Highlights – Miele Robotstofzuiger

Non-Stop Power

Zeer lange levensduur accu
De Scout RX1 is voorzien van een krachtige lithium-ion-accu. Zeer uniek voor een robotstofzuiger is dat de RX1 met een volle accu tot wel 120 minuten achtereenvolgens werkt (of 150 vierkante meter). Bovendien heeft de krachtige lithium-ion-accu een zeer lange levensduur, waarbij geen kracht verloren gaat.

Timer

Starttijd vooraf in te stellen
Je bepaalt zelf wanneer de Scout RX1 start met het reinigen van de vloer. Zo kun je de stofzuiger bijvoorbeeld de vloer laten reinigen op een moment dat je niet thuis bent. De Scout begint op het tijdstip dat je hebt ingesteld en zodra de vloer schoon is, keert het apparaat automatisch terug naar het laadstation. Zo kun je genieten van een schone vloer, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

Furniture Protection Technology

Voorkomt botsingen
Zeven optische sensoren op de voorzijde van de Scout RX1 herkennen meubels en andere obstakels in de baan van de robotstofzuiger. De vloer voor deze objecten worden behoedzaam gereinigd. Dankzij de sensoren worden botsingen voorkomen. Bovendien voorkomen de drie sensoren aan de onderzijde van de RX1 dat het apparaat van de trap valt.

Advanced Corner Cleaning

Nauwkeurige reiniging van alle hoeken
Stof en vuil verzameld zich vaak in hoeken en randen van een ruimte. Veel type robotstofzuigers kunnen hoeken en randen niet effectief reinigen. Echter, dankzij de perfecte navigatie en de lange zijborstels van de Scout RX1 worden hoeken en randen effectief gereinigd.

Compact design

Schoon onder meubels
Dankzij het compacte, platte design van de RX1 kan de stofzuiger zich moeiteloos manoeuvreren naar moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubels.

Tapijt oprijden

Veilig over drempels en randen
De Scout RX1 overwint moeiteloos tapijtranden en drempels tot twee centimeter hoog, dankzij de krachtige aandrijving en de wielen.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Stofzuigers de sledestofzuiger met of zonder stofzak, steelstofzuiger en robotstofzuiger. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: