Siemens studioLine apparatuur
Siemens logo

Siemens studioLine

studioLine inbouwapparatuur nergens voordeliger!
Ben je op zoek naar Siemens studioLine inbouwapparatuur? Dan ben je bij Bemmel en Kroon keukens aan het juiste adres. De hoogwaardige studioLine apparatuur is uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig door Siemens geselecteerde keukenspeciaalzaken. Bemmel en Kroon bied je de studioLine apparatuur daarbij voor de meest gunstige prijs. Daarnaast zijn de inbouwapparaten direct uit voorraad leverbaar. Door deze apparatuur, gekenmerkt door een indrukwekkend design en bijzondere innovaties, groot in te kopen betaal je bij ons gegarandeerd de laagste prijs.

Siemens studioLine apparatuur

Siemens studioLine-vaatwassers passen perfect in elke keuken.

StudioLine vaatwassers

Vaatwassers van studioLine laten je vaat schitteren
Siemens studioLine vaatwassers zijn de snelste en meest flexibele vaatwassers ooit. De innovatieve techniek maakt vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend. Belangrijker nog: de vaat wordt altijd perfect gereinigd en gedroogd. Siemens StudioLine vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service.

Bij studioLine van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. SpeedMatic en het Zeolith-droogsysteem zijn twee van deze exclusieve functionaliteiten. SpeedMatic vaatwassers reinigen zowel snel als grondig en hebben een zeer goede energie-efficiëntieklasse. De vaatwassers met Zeolith behoren zelfs tot de meest duurzame apparaten. Ontdek meer over deze vaatwassers.

Toon de studioLine vaatwassers

De nieuwe iQ700 studioLine oven van Siemens

StudioLine ovens

Bakovens en stoomovens: allesbehalve alledaags.
De studioLine ovens bieden je van alles alleen het allerbeste. Bakovens en stoomovens voorzien van vernieuwende toegepaste technologie en gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit uitmuntende vakmanschap is te zien, te voelen, en bovenal: naar eigen wens te combineren. Omdat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd. Het design met haar strakke lijnenspel wekt hierbij de overtuigende indruk één geheel te zijn.

Daarnaast stelt Siemens je in staat om de apparatuur met jouw unieke, eigen stijl te matchen. Dankzij de varioSpeed functie gaat het bereiden twee keer zo snel. Hierdoor ben je minder tijd kwijt in de keuken. Naast de nieuwste technieken bieden studioLine ovens extra voordelen en luxe of zeer handige accessoires. Ontdek de Siemens studioLine oven met zijn exclusieve design en bijzondere innovaties.

Toon de studioLine ovens

Siemens studioLine inductie kookplaat

StudioLine kookplaten

Koken zonder grenzen op een freeInduction Plus kookplaat.
Wanneer het op koken aankomt zijn er vanaf nu geen grenzen meer. Bij de nieuwe studioLine freeInduction Plus kookplatenvan Siemens behoren vooraf gedefinieerde kookzones tot het verleden. Hierdoor zijn potten en pannen met verschillende afmetingen en vormen vrij over de kookplaat te bewegen. Bovendien biedt een freeInduction Plus kookplaat plek tot zeker zes potten of pannen tegelijk. Dit biedt ongekende mogelijkheden als je aan het koken bent.

Siemens studioLine kookplaten maken door unieke flexibiliteit en innovatieve verwarmingstechnieken een geheel nieuwe manier van koken mogelijk. Ervaar zelf hoe het is om te koken met maximaal gebruiksgemak. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInductie Plus of voor maximale flexibiliteit met freeInductie Plus. Ontdek meer over deze kookplaten.

Toon de studioLine kookplaten

Siemens studioLine inbouw koffiemachine

StudioLine koffiemachine

Eén druk verwijderd van de perfecte koffie.
Of je nu trek hebt in een cappuccino, een espresso of een latte macchiato, de gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om je studioLine koffiemachine af te stellen op jouw koffievoorkeuren. Op deze manier wordt je koffie altijd naar jouw persoonlijke wensen gebrouwen. De inbouw koffiemachine uit de studioLine van Siemens staat garant voor perfecte koffie. Bovendien integreert ze naadloos in jouw keukenmeubel. Het apparaat komt tegemoet aan de meest exclusieve eisen. Omdat de machine is uitgerust met Home Connect is ze bovendien gewoon via jouw eigen touch devices te bedienen.

Ontdek de Siemens studioLine koffiemachines met hun exclusieve design en bijzondere innovaties.

Toon de studioLine koffiemachine

Siemens studioLine afzuigkappen

StudioLine afzuigkappen

Een perfect keukenklimaat ongeacht wat je kookt.
Siemens studioLine afzuigkappen zorgen ervoor dat de lucht in jouw keuken schoon en fris blijft, ongeacht wat je kookt. Een studioLine afzuigkap is altijd voorzien van de nieuwste technieken. Daarnaast beschikken de studioLine modellen over diverse extra’s ten opzichte van de reguliere modellen zoals een LED paneel met RGB kleuren, touchControl bediening en een zwart glazen scherm.

De buitengewoon elegante lijn met afzuigkappen biedt keuze uit een heleboel modellen. Plafondunits, wandschouwkappen, eilandschouwkappen, vlakschermkappen, downdraft afzuigkappen, en een handig geïntegreerd systeem met werkbladafzuiging. Allemaal uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en in staat om jouw keuken fris te houden. Ontdek meer over deze afzuigkappen.

Toon de studioLine afzuigkappen

Siemens studioLine inbouwmagnetron uit de IQ700 serie

StudioLine magnetrons

Een aanwinst voor elke keuken.
Met hun moderne stijl en innovatieve functies zijn Siemens studioLine magnetrons een aanwinst voor je keuken. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze worden ook geleverd met intelligente opties voor precies de juiste bereiding. Bij sommige modellen vervagen de grenzen tussen magnetron en oven zelfs. Magnetrons met geïntegreerde grill bruinen allerlei gerechten gelijkmatig. De Siemens magnetron bakt, kookt en grilt, maar kan ook ontdooien. Alle studioLine modellen zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij andere apparaten uit deze exclusieve lijn van Siemens.

Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Leer meer over deze (combi)magnetrons.

Toon de studioLine magnetrons

Siemens studioline koelkast vriezer combinatie

StudioLine koelkasten & vriezers

Laat zien wat je in huis hebt.
Siemens biedt op het gebied van huishoudelijke apparaten voor koelen en vriezen het beste van het beste. Met de modulaire studioLine koel- en vriesapparatuur maak je zelfs opstellingen die jouw voorstellingsvermogen ver te boven gaan. Combineer koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties precies zoals jij dat wenst. En met een wijnklimaatkast, misschien zelfs wel dubbeldeurs, krijgt jouw keuken een nog exclusievere uitstraling!

Siemens StudioLine inbouw koelkasten en koel-/vriescombinatie zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur dan ook méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit en meer service. Ontdek meer over de koel- en vriesapparatuur uit de studioLine van Siemens.

Toon de studioLine koelkasten

studioline warmhoudlade

StudioLine inbouwladen

Warmhoudlade en vacumeerlade.
Met hun moderne stijl en innovatieve functies zien Siemens studioLine inbouwladen een aanwinst voor je keuken. Met de innovatieve warmhoudladen van Siemens verwarm je het servies voor of houd je gerechten warm. Maar je kunt ze ook gebruiken om te koken. In de vacumeerlade verpak je producten vacuüm voor sous-vide koken. Alle laden zijn apart of in combinatie met jouw Siemens (studioLine) oven te installeren. Alle studioLine laden zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij andere apparaten uit deze exclusieve lijn van Siemens.

Je kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen.

Toon de studioLine inbouwlades

Design keuken met hoogwaardige studioLine apparatuur

Hoogwaardig design studioLine

Indrukwekkend vormgegeven en vanuit iedere hoek een blikvanger
Wat opvalt bij de studioLine-apparaten, is het consequente lijnenspel dat in het volledige productassortiment terug te vinden is. Hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap zorgen ervoor dat elk apparaat een oogstrelende uitstraling heeft. Hiermee trekt het design de aandacht zonder storend te zijn. Dit vormt een schitterend geheel, waardoor je keuken het middelpunt van je huis wordt.

