Header keuken 1200364
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400061

Moderne hoogglans keuken met veel bergruimte

Bij deze moderne keuken, voorzien van een hoogglans wit front en luxe granieten aanrechtblad, is naast de rustige uitstraling met name rekening gehouden met een praktische indeling en veel bergruimte. Dit onder andere door het inbouwen van de 3 hoge kasten. De spoel-kookzijde in deze eigentijdse rechte keukenopstelling heeft een lengte van 300 cm. De kastenwand met ingebouwde oven en magnetron is 180 cm lang.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne

Onze klanten aan het woord

Goede service

Wij zijn goed geholpen door Bemmel en Kroon. Alles is volgens ons wens verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. De meerwerk en de montage is heel goed gedaan waardoor wij meteen de keuken konden gebruiken. Er is een kwaliteit volle keuken afgeleverd. Bedankt voor alles.

Halil Gurkan

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies