Keuken 1400246 - Strakke witte greeploze U-keuken met zwarte hoogglans bovenkastjes
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400246

Witte hoogglans U-keukenopstelling

Strak, modern én greeploos. Deze witte hoogglans keuken straalt rust uit en dat merkt u tijdens het koken of bij het thuiskomen na een drukke werkdag. De keukenopstelling in U-vorm beschikt over extra brede onderkasten om alles op te bergen. De in zwart hoogglans en metaal uitgevoerde design hangkasten geven het geheel een exclusieve uitstraling. Daarnaast biedt het zwarte composieten keukenblad voldoende werkruimte om uitgebreid te kunnen koken.

Inclusief keukenapparatuur
De schitterende hoogglans keukenopstelling is voorzien van veelzijdig Bauknecht apparatuur voor urenlang kook plezier. Omdat elke keuken bij ons maatwerk is kan alles naar wens worden aangepast.

Bauknecht logo

Onze klanten aan het woord

Een goede zaak

Goede service, professionele installatie en goede nazorg! Bemmel en Kroon is zeker een goede zaak om je nieuwe keuken te kopen! Alles is goed en vakkundig geïnstalleerd.

Jeffrey

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies