• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

Miele Robotstofzuiger

(0)

Miele robotstofzuigers nemen je werk uit handen. Alles schoon met een druk op de knop: de innovatieve Miele-robotstofzuigers maken betrouwbaar schoon, zonder dat je er omkijken naar hebt. De Miele Scout RX1 Robotstofzuiger beschikt over optimale reinigingsprestaties en werkt geheel automatisch. Reinigen van moeilijk bereikbare plekken wordt erg gemakkelijk dankzij Smart Navigation. Deze robotstofzuiger heeft een zeer lange levensduur accu (Non-Stop Power).

  Miele robotstofzuiger in beeld

  Stelt je eens voor dat je vloer volledig schoon is als je thuiskomt. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De robotstofzuiger Scout RX1 van Miele maakt het mogelijk! Deze robotstofzuiger wordt aangedreven door een accu en werkt volledig zelfstandig – ook wanneer er niemand thuis is. Betrouwbare navigatie is hiervoor heel belangrijk. Met de unieke Smart Navigation is Miele daarin geslaagd. Dankzij de unieke combinatie van de camera, sensor, elektronica en software navigeert de Scout RX1 zo nauwkeurig en betrouwbaar als geen ander.

  Non Stop Power met de Scout RX1 Robotstofzuiger

  Non Stop Power met de Scout RX1 Robotstofzuiger

  Scout RX1 Robotstofzuiger Triple Cleaning System

  Scout RX1 Robotstofzuiger Triple Cleaning System

  Highlights – Miele Robotstofzuiger

  Non-Stop Power - Zeer lange levensduur accu

  Non-Stop Power

  Zeer lange levensduur accu
  De Scout RX1 is voorzien van een krachtige lithium-ion-accu. Zeer uniek voor een robotstofzuiger is dat de RX1 met een volle accu tot wel 120 minuten achtereenvolgens werkt (of 150 vierkante meter). Bovendien heeft de krachtige lithium-ion-accu een zeer lange levensduur, waarbij geen kracht verloren gaat.

  Timer - Starttijd vooraf in te stellen

  Timer

  Starttijd vooraf in te stellen
  Je bepaalt zelf wanneer de Scout RX1 start met het reinigen van de vloer. Zo kun je de stofzuiger bijvoorbeeld de vloer laten reinigen op een moment dat je niet thuis bent. De Scout begint op het tijdstip dat je hebt ingesteld en zodra de vloer schoon is, keert het apparaat automatisch terug naar het laadstation. Zo kun je genieten van een schone vloer, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

  Furniture Protection Technology - Voorkomt botsingen

  Furniture Protection Technology

  Voorkomt botsingen
  Zeven optische sensoren op de voorzijde van de Scout RX1 herkennen meubels en andere obstakels in de baan van de robotstofzuiger. De vloer voor deze objecten worden behoedzaam gereinigd. Dankzij de sensoren worden botsingen voorkomen. Bovendien voorkomen de drie sensoren aan de onderzijde van de RX1 dat het apparaat van de trap valt.

  Advanced Corner Cleaning - Nauwkeurige reiniging van alle hoeken

  Advanced Corner Cleaning

  Nauwkeurige reiniging van alle hoeken
  Stof en vuil verzameld zich vaak in hoeken en randen van een ruimte. Veel type robotstofzuigers kunnen hoeken en randen niet effectief reinigen. Echter, dankzij de perfecte navigatie en de lange zijborstels van de Scout RX1 worden hoeken en randen effectief gereinigd.

  Compact design - Schoon onder meubels

  Compact design

  Schoon onder meubels
  Dankzij het compacte, platte design van de RX1 kan de stofzuiger zich moeiteloos manoeuvreren naar moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubels.

  Tapijt oprijden - Veilig over drempels en randen

  Tapijt oprijden

  Veilig over drempels en randen
  De Scout RX1 overwint moeiteloos tapijtranden en drempels tot twee centimeter hoog, dankzij de krachtige aandrijving en de wielen.

  Miele productgroepen

  De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Stofzuigers de sledestofzuiger met of zonder stofzak, steelstofzuiger en robotstofzuiger. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.