Annuleren & Retourneren

Annuleren

Indien jouw bestelling al klaarligt bij ons afhaalpunt om afgehaald te worden, verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 070 – 301 34 74.

Het is mogelijk om een zojuist geplaatste bestelling weer te annuleren. Je kunt dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze klantenservice via 070 – 301 34 74. Doe dit wel zo snel mogelijk want wij gaan nadat je een bestelling hebt geplaatst namelijk direct aan de slag met het klaarmaken en opsturen van jouw bestelling. Annuleren kan alleen als je bestelling het magazijn nog niet heeft verlaten.

Je ontvangt na het annuleren van jouw bestelling een bevestiging. Wij streven ernaar het aankoopbedrag binnen drie werkdagen terug te storten op het rekeningnummer waarmee de bestelling geplaatst is.

Retourneren

 • Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 • Na melding krijg je 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren.
 • Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Indien men gebruik wilt maken van herroeping kan men de goederen retourneren naar:

Voor goederen welke niet per post verzonden kunnen worden kan men contact opnemen met onze verkoopafdeling voor het maken van een ophaalafspraak. Deze zijn te bereiken via e-mail: info@bemmel-kroon.nl
Kosten van terugzenden en/of ophalen komen voor rekening van de consument. Indien u de bestelling laat ophalen bedragen de retourkosten € 45,-

Download het herroepingsformulier

Indien je gebruik wilt maken van het Europese herroepingsformulier, kun je deze hier downloaden: Europees herroepingsformulier

Je mag producten binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden als retour. Dat is de ‘bedenktijd’. Nadat je ons hebt laten weten dat je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Je hoeft de producten niet van te voren als retour aan te melden. Je kunt ook binnen de bedenktijd de producten retour sturen waarbij je bij je retourzending een mededeling stopt dat je gebruikmaakt van het herroepingsrecht. Binnen de bedenktijd kun je het product rustig bekijken zoals je dat in een winkel ook zou doen.

De herroepingstermijn verloopt 14 dagen na de dag dat:

 • Het product in je bezit is.
 • Je het laatste product hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere zendingen en producten bestaat.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

 • De te retourneren producten retour te sturen naar ons retouradres.
 • Voor producten welke niet per post verzonden kunnen worden kun je een afspraak maken met onze verkoopafdeling voor het maken van een ophaalafspraak.

Nadat je af hebt gezien van de aankoop en dit product door ons is ontvangen of je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd, zullen wij ervoor zorgen dat je je geld (aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) z.s.m. terugkrijgt. Dit is altijd binnen 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen.

Hoe betalen we je terug?
Hoe wij je terugbetalen ligt volledig aan op welke manier je hebt betaald.

 • Heb je met iDEAL betaald? Dan boeken wij de betaling terug op jouw rekening.
 • Heb je maar een deel van je bestelling retour gestuurd? Dan storten we het geld naar jouw opgegeven rekeningnummer.
 • Wanneer je rekeningnummer niet bekend is, vragen we je vriendelijk deze aan ons door te geven.
 • Ben je bij ons afhaalpunt geweest en heb je daar contant betaald? Dan vragen wij je rekeningnummer zodat we het bedrag kunnen terugstorten.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

 • Het artikel compleet is.
 • Het artikel incompleet is *1
 • Het in de – voor zover mogelijk – originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*2
 1. *Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.
 2. *Bij een incompleet retour gezonden artikel kan er waardevermindering in rekening worden gebracht. Deze waardevermindring kan oplopen tot 100%.

Retourneren is niet mogelijk voor:
Artikelen die op jouw initiatief zijn aangepast. Denk aan aanpassingen als het verlengen van de aan-/afvoerslang.
REDEN: koelkastdeuren met een aangepaste draairichting en het inbouwen van apparatuur vallen niet onder de maatwerkuitzondering.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jou en helpen je graag verder.
Onze klantenservice is vandaag geopend van 09:00 - 23:00 uur