Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400098

Witte design keuken met granieten werkblad

Witte hoogglans design keuken met kookeiland met de afmetingen 360 cm en 278 x 80 cm. De in wit hoogglans uitgevoerde moderne keuken met zwart granieten werkblad heeft een chique uitstraling. Om uw kookplezier in deze in zwart hoogglans uitgevoerde hoekkeuken helemaal compleet te maken wordt deze keuken geleverd inclusief de modernste Miele keukenapparatuur.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eilandkeuken met haar stijlvolle strakke vormgeving is zeer compleet en voorzien van de volgende Miele keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-stoomoven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Onze klanten aan het woord

Meer dan tevreden

Na diverse offertes opgevraagd te hebben zijn wij langs geweest bij Bemmel & Kroon. Naast een klantvriendelijk ontvangst was hun offerte scherper dan de concurrentie met voor ons interessantere apparatuur. Het plaatsen van de keuken is ook naar wens verlopen. Binnen een dag stond alles! We zijn meer dan tevreden.

M. Leeflang

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies