Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Siemens studioLine keukenapparatuur
Siemens logo

Siemens studioLine

studioLine inbouwapparatuur nergens voordeliger!
Ben je op zoek naar Siemens studioLine inbouwapparatuur? Dan ben je bij Bemmel en Kroon keukens aan het juiste adres. De hoogwaardige studioLine apparatuur is uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig door Siemens geselecteerde keukenspeciaalzaken. Bemmel en Kroon bied je de studioLine apparatuur daarbij voor de meest gunstige prijs. Daarnaast zijn de inbouwapparaten direct uit voorraad leverbaar. Door deze apparatuur, gekenmerkt door een indrukwekkend design en bijzondere innovaties, groot in te kopen betaal je bij ons gegarandeerd de laagste prijs.

Siemens studioLine apparatuur

StudioLine vaatwassers

Vaatwassers van studioLine laten je vaat schitteren
Siemens studioLine vaatwassers zijn de snelste en meest flexibele vaatwassers ooit. De innovatieve techniek maakt vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend. Belangrijker nog: de vaat wordt altijd perfect gereinigd en gedroogd. Siemens StudioLine vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service.

Bij studioLine van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. SpeedMatic en het Zeolith-droogsysteem zijn twee van deze exclusieve functionaliteiten. SpeedMatic vaatwassers reinigen zowel snel als grondig en hebben een zeer goede energie-efficiëntieklasse. De vaatwassers met Zeolith behoren zelfs tot de meest duurzame apparaten. Ontdek hieronder meer over deze vaatwassers.

Toon de studioLine vaatwassers

emotionLight Pro

Met emotionLight Pro is de studioLine vaatwasser aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Met de Home connect app kies je eenvoudig jouw favoriete kleur en helderheidsniveau. Daarnaast is deze persoonlijke verlichting ook af te stemmen op de status van het apparaat. Voor een vaatwasser die overeenkomt met uw voorkeuren.

varioSpeed Plus

Dezelfde resultaten in een derde van de tijd. Met varioSpeed Plus kan je tot drie keer sneller vaatwassen in bijna alle programma’s. De schalen worden schoon en droog zoals bij een normaal vaatwasprogramma met standaard tijdsduur. Eindelijk is er een snellere optie zonder concessies voor een glanzende en droge vaat.

brilliantShine system

Het brilliantShine systeem is een perfecte interactie tussen Zeolith, Shine&Dry, waterventiel voor het reguleren van de waterhardheid en Glass 40°. Dit samenspel zorgt voor buitengewone droog- en reinigingsresultaten speciaal voor glanzende glazen.

varioScharnier

De studioLine vaatwassers met varioScharnier bieden maximale veelzijdigheid voor installatie. Vaatwasmachines met het nieuwe varioScharnier bieden de ideale oplossing voor een zo laag mogelijke plint in de keuken, lage basisafmetingen en hoge aanrechtniveaus. Met het nieuwe varioScharnier is de vaatwasser in te bouwen met een ruimte van slechts 5 cm.

varioLade

De Siemens varioLade maakt niet alleen het inladen van de vaatwasser flexibeler, maar kan ook flexibel worden aangepast. Met de in hoogte verstelbare zijdelen en de beweegbare klapbare rekken aan de voorkant van de middelste sectie, kan ruimte gecreëerd worden voor messen met handvatten, soeplepels maar ook kleine thee- en koffiekopjes. Om het gebruik nog intuïtiever te maken zijn alle beweegbare delen gemarkeerd met een blauwe kleur.

StudioLine ovens

Bakovens en stoomovens: allesbehalve alledaags.
De studioLine ovens bieden je van alles alleen het allerbeste. Bakovens en stoomovens voorzien van vernieuwende toegepaste technologie en gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit uitmuntende vakmanschap is te zien, te voelen, en bovenal: naar eigen wens te combineren. Omdat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd. Het design met haar strakke lijnenspel wekt hierbij de overtuigende indruk één geheel te zijn.

Daarnaast stelt Siemens je in staat om de apparatuur met jouw unieke, eigen stijl te matchen. Dankzij de varioSpeed functie gaat het bereiden twee keer zo snel. Hierdoor ben je minder tijd kwijt in de keuken. Naast de nieuwste technieken bieden studioLine ovens extra voordelen en luxe of zeer handige accessoires. Ontdek de Siemens studioLine oven met zijn exclusieve design en bijzondere innovaties.

Toon de studioLine ovens

studioLine blackSteel design

De studioLine apparatuur is elegant vanuit elke hoek. De apparaten zijn onderscheidend door hun esthetische en minimalistische uiterlijk. De voorkant, de knop in blackSteel en de deepBlack glazen deur benadrukken het uitzonderlijke karakter van deze serie. De combinatie van jouw keukenkasten en Siemens apparatuur maakt van jouw keuken een elegant en exclusief design statement.

Bakovens met varioSpeed functie

Een bakoven met varioSpeed bezorgt je ultieme flexibiliteit tijdens het koken. Door een unieke combinatie van koken met microgolven en hete lucht zijn je gerechten twee keer zo snel klaar zijn. Hierdoor houd je meer tijd over voor andere dingen. Geniet van de lekkerste gerechten in de helft van de tijd.

activeClean oven reiniging

Laat het reinigen van je bakoven over aan de oven zelf. Via de innovatieve activeClean functie reinigt jouw bakoven zichzelf. Alle bak-, braad- en grillresten veranderen, door de hoge temperatuur, met één druk op de knop in as. Deze as veeg je eenvoudig op met een keukendoekje.

TFT-touchdisplay Plus

Het bedienen van een oven TFT-touchdisplay Plus was nog nooit zo makkelijk. Het nieuwe grote touchdisplay met kleurenscherm heeft een hoge resolutie en hoog contrast waardoor deze nog beter leesbaar is. Dankzij de intuïtieve bediening en de mooie grafische beelden is het bedienen van je oven gemakkelijker dan ooit tevoren.

Ovens met sousvide-functie

Dankzij de innovatieve sousvide-instelling kun je etenswaren met de meest bijzondere aroma’s en structuren voortaan perfect zelf bereiden. Profiteer van functionaliteit en flexibiliteit door te bakken en braden met hete lucht, te koken met stoom, of beide functies tegelijkertijd.

cookControl Plus

Siemens cookControl Plus biedt automatische programma’s en voorgeïnstalleerde instellingen voor uitstekende resultaten.
Om koken voor jou nog makkelijker te maken, heeft Siemens het kookboek met bijbehorende instellingen in de oven ingebouwd. hierdoor biedt cookControl Plus automatische programma’s voor de perfecte bereiding van je gerechten. Selecteer het gewenste programma, vul het gewicht in, en de rest gaat vanzelf.

StudioLine kookplaten

Koken zonder grenzen op een freeInduction Plus kookplaat.
Wanneer het op koken aankomt zijn er vanaf nu geen grenzen meer. Bij de nieuwe studioLine freeInduction Plus kookplatenvan Siemens behoren vooraf gedefinieerde kookzones tot het verleden. Hierdoor zijn potten en pannen met verschillende afmetingen en vormen vrij over de kookplaat te bewegen. Bovendien biedt een freeInduction Plus kookplaat plek tot zeker zes potten of pannen tegelijk. Dit biedt ongekende mogelijkheden als je aan het koken bent.

Siemens studioLine kookplaten maken door unieke flexibiliteit en innovatieve verwarmingstechnieken een geheel nieuwe manier van koken mogelijk. Ervaar zelf hoe het is om te koken met maximaal gebruiksgemak. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInductie Plus of voor maximale flexibiliteit met freeInductie Plus. Ontdek hieronder meer over deze kookplaten.

Toon de studioLine kookplaten

Siemens powerMove Pro

Via de powerMove Pro functie wordt het warmteniveau bij verplaatsing van je kookgerei automatisch in vijf niveaus aangepast. Kies hiervoor in vijf stappen tussen verschillende vermogensniveaus. Simpelweg door de pot of pan van de ene plek op de kookplaat naar de ander te verplaatsen. De kookplaat reageert direct en past het juiste warmteniveau toe.

activeLight functie

De activeLight functie biedt een speciaal hoogtepunt tijdens het kookproces. Strak blauwe lichtlijnen geven visuele feedback tijdens het koken. Hierdoor zie je onmiddellijk waar zowel de warmte wordt toegepast als welke instellingen je hebt geselecteerd. Koken was nog nooit zo intuïtief.

freeInduction Plus kookplaten

De Siemens freeInduction Plus kookplaten zijn de meest innovatieve kookplaten op de markt. Deze inductie kookplaten zijn uitgerust met verscheidene mogelijkheden voor maximale flexibiliteit. Samen met een uitmuntend design vormen deze kookplaten het hoogtepunt van je keuken.

flexInduction kookplaat

Siemens flexInduction kookplaten zijn ontworpen voor nog meer flexibiliteit tijdens het koken. De kookzones herkennen automatisch het type pan en passen zich daar op aan. Meerdere zones in dat geval samengevoegd tot één grote kookzone. Hierdoor bereid je snel en eenvoudig de lekkerste gerechtent.

TFT-Touchdisplay Plus

Het TFT-Touchdisplay Plus maakt multi-tasken wel heel eenvoudig. Alle functies van de kookplaat zijn hiermee intuïtief te bedienen. En dat alles zonder dat er een draaiknop aan te pas komt. Duidelijke teksten in combinatie met het hoge resolutie kleurendisplay zorgen er voor dat je precies weet wat je moet doen.

inductionAir systeem

Het Siemens inductionAir systeem combineert feilloos een volledig geïntegreerd afzuigsysteem met een innovatieve flexInduction kookplaat. De grensverleggende ruimtebesparende technologie ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar zal het pronkstuk van je keuken zijn.

StudioLine koffiemachine

Eén druk verwijderd van de perfecte koffie.
Of je nu trek hebt in een cappuccino, een espresso of een latte macchiato, de gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om je studioLine koffiemachine af te stellen op jouw koffievoorkeuren. Op deze manier wordt je koffie altijd naar jouw persoonlijke wensen gebrouwen. De inbouw koffiemachine uit de studioLine van Siemens staat garant voor perfecte koffie. Bovendien integreert ze naadloos in jouw keukenmeubel. Het apparaat komt tegemoet aan de meest exclusieve eisen. Omdat de machine is uitgerust met Home Connect is ze bovendien gewoon via jouw eigen touch devices te bedienen.

Ontdek de Siemens studioLine koffiemachine met zijn exclusieve design en bijzondere innovaties.

Toon de studioLine koffiemachine

Geruisloos koffie malen

Dankzij silentCeram Drive was het malen van koffiebonen nog nooit zo stil. Het duurzame silentCeram maalwerk van slijtvrij keramiek maalt jouw favoriete bonenmelange uiterst gelijkmatig en met extreem weinig geluid. Hierdoor haal je uit iedere boon nog meer aroma.

Home Connect app

Via de Home Connect app is jouw koffiemachine altijd binnen handbereik. Kies jouw favoriete koffie óf past de fijnheid van het malen van de bonen aan waar en wanneer je wilt. Heel eenvoudig met één druk op de knop of via het gebruik van een voice assistent. Alles is aan te passen zonder dat je daarvoor in de keuken hoeft te zijn.

coffeeSensor systeem

Koffiesoorten bevatten suikers en oliën. Deze bepalen na het branden het uiteindelijke aroma van de bonen. Het slimme maalwerk is voorzien van een coffeeSensor. Hierdoor wordt de maaltijd automatisch aangepast aan de bonensoort. Zo geniet je altijd van een optimaal aroma in de door jou gekozen koffiesterkte.

Twee kopjes koffie graag

Met oneTouch DoubleCup bereid je twee kopjes koffie op hetzelfde moment. Zo verander je vers gemalen koffie, water en melk in jouw favoriete keuze, of het nu een vers bereide latte, espresso of cappuccino is. Welke koffiespecialiteit je ook kiest, je kunt er twee tegelijkertijd laten bereiden.

Extra sterke koffie

De aromaDouble Shot functie van de Siemens studioLine koffiemachine zorgt voor een dubbel maal- en zetproces. AromaDouble Shot is speciaal ontwikkeld om de meest aromatische koffie mee te kunnen zetten. Omdat het zetproces korter is wordt voorkomen dat de koffie een bittere nasmaak krijgt.

Automatische reiniging melksysteem

Het met vers gemalen bonen bereiden van perfect smakende koffie is een waar genot. Helaas is het reinigen van het melksysteem dat niet. Daarom heeft Siemens de autoMilk Clean functie ontwikkeld. Dit volautomatische stoomreinigingsproces vindt automatisch plaats na elke zetbeurt. Dat is wel zo hygiënisch.

StudioLine afzuigkappen

Een perfect keukenklimaat ongeacht wat je kookt.
Siemens studioLine afzuigkappen zorgen ervoor dat de lucht in jouw keuken schoon en fris blijft, ongeacht wat je kookt. Een studioLine afzuigkap is altijd voorzien van de nieuwste technieken. Daarnaast beschikken de studioLine modellen over diverse extra’s ten opzichte van de reguliere modellen zoals een LED paneel met RGB kleuren, touchControl bediening en een zwart glazen scherm.

De buitengewoon elegante lijn met afzuigkappen biedt keuze uit een heleboel modellen. Plafondunits, wandschouwkappen, eilandschouwkappen, vlakschermkappen, downdraft afzuigkappen, en een handig geïntegreerd systeem met werkbladafzuiging. Allemaal uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en in staat om jouw keuken fris te houden. Ontdek hieronder meer over deze afzuigkappen.

Toon de studioLine afzuigkappen

Verlicht je keuken

Met emotionLight Pro is jouw studioLine afzuigkap eenvoudiger aan je stemming aan te passen. Kies gewoon tussen de verschillende kleuren – voor iedere afzuigkap, die matcht met hoe jij je op dat moment voelt. Bovendien is de kleurencollectie met de Home Connect app verder uit te breiden .

StudioLine plafondunits

Gebruik de studioLine plafondunit om tijdens het koken krachtig en stil alle dampen en geuren te verwijderen. Geïnstalleerd in het plafond zijn ze onopvallend aanwezig en besparen ze uimte in je keuken. De Siemens plafondunit geeft je ongekende mogelijkheden bij het ontwerpen van je keuken.

Wandschouwkappen

Wandschouwkappen worden recht boven de kookplaat geïnstalleerd. De hoge afzuigkracht maakt hem zeer effectief voor het wegzuigen van geuren en stoom. Zodra je klaar bent met koken werkt de afzuigkap nog even door. Hierdoor worden alle geuren weggezogen, voor hij zichzelf zal afsluiten.

Ook diagonaal en verticaal

De Siemens studioLine wandschouwkappen hebben een opvallende design van zwart glas met matchende chroomlijnen. Hierdoor is een rechte- of schuine wandschouwkap van studioLine een statement in je keuken. Bovendien zijn de diagonale en verticale wandschouwkappen perfect te combineren met andere apparaten uit de studioLine serie.

Vlakscherm afzuigkappen

Ze zijn vrijwel onzichtbaar en zorgen desondanks voor een schone lucht in de keuken. De compacte vlakschermkappen van Siemens studioLine verdwijnen bijna helemaal in de bovenkast. Bij het koken trekt je de afzuigkap gewoon naar buiten – zo eenvoudig bevrijd je de lucht van dampen en geurtjes.

InductionAir afzuigsystemen

Het inductionAir systeem combineert twee fantastische apparaten: een flexInduction kookplaat en revolutionaire geïntegreerde ventilatie. Dankzij dit ruimtebesparende concept, geniet je van meer vrijheid en kun je de keuken inrichten naar jouw persoonlijke visie. Het design van het inductionAir systeem straalt een diep begrip van moderne keukenconcepten uit.

StudioLine magnetrons

Een aanwinst voor elke keuken.
Met hun moderne stijl en innovatieve functies zijn Siemens studioLine magnetrons een aanwinst voor je keuken. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze worden ook geleverd met intelligente opties voor precies de juiste bereiding. Bij sommige modellen vervagen de grenzen tussen magnetron en oven zelfs. Magnetrons met geïntegreerde grill bruinen allerlei gerechten gelijkmatig. De Siemens magnetron bakt, kookt en grilt, maar kan ook ontdooien. Alle studioLine modellen zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij andere apparaten uit deze exclusieve lijn van Siemens.

Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Ontdek hieronder meer over deze (combi)magnetrons.

Toon de studioLine magnetrons

StudioLine inbouwmagnetrons

De compacte studioLine inbouwmagnetrons bieden veel innovatieve functies. Zo passen ze perfect in alle standaard bovenkasten en hoge kasten. De deur kan links of rechts openen. Met hun tijdloze en elegante design, highend materialen, strakke lijnen en innovatieve bediening sluiten ze perfect aan bij andere apparatuur uit deze exclusieve lijn van keukenapparatuur.

Bakovens met magnetron

Siemens studioLine varioSpeed bakovens met magnetron bieden flexibiliteit en uitstekende kookresultaten. Ze halveren de bereidingstijd die nodig is voor uw favoriete ovenmaaltijd. Bovendien warmen ze niet alleen sneller op, ze reinigen zichzelf dankzij de zelfreinigende wanden of de activeClean functie. De varioSpeed bakovens met magnetron zijn zowel leverbaar in 60 cm hoog als in compact 45 cm hoog.

Reiniging oven met magnetron

Dankzij de activeClean-functie maakt jouw oven zichzelf schoon. Verwijder alleen losse overblijfselen en de over doet de rest. Met een druk op een knop worden alle resten van bakken, braden en grillen op hoge temperatuur veranderd tot as. En met een vochtige doek verwijder je in een handomdraai wat er overblijft.

TFT-touchdisplay Plus

Een oven met magnetron bedienen was nog nooit zo makkelijk. Het nieuwe grote touchdisplay met kleurenscherm heeft een hoge resolutie en hoog contrast waardoor deze nog beter leesbaar is. Dankzij de intuïtieve bediening en de mooie grafische beelden is de het bedienen van jouw oven met magnetron hierdoor een fluitje van een cent.

StudioLine koelkasten & vriezers

Laat zien wat je in huis hebt.
Siemens biedt op het gebied van huishoudelijke apparaten voor koelen en vriezen het beste van het beste. Met de modulaire studioLine koel- en vriesapparatuur maak je zelfs opstellingen die jouw voorstellingsvermogen ver te boven gaan. Combineer koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties precies zoals jij dat wenst. En met een wijnklimaatkast, misschien zelfs wel dubbeldeurs, krijgt jouw keuken een nog exclusievere uitstraling!

Siemens StudioLine inbouw koelkasten en koel-/vriescombinatie zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur dan ook méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit en meer service. Ontdek hieronder meer over de koel- en vriesapparatuur uit de studioLine van Siemens.

Toon de studioLine koelkasten

HyperFresh technologie

Hoe bewaar je verse levensmiddelen het beste? Maar je hier geen zorgen over, de studioLine koelkasten nemen je deze zorg uit handen. Met de sensorgestuurde hyperFresh technologie worden je levensmiddelen altijd op de juiste manier gekoeld. Hierdoor blijven groente, fruit, vlees en vis tot 3 keer langer vers.

De superFreezing knop

Om te voorkomen dat ingevroren etenswaren ontdooien als je nieuw eten in de vriezer legt, druk je gewoon op de superFreezing-knop. De temperatuur in de vriezer daalt dan automatisch tot -30 °C. Hierdoor wordt het invriezen bij deze Siemens koelkasten en koel-vriescombinaties niet verstoord.

De bigBox vrieslade

Een hele lamspoot, een stapel pizza’s of een hoge bak vol versgeplukte bosbessen: daar heb je ruimte in de vriezer voor nodig. Met de bigBox heb je meer dan genoeg plek voor al jouw ingevroren eten. Nog meer ruimte nodig? Alle lades en planken zijn makkelijk te verwijderen. Zo creëer je nog meer meer ruimte.

Handige flessenhouder

Rollende flessen horen in een Siemens studioLine koelkast tot het verleden. In de te verwijderen flessenhouder berg je jouw flessen veilig op. Het roestvrijstalen rek voorkomt dat de flessen heen en weer rollen en is geschikt voor zowel blikken als grote en kleine flessen.

Voorkom ongewenste temperatuurstijging

De superCooling-knop gebruik je om de temperatuur in je koelkast of koelvriescombinatioe snel naar +2 °C te verlagen. Hierdoor voorkom je een ongewenste temperatuurstijging van al afgekoelde etenswaren wanneer je hier nog niet gekoeld eten aan toevoegt.

noFrost-technologie

Met een koelvriescombinatie of vrieskast voorzien van noFrost-technologie hoef je nooit meer te ontdooien. De noFrost-technologie is een ventilatiesysteem dat de vochtigheid in de vriezer verandert. Met als resultaat: droge lucht. Zo voorkom je ijsvorming in de vriezer en aan je eten.

StudioLine inbouwladen

Warmhoudlade en vacumeerlade.
Met hun moderne stijl en innovatieve functies zien Siemens studioLine inbouwladen een aanwinst voor je keuken. Met de innovatieve warmhoudladen van Siemens verwarm je het servies voor of houd je gerechten warm. Maar je kunt ze ook gebruiken om te koken. In de vacumeerlade verpak je producten vacuüm voor sous-vide koken. Alle laden zijn apart of in combinatie met jouw Siemens (studioLine) oven te installeren. Alle studioLine laden zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij andere apparaten uit deze exclusieve lijn van Siemens.

Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Ontdek hieronder meer over de studioline inbouwladen.

Toon de studioLine inbouwlades

StudioLine warmhoudlade

Je maaltijd is op tijd klaar, maar je gasten zijn er nog niet? Geen probleem, de ruime Siemens warmhoudlade houdt eten, dranken en borden gelijkmatig warm op temperaturen tussen de 30°C en 80°C.

StudioLine vacumeerlade

Met de Siemens vacumeerlade kun je jouw voedsel perfect voorbereiden voor sous-vide koken. De producten worden vacuüm verpakt in de lade die 99% luchtdicht is. Hierdoor is de warmteoverdracht optimaal en het resultaat verbazingwekkend. De lade is ook handig voor het bewaren van producten.

Koken op het hoogste niveau

Professioneel koken was nog nooit zo eenvoudig. Vacuümverpakte ingrediënten kunnen met 100% stoom langzaam worden verwarmd bij een lage temperatuur. Deze unieke kookmethode behoudt de vitaminen en het aroma, zo zorgt het voor een exclusieve smaakbeleving.

Hoogwaardig design studioLine

Indrukwekkend vormgegeven en vanuit iedere hoek een blikvanger
Wat opvalt bij de studioLine-apparaten, is het consequente lijnenspel dat in het volledige productassortiment terug te vinden is. Hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap zorgen ervoor dat elk apparaat een oogstrelende uitstraling heeft. Hiermee trekt het design de aandacht zonder storend te zijn. Dit vormt een schitterend geheel, waardoor je keuken het middelpunt van je huis wordt.

Extra speciaal is het blackSteel design: een aantrekkelijk samenspel van donkergekleurd roestvrijstaal en zwart. Het studioLine-ontwerp is daarom al meerdere keren met prijzen bekroond. Deze exclusieve lijn van Siemens biedt iedereen die naar iets speciaals op zoek is, iets om zich van het alledaagse te onderscheiden. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Kwaliteit studioLine apparatuur

De studioLine apparaten steken met kop en schouders boven iedere standaard uit.
Ieder studioLine apparaat overtuigt dankzij het vooruitstrevende design. Het exclusieve karakter wordt benadrukt door de donkere voorkant, de massieve draaiknop en de donkere glazen deur. Hierdoor creëerd deze exclusieve lijn van Siemens samen met jouw keukenkasten een elegant en exclusief totaalbeeld. Naast een indrukwekkend design is er gebruikgemaakt van vooruitstrevende technologieën. Denk hierbij aan varioSpeed of de roastingSensor, die het kookproces eenvoudiger en intuïtiever maken dan ooit tevoren. Zo maak je eenvoudig gerechten waarmee je indruk maakt op al je gasten.

Bij aanschaf van 4 inbouwapparaten 5 jaar garantie

Bij aanschaf van minimaal 4 Siemens inbouwapparaten ontvang je GRATIS een verlengde garantie tot 5 jaar. Daarmee ontvang je bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie!
Je komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als je de apparatuur binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, online registreert.
De garantie is alleen van toepassing op inbouwkeukenapparatuur wanneer je vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen in één keer koopt.

Bovenstaande actie geldt alleen voor consumenten in Nederland.

De blackSteel lijn van studioLine

Een nieuwe definitie van schoonheid
Het nieuwste binnen de Siemens studioLine is de blackSteel lijn: een extra donkere productlijn van geborsteld RVS. Deze inbouwapparaten hebben mooie roestvrijstalen draaiknoppen en een extra donkere deur. Hierdoor passen de verschillende inbouw apparaten perfect bij elkaar en vormen ze in je keuken één mooi geheel. Door de donkere uitstraling van de blackSteel lijn is deze toepasbaar in vele keukenstijlen. Met lichte kleuren in je keuken krijg je een mooi contrast, terwijl de apparatuur bij donkere keukenkleuren juist mooi wordt in het geheel op gaat. Het maakt niet uit in welke keuken apparatuur uit de blackSteel wordt geplaatst. Het design is in elke keuken een echte blikvanger.

Inbouw ovens, magnetrons en espresso volautomaten voorzien van blackSteel afwerking, maken direct indruk. Hierbij geeft het vernieuwde display niet alleen de menustructuur en functies weer, maar is deze ook een lust voor het oog.

StudioLine apparatuur LIVE bekijken

In onze webshop vind je het grootste aanbod van Siemens studioLine keukenapparatuur. Heb je een vraag over één van deze apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je nieuwe studioLine apparatuur gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Kom dan naar één van onze winkels waar je de Siemens studioLine apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande in inbouwapparatuur van Siemens en andere A-merken.

Contact

Heb je een vraag over Siemens studioLine apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 74).

B&K Den Haag
Neckar 24
Industrieterrein Forepark
Winkel informatie
B&K Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269
Rijneke Boulevard
Winkel informatie

Over Siemens

Het bedrijf Siemens is in Nederland sinds 1879 actief. Inmiddels is dit van oorsprong Duitse bedrijf uitgegroeid tot de grootste producent van huishoudelijke apparatuur in Europa. Wereldwijd werken er bijna 350.000 medewerkers, verspreid over meer dan 190 landen. Daarnaast is Siemens al jarenlang hét merk voor keukenapparatuur en inbouwapparatuur. De stijlvolle, moderne inbouwapparaten tillen je keuken naar een hoger niveau. Bij Bemmel & Kroon vind je het grootste aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur van dit gerenommeerde merk. Van vaatwasser en wasmachine tot inductie kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en combimagnetron.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: