• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10
Siemens inductionAir Plus
Siemens logo

Siemens inductionAir systeem

Inductiekookplaat en afzuiging in één
Bij het Siemens inductionAir systeem zijn een innovatieve flexInduction kookplaat en revolutionaire werkbladafzuiging in één apparaat gecombineerd. Het afzuigsysteem is namelijk direct in de inductiekookplaat geïntegreerd. Hierbij wordt de afzuigkracht automatisch aangepast aan de hoeveelheid stoom die tijdens het eten koken vrijkomt. Die stoom wordt vervolgens geruisloos afgevoerd. Het systeem is compact ingebouwd, laat ruimte vrij boven de kookplaat waar normaliter de afzuigkap zou zitten en het scheelt opslagruimte. Deze ruimte kun je weer gebruiken voor andere apparaten die je graag gebruikt tijdens het bereiden van je gerechten. Ontdek de Siemens inductionAir systemen bij Bemmel & Kroon.

Welke inductionAir systemen zijn er?

Het assortiment aan inductionAir systemen van Siemens is onderverdeel in de inductionAir Plus serie, iQ700 inductionAir serie en de iQ500 inductionAir serie. Bekijk welk model het beste aan jouw wensen voldoet.

inductionAir Plus serie

NIEUW: inductionAir Plus

inductionAir iQ700 serie

iQ700 inductionAir systeem

inductionAir iQ500 serie

iQ500 inductionAir systeem

De nieuwe inductionAir Plus modellen

De inductionAir serie bevat de volgende innovatieve modellen. Hierbij zijn een flexInduction kookplaat en revolutionaire werkbladafzuiging in één apparaat gecombineerd.

Siemens ED731FQ15E
Siemens ED731FQ15E
Leverbaar op bestelling
3 reviews
Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem iQ500 met 4 kookzones, 2 combiZones, panherkenning, powerMove, timer, powerBoost-functie alle zones, touchSlider-bediening, afzuigsysteem met capaciteit 622 m3/h, geluidsniveau 72 dB en kinderslot.
 • Soort kookplaat:Met afzuiging, Inductie
 • Aantal kookzones:4
 • Aansluitwaarde:7400 watt
1899,-
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
Siemens EH611BE15E
Siemens EH611BE15E
Leverbaar op bestelling
Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem iQ300, 4 kookzones, powerBoost-functie, 17 standen, panherkenning, timer, reStart functie, quickStart functie, afzuigsysteem met 3 snelheden en intensiefstand, capaciteit 575 m3/h en geluidsniveau 72 dB.
 • Soort kookplaat:Met afzuiging, Inductie
 • Aantal kookzones:4
 • Aansluitwaarde:7400 watt
1657,95
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging

Video werking Siemens inductionAir

Werking Siemens inductionAir

De inductiekookplaat van Siemens bestaat uit twee kookzones. Deze kookzones – die zich links en rechts van de afzuiging bevinden – zijn elk onderverdeeld in vier kookvelden. Dankzij flexibele inductie technologie (flexInduction) maakt het niet uit waar je de pan op de kookplaat zet. Als je tijdens het koken een pan verschuift, registreert de Siemens InductionAir waar de pan zich op dat moment bevindt. Het systeem schakelt daarna automatisch over naar het betreffende kookveld.

Het afzuigsysteem van de Siemens InductionAir bevindt zit in het midden van de kookplaat. Tijdens het koken worden de kookdampen zeer geruisloos naar het midden toe weggezogen. Middels een climateControl sensor controleert de afzuigkap of er voldoende afzuiging is. Het systeem past zich automatisch aan als er wordt gesignaleerd dat er teveel kookdampen en geuren vrijkomen.

Kookplaten met afzuiging

De perfecte symbiose van kookplaat, ventilatie en inspiratie.
Met een Siemens inductionAir systeem wordt het los van elkaar aanschaffen van een kookplaat en afzuigkap overbodig. Het inductionAir systeem combineert namelijk twee geweldige apparaten: een flexinduction-kookplaat en de revolutionaire nieuwe geïntegreerde ventilatie. Dankzij dit ruimtebesparende concept krijg je nog meer vrijheid. Want in jouw keukenontwerp hoef je nu geen rekening meer te houden met een afzuigkap. Je kiest met deze innovatieve inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem voor een alles in één oplossing. De Siemens inductionAir biedt een hoge zuigkracht met een minimum aan geluid.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of laat je informeren in een van onze showrooms!

Bezoek onze Mega showrooms

inductionAir kookplaat en afzuiging in één apparaat
De inductionAir: kookplaat en afzuiging in één apparaat.
Siemens inductionAir kookplaatafzuiging in werking.
Siemens inductionAir kookplaatafzuiging in werking.

Innovatie van Siemens InductionAir

Het ontwerp van het inductionAir systeem van Siemens past perfect in moderne keukenconcepten: kookplaat en ventilatie komen samen in één apparaat. Deze innovatieve kookplaten met geïntegreerd afzuigsysteem zijn een ware blikvanger in je keuken en eenvoudig te installeren. Bovendien heeft het systeem niet veel ruimte nodig in het onderkastje van je keuken waardoor er nog genoeg ruimte is voor laden. Zo raak je geen bergruimte kwijt voor jouw pannen en andere keukenbenodigdheden.

Het inductionAir systeem beschikt over de volgende innovatieve functies:

Flexibele inductie met de FlexInduction functie
Met flexinduction kan jouw kookplaat elk soort pan aan. Als je de grens van een kookzone overgaat, voeg je eenvoudig een nieuwe kookzone toe. Hierdoor worden je potten en pannen altijd gelijkmatig verwarmd.

Schroef de hitte op door de pan te verplaatsen: powerMove Plus.

Met powerMove Plus verdeel je de kookplaat in drie verschillende verwarmingszones. Van braden bij zeer hoge temperatuur vooraan tot het warm houden van maaltijden achteraan. De afzonderlijke zones worden geactiveerd zodra je er een pan op zet.

Makkelijk kookzones selecteren met de nieuwe dual lightSliderMet de nieuwe dual lightSlider selecteer je makkelijk de kookzones van de inductiekookplaten en voeg je ze samen via een gebruiksvriendelijke interface. En als de kookplaat is uitgeschakeld, zie je alleen nog maar stijlvol zwart.

Dankzij cookingSensor Plus kookt er niets meer overMet de cookingSensor Plus behoort overkoken tot het verleden. Bevestig de sensor eenvoudig aan de pan. Deze werkt samen met de kookplaat en geeft een signaal af wanneer een bepaalde temperatuur is bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur perfect constant gehouden.

Aandacht voor je pannen met de fryingSensor Plus technologieSensors in de kookplaat meten de temperatuur van de pan. Wanneer een gewenst warmteniveau is bereikt, geeft deze een signaal en blijft de pan op dat niveau. De beste resultaten, zonder zorgen over het aanbranden van je gerechten.

De iQdrive motor is krachtig en stilDe iQdrive motor is altijd klaar voor zijn taak: het verwijderen van onaangename keukengeuren. Dankzij zijn borstelloze mechanisme gaat de motor extreem lang mee en is hij erg efficiënt en bijzonder stil.

De climateControl sensor tilt je keuken naar een hoger niveauDe innovatieve climateControl sensor meet dampen en geuren tijdens het koken en stelt het niveau van de afzuigkap hier automatisch op af.

NIEUW: de inductionAir plus serie

De nieuwe inductionAir Plus is elegant, gestroomlijnd en nog beter.
De nieuwe inductionAir Plus modellen hebben een nieuw, volledig strak design, dat eenvoudig schoon te houden en te bedienen is. Alle reden voor designliefhebbers en keukenplanners om enthousiast te zijn over de inductionAir Plus. Met de nieuwste inductionAir Plus serie levert Siemens namelijk een belangrijke bijdrage aan de wens om van het keukeninterieur een consistent geheel te maken. De strakke lijnen van het het zwarte keramisch glazen oppervlak worden nu niet langer onderbroken door het afzuigsysteem. Het afzuigsysteem is bijn de Plus-modellen namelijk verzonken in de kookplaat. Hierdoor is het apparaat nog esthetischer. Bovendien is er bij het nieuwe design een breed scala aan inbouwopties mogelijk.

De nieuwe inductionAir Plus kookplaat van Siemens.
De nieuwe inductionAir Plus kookplaat van Siemens.
Siemens kookveldafzuiging uit de NIEUWE inductionAir Plus serie.
Siemens kookveldafzuiging uit de NIEUWE inductionAir Plus serie.

Overtuigend design.

De afzuigunit van de inductionAir Plus kookplaten is direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht. Dit zorgt voor een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het drievoudige overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetvilter plaats je indien gewenst zo in de bovenste korf van de vaatwasser om het te reinigen.

Toonaangevende techniek.

De climateControl sensor zorgt ervoor dat je makkelijk even bij de kookplaat weg kunt lopen om aandacht aan je gasten te schenken. Hij bepaalt op deze stand zelf of er meer zuigkracht nodig is als er meer stoom en damp wordt gesignaleerd. Met de powerMove functie wordt de kookplaat zo ingesteld dat je pannen eenvoudig heen en weer kunt schuiven tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht.

Maximale planningsvrijheid.

Compact ingebouwd onder het aanrecht hoef je met de inductionAir Plus nauwelijks in te leveren op opbergruimte en lades. En zonder afzuigkap boven de kookplaat wordt er in je keuken meteen een heel ruimtelijk gevoel opgeroepen. De inductionAir Plus van 80 cm kan worden ingebouwd in standaard kasten. Kies je voor de 70 cm variant dan kan deze zelfs in een nis van 60 cm worden geplaatst. Het systeem kan worden aangesloten op een afvoerkanaal óf gefilterde lucht opnieuw circuleren.

Een inductionAir Plus kookplaat van Siemens

Genialiteit gecombineerd

Bij de revolutionaire 2-in-1-oplossing van kookplaat en afzuigkap zijn de nieuwste technologieën gecombineerd. Het is nu mogelijk om inductiezones te koppelen zodat je jouw grootste pannen er op kunt verhitten. De bediening is al even innovatief: via het geïntegreerde touchdisplay op de kookplaat, met je stem of via een smartphone of tablet. De inductionAir Plus modellen kunnen namelijk met Home Connect worden verbonden met internet en randapparatuur als Google Home en Amazon Alexa. Zo beschik je direct over een breed aanbod aan extra diensten.

Toon alle inductionAir Plus modellen

Keukenadvies op maat

Siemens InductionAir in jouw keuken?

Voor de Siemens InductionAir in jouw keuken altijd plaats. Zo kan de Siemens InductionAir in het werkblad van jouw keuken of jouw kookeiland worden geplaatst. Vraag de keukenspecialisten in onze showroom gerust om advies. Zij zullen je adviseren waar de Siemens InductionAir in jouw keuken het beste uitkomt. Het advies en alle informatie die je over de Siemens InductionAir krijgt is uiteraard geheel vrijblijvend. In onze showroom staan de inductionAir systemen van Siemens werkend opgesteld. Je kunt de werking dan met eigen ogen ervaren.

Kies een showrooms