Header keuken 1200346
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400062

Complete landelijke keuken met kastenwand

Zeer ruim opgezette landelijke keuken inclusief kastenwand. Het geheel heeft een landelijke uitstraling gekregen door de combinatie van glas in de hangkasten, cassettemodel front in de kleur Magnolia en granieten werkblad met onderbouw tegeltjes spoelbak. Afmeting kastenwand 130 cm. Afmeting rechte opstelling van het spoel-kookgedeelte 400 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rijke klassieke keuken met authentieke details is uitgevoerd met de volgende keukenapparatuur van Boretti en Zanussi: vrijstaand 90 cm breed fornuis, inbouw afzuigunit, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Onze klanten aan het woord

Uitstekende service

Wij zijn erg blij met de keuken, alles is zeer goed geregeld. Als eerst zijn wij bij Martin geweest, die onze keuken heeft getekend. Alles is in goed overleg gegaan. Wat wij ook heel fijn vonden, was het koken in Bemmel & Kroon, met de aparatuur die je kon aanschaffen in je keuken. Zo had je dus een perfect beeld wat betreft de aanschaf. Bedankt voor alles...

Rogier de Jong

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies