Hoogglans keuken

Bij hoogglans keukens gaan de gedachten al snel uit naar een moderne keuken in een modern ingerichte woning. Een moderne smaak of een modern interieur is echter niet noodzakelijk om voor één van onze hoogglans keukens te kiezen. Met name in oude verbouwde boerderijen kunnen hoogglans keukens perfect tot hun recht komen. Vooral witte hoogglans keukens zorgen voor een sfeervolle combinatie en een verrassend interieur. Witte hoogglans keukens met een (zwart) stenen werkblad zijn in Nederland dan ook ongekend populair.

Resultaat 1-10 van 28

Resultaat 1-10 van 28

Hoogglans keuken strak en luxe afgewerkt

Hoogglans is de meest superieure afwerkingslaag  voor keukens. Uw keuken krijgt met deze glanzende toplaag een uitermate luxe uitstraling. Hoogglans keukens zijn hierdoor ongekend populair. Waar landelijke keukens in het begin van de 21e eeuw de meeste kopers trokken is de hoogglans keuken nu de meest verkochte keuken. De design uitstraling van een hoogglans keuken in combinatie met bijvoorbeeld een zwart composiet aanrechtblad is tegenwoordig een veelgevraagde combinatie in onze keukenwinkel.

Materiaal hoogglans keukendeurtjes

Voor een hoogglans afwerking van uw keuken heeft u de keuze uit verschillende hoogwaardige materialen. Zo zijn er de folie fronten waarbij de keukendeurtjes naadloos zijn ommanteld met kunststof folie. Dit type hoogglans keukens is uiterst solide, zeer gemakkelijk in onderhoud en leverbaar voor een mooie prijs. Daarnaast bevat ons keukenfronten aanbod natuurlijk ook hoogglanslak fronten. Hoogwaardige, in meerdere lakprocessen geproduceerde en daardoor zeer duurzame lakfronten. Kenmerken voor hoogglans keukens met deze lak-afwerking zijn de briljante kleuren en de zachte “touch”. Als laatste kan er nog gekozen worden voor acryl of glasfronten welke worden gekenmerkt door de hoogglanzende, briljante afwerking.

Werkbladen voor hoogglans keukens

Moderne aanrechtbladen een must bij hoogglans keukens. Bemmel & Kroon keukens biedt u een enorme collectie werkbladen die prefect met een hoogglans keuken zijn te combineren. Wat dacht u van onze glazen aanrechtbladen, keramiek aanrechtbladen of onze rvs-aanrechtbladen? Natuurlijk in een aanrechtblad van composiet of beton ook toe te passen in een hoogglans keuken. Kom gerust langs in één van onze mega keukenshowrooms en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden.