Vorige
Header keuken 1202036
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1202036

Hoogglans hoekkeuken met trendy glaskasten

Greeploze hoogglans hoekkeuken voorzien van trendy glaskasten en ingebouwde Amerikaanse koelkast, afmetingen 300 x 348 cm. Modern, strak én greeploos. Deze in hooglans uitgevoerde keuken straalt rust uit! Dit merkt u tijdens het koken of bij thuiskomst na een drukke werkdag. Extra brede lades en mooie keukenkastjes met glas om alles op te bergen én compleet met apparatuur voor ultiem kookgenot!

Inclusief keukenapparatuur
Deze trendy hoogglans keuken in hoek opstelling is uitgevoerd met de volgende AEG keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en Side by Side (Amerikaanse) koelkast.

Onze klanten aan het woord

Expertise en meedenken

Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken...

Fam. Edelstijn

Onze klanten waarderen ons met een
9.4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend