Header keuken 1200369
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400053

Moderne keuken met Miele apparaten set

Moderne keuken voorzien van praktisch houtkleurig werkblad en een complete set keukenapparatuur van Miele. In deze keuken zorgen de lange slanke grepen ervoor dat met name de breedte en de hoogte van de gebruikte kasten en laden nog eens extra benadrukt worden. De afgebeelde opstelling is uitgevoerd met een kunststof vlak front in een grijze kleur echter deze is ook verkrijgbaar in lichte kleuren. Afmeting 365 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze

Onze klanten aan het woord

Prima service

Prima service bij Bemmel en Kroon! Uitstekende geholpen met juiste adviesen. Normaal gaan er altijd zaken mis maar in dit geval is het 100% goed gegaan. Wij zijn erg tevreden. Ook de plaatsing is goed verlopen…

Dennis Hogenboom

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies