Witte hoogglans keuken

Hoogglans keuken

Bij hoogglans keukens gaan de gedachten al snel uit naar een moderne keuken in een modern ingerichte woning. Een moderne smaak of een modern interieur is echter niet noodzakelijk om voor een hoogglans keuken te kiezen. Met name in oude verbouwde boerderijen kunnen hoogglans keukens perfect tot hun recht komen. Vooral een witte hoogglans keuken zorgt voor een sfeervolle combinatie en een verrassend interieur. Witte hoogglans keukens met een (zwart) stenen werkblad zijn in Nederland dan ook ongekend populair.

Een greep uit ons hoogglans keukenaanbod

Hoogglans keuken afwerkingen

Keukenfronten in hoogglanslak, folie, acryl of glas?
Voor een hoogglans afwerking van uw keuken heeft u de keuze uit verschillende hoogwaardige materialen. Zo zijn er de folie fronten waarbij de keukendeurtjes naadloos zijn ommanteld met kunststof folie. Dit type hoogglans keukens is uiterst solide, zeer gemakkelijk in onderhoud en leverbaar voor een mooie prijs. Daarnaast bevat ons keukenfronten aanbod natuurlijk ook hoogglanslak fronten. Hoogwaardige, in meerdere lakprocessen geproduceerde en daardoor zeer duurzame lakfronten. Kenmerken voor hoogglans keukens met deze lak-afwerking zijn de briljante kleuren en de zachte “touch”. Als laatste kan er nog gekozen worden voor acryl of glasfronten welke worden gekenmerkt door de hoogglanzende, briljante afwerking.

Keukens in hoogglans wit, grijs of zwart.

Bij keukens die in hoogglans zijn uitgevoerd denkt u mogelijk direct aan een witte hoogglans keuken. Maar naast “wit hoogglans” zien we de kleuren grijs, antraciet, zwart, rood en andere felle kleuren ook steeds vaker terug. Waar een witte hoogglans keuken tijdloos is en een gevoel van rust geeft, heeft een zwarte hoogglans keuken een luxe uitstraling. Maar ook de keuken in grijs hoogglans nu bezig is met een inhaalslag. Grijs, en de donkerdere variant antraciet voldoen volledig aan de laatste trends en ogen bovendien zeer neutraal, luxueus en exclusief. De magische aantrekkingskracht van een glanzende grijze keuken trekt de aandacht direct naar zich toe.

Hoogglans witte keuken met betonblad.Hoogglans witte keuken met betonblad.
Luxe keuken in grijs hoogglans.Luxe keuken in grijs hoogglans.
In wit met antraciet hoogglans uitgevoerde keuken.In wit met antraciet hoogglans uitgevoerde keuken.
Rode hoogglans keuken: een echte blikvanger in uw interieur.Rode hoogglans keuken: een echte blikvanger in uw interieur.

Hoogglans keukenapparatuur

De hoogglans keuken is vaak greeploos en heeft hierdoor een minimalistische uitstraling en een strak lijnenspel. Greeploze in hoogglans uitgevoerde keukens zijn hierdoor het toonbeeld van moderne elegantie en stralen ze rust uit. Omdat handgrepen ontbreken gaat alle aandacht naar de vlakverdeling, de materialen, de kleurencombinaties en de belijningen. Door bij het ontwerpen van uw nieuwe hoogglanzende keuken te kiezen voor greeploze keukenapparatuur wordt dit gevoel van eenheid niet verstoord. Apparaten met een strakke uitstraling sluiten naadloos aan bij het moderne karakter van uw hoogglans keuken. Een aantal voorbeelden van greeploze apparatuur vindt u hieronder.

Miele Knock2open vaatwasserMiele Knock2open vaatwasser
Miele ArtLine apparatuurMiele ArtLine apparatuur
Bauknecht KOSMOS inbouwapparatuurBauknecht KOSMOS inbouwapparatuur
Gaggenau 400 serie bakovenGaggenau 400 serie bakoven

Keukens en keukenapparatuur onder één dak

De meeste keukenwinkels verkopen alleen keukens. De keukenapparatuur voor uw nieuwe hoogglans keuken kunt u hier vanuit een catalogus samen met een verkoper uitzoeken. Bij Bemmel & Kroon geloven wij echter dat u de apparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid complete keukenopstellingen vind u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keukenapparaten. Daarin zijn wij uniek in Nederland. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenontwerpers zijn u graag van dienst om uw nieuwe keuken gezamenlijk tot in perfecte samen te stellen.

Maak een afspraak

Een hoogglans keukenopstelling in onze showroom.Een hoogglans keukenopstelling in onze showroom.
Exclusieve keukenapparatuur van het merk Siemens.Exclusieve keukenapparatuur van het merk Siemens.
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Ontwerp uw hoogglans keuken samen met één van onze keukenadviseurs.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe in hoogglans uitgevoerde keuken perfect is afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen. Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom!

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Hoogglans keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe hoogglans keuken? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het vormgeven van uw nieuwe droomkeuken met keukenapparatuur via onze informatie pagina “Keukens”. Hier vindt u informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe hoogglans keuken moet er tenslotte niet alleen strak en minimalistisch uitzien, maar moet ook functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een nieuwe keuken.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukendeurtjes, kastruimte en lades, keukenbladen en keukenverlichting kunnen we samen uw droomkeuken ontwerpen. Een hoogglans keuken met geavanceerde apparatuur die het koken nog eenvoudiger maakt.

Voorbeelden van hoogglans keukens

Hieronder treft u nog een aantal voorbeelden van de hoogglans keukens uit onze keukencollectie. Houdt u er rekening mee dat alle onderdelen en gebruikte materialen van nieuwe keuken naar uw specifieke wensen kunnen worden aangepast. Zo ontwerp u samen met onze keukenontwerpers een schitterende gepersonaliseerde keuken met innovatieve keukenapparaten.

Witte hoogglans keuken greeploos uitgevoerd,
Eiland keuken met glanzende glazen fronten
Hoogglans eilandkeuken met zitgedeelte.
Luxe hoogglans keuken met houten kastenwand.
Hoogglans wit schiereiland met antraciet wandkasten.
Hoogglans keuken in twee kleuren.
Moderne trendy hoogglans keuken.
Hoogglans met hout combinatie.
Moderne keuken met blauwe hoogglanslak.

Hoogglans is de meest superieure afwerkingslaag voor keukens. Uw keuken krijgt met deze glanzende toplaag een uitermate luxe uitstraling. Hoogglans keukens zijn hierdoor ongekend populair. Waar landelijke keukens in het begin van de 21e eeuw de meeste kopers trokken is de hoogglans keuken nu de meest verkochte keuken. De design uitstraling van een hoogglans keuken in combinatie met bijvoorbeeld een zwart composiet aanrechtblad is tegenwoordig dan ook een veelgevraagde combinatie in onze keukenwinkels.

Kies uw keukenwinkel