Noviteiten Siemens studioLine 2023.
Siemens logo

Noviteiten Siemens studioLine 2023

Sluit aan op de toekomst van koken
Koken heeft al een verbindende rol sinds we in de prehistorie met elkaar om een vuur gingen zitten. Tegenwoordig is de keuken zowel letterlijk als figuurlijk een open ruimte. Zowel op het gebied van architectuur, cultuur als technologie. Het is de ruimte waar we samenkomen met familie en vrienden. Daarom gaat het in de Siemens keuken over verbinding. Verbinding met jouw oven zodat je er niet bij hoeft te blijven om je gerecht in de gaten te houden. Verbinding met jouw koelkast zodat je tijdens het boodschappen doen kunt kijken wat je nodig hebt. Verbinding met de eindeloze mogelijkheden van een slim huis, waardoor jij je kan verbinden aan dat wat belangrijk is in het leven. De nieuwste Siemens studioLine apparatuur is NU als 1e in Nederland te zien en te koop bij Bemmel & Kroon.

Nieuwe studioLine ovens

Met de nieuwe studioLine oven ben je volledig in control, waar je ook bent
Ontdek de slimme functies van de nieuwe Siemens studioLine iQ700 oven en til jouw kooktalent naar een hoger niveau. Met de nieuwe studioLine oven houd je je gerechten ook op afstand eenvoudig in de gaten. Zo bak je gerechten zo bruin als jij lekker vindt terwijl je geniet van een avond met vrienden. Hiervoor controleer je gewoon de status van het gerecht op je telefoon. Je slimme oven houdt jouw gerechten in de gaten en zorgt voor een perfect resultaat.

Bekijk direct alle nieuwe apparatuur

De nieuwe studioLine ovens beschikken over een geïntegreerde camera.

Geïntegreerde camera

Goed voorbereid. Goed verbonden. Goed gedaan
De geïntegreerde camera in de nieuwe iQ700 ovens van studioLine en de Home Connect-app maken het mogelijk om je gerechten in de gaten te houden, waar je ook bent. Dit geeft je de vrijheid om je oven te bedienen zonder dat je voor je oven hoeft te staan. En terwijl je oven je favoriete gerechten voor je bereidt, kan je rustig een oogje in het zeil houden.

Via de Home Connect-app houd je jouw gerechten ook op afstand in de gaten.

Home Connect-app

Wij houden je gerechten in de gaten
Om de voortgang van je gerecht in de gaten te houden hoef je niet meer voor je oven te staan. Vanaf nu bekijk je je gelijkmatig bruinende gerechten gewoon op je telefoon. Je kan zelfs watertandend timelapse-video’s maken en doorsturen naar jouw vrienden. De Home Connect-app laat je weten als je gerecht klaar is. Daarna schakelt de oven zich automatisch uit. Zo kan je je gerecht uit de oven halen wanneer het jou uitkomt.

Op een schaal van één tot vijf: Kies jouw favoriete niveau van knapperigheid.

Individuele Bruining

Kies jouw favoriete niveau van knapperigheid
De nieuwe Siemens studioLine ovens zijn uitgerust met Individuele Bruining. Hiermee kies je eenvoudig uit vijf verschillende bruiningsniveaus. En terwijl je gerecht in de oven wordt bereid, houdt de geïntegreerde camera het door jou gekozen bruiningsniveau nauwlettend in de gaten. Zodra het gerecht klaar is, schakelt de oven zich automatisch uit en krijg je een melding dat het door jou gewenste bruiningsniveau is bereikt. Je lievelingseten is dan altijd precies zoals jij het lekker vindt.

Geniet van gerechten bereidt volgens jouw eigen persoonlijke smaak.

Maak klaar wat je maar wilt

Maak klaar wat je maar wilt. Van mals tot krokant
Wat perfect is voor jou, is ook perfect voor de nieuwe iQ700 ovens uit de Siemens studioLine. Want de nieuwste studioLine ovens zijn uitgerust met een individuele bruinings-functie en een geïntegreerde camera. Met deze unieke combinatie word jij chef de cuisine in je eigen slimme keuken. Serveer en geniet van jouw gerechten en bereid deze volgens jouw eigen persoonlijke smaak.

Binnen de nieuwe Siemens studioLine ovenlijn vind je ook ovens met Voice Control.

Spraakbesturing

Jij wilt het perfecte resultaat? Wij luisteren
Binnen de nieuwe Siemens studioLine ovenlijn vind je ook ovens met Voice Control. Een studioLine oven met spraakbesturing luistert, geeft tips en beantwoordt vragen. Hierdoor ben je verzekerd van perfecte resultaten, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Als een iQ700 oven uit de nieuws Siemens studioLine verbonden is met de Home Connect-app en spraakassistent wordt alles makkelijker. Twijfel je hoe een bepaald gerecht moet worden klaargemaakt? Geen nood, want de Oven Assistent helpt je bij het kiezen van het meest geschikte programma.

Als je de Home Connect-app gebruikt, stelt de Oven Assistent een selectie van instellingen en programma’s voor en start de door jou gewenste combinatie. Ook kan je de spraak assistent vragen om je gerecht warm te houden als jij nog niet klaar bent. En hebben je vrienden al trek, dan vraag je de oven gewoon om de baktijd te versnellen. Bedien je nieuwe studioLine oven eenvoudig met Voice Control en je oven helpt jou.

Slimme functies

Je wilt gewoon lekker eten? Wij houden het in de gaten
De nieuwe iQ700 oven uit de Siemens studioLine bedien je met Voice Control, telefoon, tablet of het bedieningspaneel. Hierbij zorgt de oven voor al je gerechten. Zo geeft cookControl Pro bij het bakken en braden meer voldoening dan ooit tevoren. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van je gerecht en aangeven wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Of het nu rosbief, lasagne of een verjaardagstaart is, cookControl Pro doet automatisch wat het moet doen om het gerecht volgens jouw voorkeur te bereiden.

Door het vochtgehalte in de oven te meten wordt je ciabatta zo knapperig mogelijk en je bananenbrood net zo smeuïg als het hoort. En wil je jouw vrienden verrassen met het perfecte braadstuk, gebruik dan braadSensor Plus. Of het nu gaat om vlees, vis of gevogelte, je steekt een thermometer in je gerecht en je oven doet de rest. Hiervoor controleert de oven het braadniveau continu via drie verschillende meetpunten. Zo kan je altijd de hoogste nauwkeurigheid verwachten en dus heerlijke resultaten. Tenslotte houden de Home Connect-app en je oven je op de hoogte van de geschatte bak- of braadtijd. En is je gerecht klaar, dan schakelt de nieuwe studioLine oven zich automatisch uit.

Bij het bakken en braden geeft cookControl Pro meer voldoening dan ooit tevoren.Bij het bakken en braden geeft cookControl Pro meer voldoening dan ooit tevoren.
Door het vochtgehalte in de oven te meten worden je croissantjes zo knapperig mogelijk.Door het vochtgehalte in de oven te meten worden je croissantjes zo knapperig mogelijk.

Oven kenmerken

Zelfs de basis is niet gewoon
De nieuwe studioLine oven is beschikbaar in vele varianten. Deze zijn stuk voor stuk uitgerust met verschillende slimme eigenschappen of onmisbare functies. Alle modellen zijn prachtig qua design in zowel de standaard als de compacte afmeting. Allereerst kan je kiezen tussen de standaardafmeting (60 x 60 cm) en de compacte oven met magnetronfunctie (60 x 45 cm). Vervolgens kijk je naar jouw gewenste functies: De Individuele Bruiningsfunctie met geïntegreerde camera, de stoomfunctie, de magnetron of de zelfreinigingsfunctie? Zo kies je het model dat het beste bij jouw behoeften past. Naast alle slimme eigenschappen en functies blinken de nieuwe ovens ook in elk ander opzicht uit. Zelfs in functies die elke oven zou moeten kunnen.

Dankzij het eenvoudige montagesysteem kan je de telescopische rails op elke hoogte aanbrengen.

Unieke telescopische rails

De varioClip Rails Plus bieden een flexibele kookervaring. Dankzij het eenvoudige montagesysteem kan je de telescopische rails op elke hoogte aanbrengen. Perfect voor het door jou gekozen gerecht, zelfs op grill-hoogte. Het railsysteem met volledige uitschuifbaarheid maakt het makkelijker om je gerecht veilig in en uit de oven te schuiven.

Na het bakken en koken, zorgt activeClean voor de oven reiniging via pyrolyse-technologie.

Pyrolyse oven reiniging

Na al het bakken en koken, zorgt activeClean ervoor dat de oven weer blinkt als vanouds. Dit doet de oven met pyrolyse-technologie. Hierbij zorgt extreme hitte dat vuil en vlekken veranderen in as. Het enige wat je nodig hebt is een doekje om het as te verwijderen. Dankzij activeClean hoef je je oven dus nooit meer te schrobben.

Dankzij de fullSteam Plus stoomfunctie wordt alles mals.

Dankzij fullSteam Plus wordt alles mals

Een stoomfunctie zorgt niet alleen voor een gezondere manier van koken maar is ook sneller. Want door de perfecte combinatie van stoom en warmte op 120° C bereid je gerechten 20% sneller dan op de standaard 100° C. Hierbij blijven de kleuren en vitaminen van jouw favoriete groenten behouden. Tenslotte worden zelfs stevige groenten zoals aardappelen en wortelen zachtjes mals. Met fullSteam Plus bereid je handig een lekkere en gezonde maaltijd.

Dankzij dualLED ovenverlichting wordt alles in de oven helderder.

Perfecte ovenverlichting

Alle ovens uit de nieuwe studioLine ovenlijn van Siemens beschikken over dualLED verlichting. Dankzij deze dualLED verlichting wordt alles in de oven helderder. Hiervoor zijn de ovens uitgerust met twee moderne en energiezuinige ledlampen: dualLED. Zo wordt alles wat er in je oven gebeurt perfect verlicht.

Oven design

Ontworpen om er net zo slim uit te zien als dat het daadwerkelijk is
De nieuwste Siemens studioLine ovens beschikken over innovatieve en intelligente ovenfuncties. Geïnspireerd op deze intelligentie hebben de ontwerpers van Siemens de nieuwe ovens in een al even verbluffend design gestoken. Hierbij zijn elegantie en prestaties gecombineerd. Je keuken ziet er zo even slim uit als hij daadwerkelijk is.

Schoonheid, ingebouwd in je keuken
De nieuwe oven is niet alleen slim. Het is een onvergelijkbaar designstuk. De nieuwe studioLine ovens zijn gebouwd om vele redenen: om jouw smaak te verfraaien, je ogen te strelen en al je zintuigen te prikkelen. Zo zijn alle randen, rondingen en afmetingen perfect uitgelijnd om jouw keukendesign mooier te maken.

 

Bij het nieuwe Siemens studioLine oven design zijn elegantie en prestaties gecombineerd.Oven design dat elegantie en prestaties combineert.
Door de stevige greep plaats je gerechten eenvoudig in en haal je ze gemakkelijk uit de oven.Door de stevige greep plaats je gerechten eenvoudig in en haal je ze gemakkelijk uit de oven.

Intelligent verbonden. Prachtig ontworpen

De nieuwe Siemens studioLine oven is een slimme oven die is gemaakt van slimme materialen. Zo is de ovendeur van hoogwaardig glas. Deze is ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd je intelligente oven te laten stralen. Verder is de greep zo gemaakt dat hij niet zichtbaar is als je voor de oven staat. En door de stevige greep plaats je gerechten eenvoudig in de oven en haal je ze gemakkelijk uit de oven.

TFT-touchdisplay bediening

Een nieuwe gebruikservaring: simpel en mooi
Maak verbinding met het unieke bedieningspaneel van de nieuwe studioLine oven en het uitgebreide menu van Siemens. Het nieuwe ovenmenu is o.a. te bedienen met een hoge resolutie TFT-touchdisplay. Dit hoogcontrast kleurenscherm biedt een toegankelijke navigatie. Alles wat je wilt met één druk op de knop. Zo stelt het menu een hele reeks geprogrammeerde gerechten voor als je zonder recept kookt. Alles is in één oogopslag zichtbaar. Automatisch afgestemd op jouw smaak.

De prachtige contrasten en kleuren van het display verbinden de design-normen met de hoge functionaliteit van de oven.

Houd contact tot het avondeten

Via het touchscreen zijn de instellingen van het door jou gekozen programma gemakkelijk te wijzigen. Je oven informeert je over het voorverwarmingsproces, dat je eveneens met één druk op de knop kunt regelen en versnellen. Tot slot schakelt de oven zich automatisch uit als het programma is voltooid en je gerecht klaar is om te serveren. En mocht hij toch ingeschakeld blijven, dan is het instellen van het kinderslot kinderspel.

Het nieuwe ovenmenu komt met een hoge resolutie TFT-touchdisplay.

Koken in hoge resolutie

De design-normen en de hoge functionaliteit van de oven worden door de prachtige contrasten en kleuren van het display verbonden. Via de duidelijke afbeeldingen van alle voorgeprogrammeerde gerechten, de verschillende bruiningsniveaus en duidelijke instructies wordt koken nóg intuïtiever en plezieriger. Met een Siemens studioLine oven wordt iedereen een MasterChef.

Een fijne en eenvoudige touch navigatie

Alle nieuwe studioLine ovens zijn voorzien van een groter TFT-display. Dankzij de eenvoudige menustructuur navigeer je gemakkelijk door het display naar het gewenste bakresultaat. De displays zijn voorzien van automatische programma’s met bijbehorende aanbevolen instellingen. In totaal zijn er drie verschillende displays (TFT-Touchdisplay Pro, TFT-Touchdisplay Plus en TFT-Touchdisplay). Hierbij is het type display afhankelijk van de oven die je kiest.

TFT-Touchdisplay Pro (160 mm x 70 mm)TFT-Touchdisplay Pro (160 mm x 70 mm)
TFT-Touchdisplay Plus (96 mm x 42 mm)TFT-Touchdisplay Plus (96 mm x 42 mm)
TFT-Touchdisplay (90 mm x 30)TFT-Touchdisplay (90 mm x 30)

Inbouw combinaties

Combineer wat je nodig hebt tot een uniek design
Siemens inbouwapparatuur herdefinieert zowel je beleving als je kookervaring. Kies hiervoor uit een breed scala van apparaten. Zo is er een zeer ruim aanbod van nieuwe ovenmodellen met variabele kenmerken in verschillende afmetingen. Verder zijn er inbouw espresso volautomaten voor het bereiden van je favoriete koffie. Deze zijn bijzonder mooi en functioneel tegelijk. Tenslotte zijn er de innovatieve oplossingen van de warmhoudlade en de vacumeerlade. Deze verdienen hun plaats aan de onderkant van jouw ideale inbouwcombinatie. Ervaar hoe uitzonderlijke technologie, baanbrekende inbouwoplossingen en elegant design zijn afgestemd op jouw keuken. Het maakt niet uit of het alleen of gecombineerd is. Naast elkaar of boven elkaar – het totaalplaatje maakt altijd indruk. Tot in het kleinste detail.

Bekijk direct alle nieuwe apparatuur

Intelligent verbonden en prachtig gecombineerd: dat is design en functie.

Intelligent verbonden. Prachtig gecombineerd
Welke functie jouw ideale opstelling moet vervullen bepaal je helemaal zelf. Siemens keukenapparatuur voldoet hiervoor aan alle eisen. Bereid perfecte gerechten in de smart oven of compacte oven – en houd ze warm in de warmhoudlade. Of serveer ze direct op voorverwarmde borden. Zo komen design en functie samen.

Hoogwaardige materialen, zoals kwaliteitsglas en staal prikkelen de zintuigen met hun kleur en textuur.

Schoonheid tot in het kleinste detail
Hoogwaardige materialen, zoals kwaliteitsglas en staal prikkelen de zintuigen met hun kleur en textuur. Bovendien is het TFT-touchdisplay als de oven is uitgeschakeld netjes en discreet. In gebruik is het design even helder als de lijnen van onze apparaten – en functies zijn net zo begrijpelijk.

De mogelijkheden om je apparatuur in te delen zijn eindeloos.

Jouw manier. Hoe dan ook. 
Als het gaat om het creëren van jouw gewenste aanblik zijn er geen grenzen aan jouw creativiteit. Door de vele technische oplossingen die Siemens te bieden heeft, zijn de mogelijkheden om je apparatuur in te delen eindeloos. Wat dacht je van een kopje koffie uit de inbouw espresso volautomaat terwijl je wacht op een perfecte maaltijd uit de oven?

Meer inbouwapparatuur

Intelligentie zit in de familie
Ieder familielid heeft unieke talenten. Net als de leden van de intelligente Siemens keuken. De intelligente apparaten uit de Siemens studioLine zijn mooi en uitgerust met de meest geavanceerde technologie. Want vooruitgang is niet alleen voor ingenieurs, maar voor iedereen die een gemakkelijk en geweldig leven wil leiden. Met een studioLine oven is geen gerecht te moeilijk. Maar de oven is slechts één onderdeel van je keuken. Ontdek de hele lijn van intelligente apparaten. Lees hoe de innovatieve ventilatiesystemen, koel-vriescombinaties en vaatwasoplossingen werken en wat deze te bieden hebben.

De inductionAir Plus combineert een innovatieve kookplaat met baanbrekende ventilatie geïntegreerd in de kookplaat.

Een perfecte match

Met de inductionAir Plus combineer je een innovatieve kookplaat met baanbrekende ventilatie geïntegreerd in de kookplaat. De climateControl sensor controleert geuren en stoom en past het vermogensniveau automatisch aan. Dankzij flexInduction past hij zich altijd aan jouw behoeften aan – en aan het aantal en de afmetingen van jouw pannen en ander kookgerei. Terwijl de technologie geavanceerd is, is het strakke design tijdloos modern.

Ook verschillende koel-vriescombinaties van Siemens hebben een geïntegreerde camera.

Weet overal wat er speelt

Niet alleen de nieuwe studioLine ovens hebben een geïntegreerde camera. Ook verschillende koel-vriescombinaties van Siemens hebben dit. Dankzij twee geïntegreerde camera’s controleer je de voorraad in jouw koelkast op ieder moment, ook in de supermarkt. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de voorraadlijst automatisch bijgewerkt terwijl ingrediënten vers en smaakvol blijven.

Vaatwassers met het intelligentProgram passen de duur van het programma en de reinigings- en droogresultaten aan.

Een vaatwasser die nooit is uitgeleerd

Sommige familieleden houden niet van kritiek, maar een studioLine vaatwasser reageert er zelfs op dankzij het intelligentProgram. Geef via de Home Connect-app aan hoe tevreden je bent over de duur van het programma en de reinigings- en droogresultaten, en de vaatwasser past zich daarop aan. Bovendien biedt het programma volledige transparantie over het water- en energieverbruik.

Siemens studioLine apparatuur 2023

(28)
Siemens HB934GAB1
Op voorraad
Multifunctionele oven IQ700 met 13 verwarmingssystemen, inhoud 71 liter, ecoclean, snel voorverwarmen, cookControl Plus, oven Assistent met spraakbediening, touchControl bediening, restwarmteaanduiding, halogeen verlichting en HomeConnect.
 • Type: Solo oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HB936GAB1
Op voorraad
Multifunctionele oven IQ700 met 13 verwarmingssystemen, inhoud 71 liter, ecoclean, snel voorverwarmen, cookControl Plus, oven Assistent met spraakbediening, touchControl bediening, restwarmteaanduiding, LED verlichting en HomeConnect.<newline>Iq700,oven 60 cm,13 syst,ecoclean,hc
 • Type: Solo oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HB974GLB1
Op voorraad
Multifunctionele oven IQ700 met pyrolytische reiniging, inhoud 71 liter, 13 verwarmingssystemen, snel voorverwarmen, cookControl Pro, oven Assistent met spraakbediening, touchControl bediening, restwarmteaanduiding, kerntemperatuurmeter, halogeen verlichting en HomeConnect.
 • Type: Solo oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CM924G1B1
Op voorraad
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 45 liter, 15 verwarmingssystemen, 5 vermogensinstellingen magnetron, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, elektronische klok, touchControl bediening, humidClean Plus reinigingssyteem, cookControl Plus en LED verlichting.
 • Type: Combimagnetron
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Hydrolyse
 • Maximale temperatuur: 230 °C
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Bediening via app: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HB976GKB1
Op voorraad
Multifunctionele oven IQ700 met pyrolytische reiniging, inhoud 71 liter, 13 verwarmingssystemen, snel voorverwarmen, cookControl Plus, oven Assistent met spraakbediening, touchControl bediening, LED verlichting, restwarmte-aanduiding en HomeConnect.
 • Type: Solo oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CS936GAB1
Op voorraad
Multifunctionele oven met stoomfunctie IQ700, inhoud 47 liter, 22 verwarmingssystemen, externe stoomopwekking, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, steamBoost, ecoClean, fullSteam Plus, indicatie leeg waterreservoir en LED verlichting.
 • Type: Combi-stoomoven
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 250 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
 • Gratis thuisbezorgd, op een dag die jou uitkomt
 • Klantenservice (070 - 301 34 74geopend tot 23:00
Siemens CM936G1B1
Op voorraad
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 45 liter, 19 verwarmingssystemen, 5 vermogensinstellingen magnetron, snel voorverwarmen, cookControl Plus, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, elektronische klok, touchControl bediening, ecoClean, varioSpeed en LED verlichting.
 • Type: Combimagnetron
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Bediening via app: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HM936GCB1
Op voorraad
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 67 liter, 19 verwamingssystem, 5 magnetron standen, varioSpeed, kerntemperatuurmeter, snel voorverwarmen, coolStart, ecoClean, oven Assistent met spraakbediening, LED verlichting en HomeConnect.
 • Type: Combi oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 800 W
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CM976GKB1
Op voorraad
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 45 liter, 19 verwarmingssystemen, 5 vermogensinstellingen magnetron, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, elektronische klok, touchControl bediening, pyrolytisch reinigingsysteem en LED verlichting.
 • Type: Combimagnetron
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HS936GAB1
Op voorraad
Multifunctionele oven met stoomfunctie IQ700, inhoud 71 liter, 22 verwarmingssystemen, externe stoomopwekking, snel voorverwarmen, oven Assistent met spraakbediening, fullSteam Plus, steamBoost, ecoclean, restwarmte-aanduiding, LED verlichting en HomeConect.
 • Type: Combi-stoomoven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 250 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HS958GDD1
Op voorraad
Multifunctionele oven met stoomfunctie IQ700, inhoud 71 liter, 24 verwarmingssystemen, externe sttoomopwekking, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, kerntemperatuurmeter, vaste wateraansluiting, steamBoost, roastingSensor Plus, bakingSensor Plus, ecoClean Plus, sous-vide en LED verlichting.
 • Type: Combi-stoomoven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 250 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HM978GNB1
Op voorraad
Multifucntionele oven met magnetronfunctie IQ700, pyrolyse, inhoud liter, 21 verwarmingssystemen, hydrolyse, braadthermometer, timer, touchControl, activeClean®, varioSpeed, snel voorverwarmen, coolStart, LED verlichting en HomeConnect.
 • Type: Combi oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 800 W
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
 • Direct afhalen mogelijk op ons afhaalpunt
 • Gratis thuisbezorgd, op een dag die jou uitkomt
Siemens CE932GXB1
Op voorraad
Magnetron met grill IQ700, 5 standen, inhoud 36 liter, elektronische klok, touchControl bediening, cookControl10, quickStart en LED verlichting.
 • Type: Solo magnetron
 • Nishoogte: 45 cm
 • Magnetronvermogen: 1000 W
 • Magnetronstanden: 5
 • Reiniging: Hydrolyse
 • Draaiplateau: Nee
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens HM976GMB1
Op voorraad
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 67 liter, 19 verwamingssystem, 5 magnetron standen, varioSpeed, braadthermometer, cookControl Pro, snelvoorverwarmen, coolStart, pyrolyse, hydrolyse, activeClean, LED verlichting en HomeConnect.
 • Type: Combi oven
 • Nishoogte: 60 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 800 W
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Levering mogelijk vanaf morgen
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CB974GKB1
Leverbaar op bestelling
Multifunctionele oven IQ700 met 11 verwarmingssystemen, inhoud 47 liter, snlel voorverwarmen, cookControl Plus, oven Assistent met spraakbediening, touchControl bediening, pyrolytische reiniging, restwarmte aanduiding, halogeen verlichting en Home Connect.
 • Type: Solo oven
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Bediening via app: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CT918L1B0
Leverbaar op bestelling
Inbouwkoffieautomaat met waterreservoir IQ700, Home Connect, inhoud waterreservoir 2.4 liter, aromaSelect, autoMilk Clean, aromaDouble Shot, koffiepot functie, TFT-Touchdisplay Pro, automatische detectie van de melkhoeveelheid en geïntegreerd melkreservoir met capaciteit van 0,7 liter.
 • Nishoogte: 45 cm
 • Inhoud waterreservoir: 2 l
 • Bediening via app: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CT918L1D0
Leverbaar op bestelling
Inbouwkoffieautomaat IQ700 met vaste wateraansluiting en aquaStop voor het automatisch bijvullen van de watertank, Home Connect, inhoud waterreservoir 2.4 liter, aromaSelect, autoMilk Clean, aromaDouble Shot, oneTouch DoubleCup, koffiepot functie, TFT-Touchdisplay Pro en automatische detectie van de melkhoeveelheid.
 • Nishoogte: 45 cm
 • Bediening via app: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens BF922R1B1
Leverbaar op bestelling
Magnetron IQ700 met 5 standen, inhoud 21 liter, elektronische klok, touchControl bediening, cookContro7, quickStart en deur rechts.
 • Type: Solo Magnetron
 • Nishoogte: 38 cm
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Magnetronstanden: 5
 • Reiniging: Hydrolyse
 • Draaiplateau: Nee
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
 • Klantenservice (070 - 301 34 74geopend tot 23:00
 • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Siemens BF922L1B1
Leverbaar op bestelling
Magnetron IQ700 met 5 standen, inhoud 21 liter, elektronische klok, touchControl bediening, cookContro7, quickStart en deur links.
 • Type: Solo Magnetron
 • Nishoogte: 38 cm
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Magnetronstanden: 5
 • Reiniging: Hydrolyse
 • Draaiplateau: Nee
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CS936G1B1
Leverbaar op bestelling
Multifunctionele oven met stoomfunctie IQ700, inhoud 47 liter, 22 verwarmingssystemen, externe stoomopwekking, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, steamBoost, ecoClean, fullSteam Plus, indicatie leeg waterreservoir en LED verlichting.
 • Type: Combi-stoomoven
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 250 °C
 • Pizza functie: Ja
 • Bediening via app: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CM936GAB1
Leverbaar op bestelling
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 45 liter, 19 verwarmingssystemen, 5 vermogensinstellingen magnetron, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, elektronische klok, touchControl bediening, ecoClean en LED verlichting.
 • Type: Combimagnetron
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
 • Liever telefonisch bestellen? Bel 070 - 301 34 74
 • Direct afhalen mogelijk op ons afhaalpunt
Siemens CS958GDD1
Leverbaar op bestelling
Multifunctionele oven met stoomfunctie IQ700, inhoud 47 liter, 24 verwarmingssystemen, externe stoomopwekking, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, vaste wateraansluiting, roastingSensor Plus, bakingSensor Plus, kerntemperatuurmeter, steamBoost, ecoClean Plus en LED verlichting.
 • Type: Combi-stoomoven
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Katalyse
 • Maximale temperatuur: 250 °C
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Pizza functie: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens CM978GNB1
Leverbaar op bestelling
Multifunctionele oven met magnetronfunctie IQ700, inhoud 45 liter, 21 verwarmingssystemen, 5 vermogensinstellingen magnetron, snel voorverwarmen, Home Connect, oven Assistent met spraakbediening, roastingSensor Plus, bakingSensor Plus, kerntemperatuurmeter, pyrolytisch reinigingsysteem en LED verlichting.
 • Type: Combimagnetron
 • Nishoogte: 45 cm
 • Reiniging: Pyrolyse
 • Maximale temperatuur: 300 °C
 • Magnetronvermogen: 900 W
 • Telescopische geleiderail: Ja
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
Siemens BV910E1B1
Leverbaar op bestelling
Vacumeerlade IQ700 met Push&Pull, inhoud 8 liter, automatische aansluitherkenning voor het vacumeren buiten de<newline>vacumeerkamer, droogprogramma voor de vacuümpomp en touchControl bediening.
 • Nishoogte: 14 cm
 • Kleur: Zwart
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
MEGA kortingen op apparatuur van A-merken
Product type
 • Koffiemachine (inbouw)(2)
 • Magnetron (inbouw)(9)
 • Oven (inbouw)(16)
 • Warmhoudlade (vrijstaand)(1)
Prijs
t/m
Merk
 • Siemens(28)
Acties
 • Mega Deal(28)
Reviewscore
Status
 • Leverbaar(14)
 • Op voorraad(14)
Bekijk in winkel
 • Cruquius(9)
 • Den Haag(9)
 • Zoeterwoude(9)
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Advies studioLine apparatuur

De nieuwste Siemens studioLine apparatuur is te koop vanaf het 1e kwartaal van 2023. Maar in onze webshop vind je deze studioLine noviteiten al terug. En bij aankoop van een nieuwe keuken bestel je de inbouwapparatuur van deze exclusieve lijn van Siemens eenvoudig mee. Heb je een vraag over de studioLine apparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Uiteraard is de studioLine apparatuur ook te bezichtigen in onze winkels. Naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur vind je hier bovendien een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze adviseurs je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur van Siemens en andere A-merken.

Siemens studioLine showroom
studioLine apparatuur in onze winkel

Contact

Heb je een vraag over Siemens studioLine apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 74).