Extra speciaal is het blackSteel design: een aantrekkelijk samenspel van donkergekleurd roestvrijstaal en zwart. Het studioLine-ontwerp is daarom al meerdere keren met prijzen bekroond. Deze exclusieve lijn van Siemens biedt iedereen die naar iets speciaals op zoek is, iets om zich van het alledaagse te onderscheiden. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Kwaliteit studioLine apparatuur

De studioLine apparaten steken met kop en schouders boven iedere standaard uit.
Ieder studioLine apparaat overtuigt dankzij het vooruitstrevende design. Het exclusieve karakter wordt benadrukt door de donkere voorkant, de massieve draaiknop en de donkere glazen deur. Hierdoor creëerd deze exclusieve lijn van Siemens samen met jouw keukenkasten een elegant en exclusief totaalbeeld. Naast een indrukwekkend design is er gebruikgemaakt van vooruitstrevende technologieën. Denk hierbij aan varioSpeed of de roastingSensor, die het kookproces eenvoudiger en intuïtiever maken dan ooit tevoren. Zo maak je eenvoudig gerechten waarmee je indruk maakt op al je gasten.

Siemens studioLine oven kwaliteit
studioLine inbouw koffie volautomaat
Siemens inductie kookplaat en downdraft afzuigkap
Bij aanschaf van 4 inbouwapparaten ontvangt u 5 jaar garantie

Bij aanschaf van 4 inbouwapparaten 5 jaar garantie

Bij aanschaf van minimaal 4 Siemens inbouwapparaten ontvang je GRATIS een verlengde garantie tot 5 jaar. Daarmee ontvang je bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie!
Je komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als je de apparatuur binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, online registreert.
De garantie is alleen van toepassing op inbouwkeukenapparatuur wanneer je vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen in één keer koopt.

Bovenstaande actie geldt alleen voor consumenten in Nederland.

Siemens black line design oven

De blackSteel lijn van studioLine

Een nieuwe definitie van schoonheid
Het nieuwste binnen de Siemens studioLine is de blackSteel lijn: een extra donkere productlijn van geborsteld RVS. Deze inbouwapparaten hebben mooie roestvrijstalen draaiknoppen en een extra donkere deur. Hierdoor passen de verschillende inbouw apparaten perfect bij elkaar en vormen ze in je keuken één mooi geheel. Door de donkere uitstraling van de blackSteel lijn is deze toepasbaar in vele keukenstijlen. Met lichte kleuren in je keuken krijg je een mooi contrast, terwijl de apparatuur bij donkere keukenkleuren juist mooi wordt in het geheel op gaat. Het maakt niet uit in welke keuken apparatuur uit de blackSteel wordt geplaatst. Het design is in elke keuken een echte blikvanger.

Inbouw ovens, magnetrons en espresso volautomaten voorzien van blackSteel afwerking, maken direct indruk. Hierbij geeft het vernieuwde display niet alleen de menustructuur en functies weer, maar is deze ook een lust voor het oog.

StudioLine apparatuur LIVE bekijken

In onze webshop vind je het grootste aanbod van Siemens studioLine keukenapparatuur. Heb je een vraag over één van deze apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je nieuwe studioLine apparatuur gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Kom dan naar één van onze winkels waar je de Siemens studioLine apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande in inbouwapparatuur van Siemens en andere A-merken.

Siemens studioLine showroom
studioLine apparatuur in onze winkel

Contact

Heb je een vraag over Siemens studioLine apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 74).

Over Siemens

Het bedrijf Siemens is in Nederland sinds 1879 actief. Inmiddels is dit van oorsprong Duitse bedrijf uitgegroeid tot de grootste producent van huishoudelijke apparatuur in Europa. Wereldwijd werken er bijna 350.000 medewerkers, verspreid over meer dan 190 landen. Daarnaast is Siemens al jarenlang hét merk voor keukenapparatuur en inbouwapparatuur. De stijlvolle, moderne inbouwapparaten tillen je keuken naar een hoger niveau. Bij Bemmel & Kroon vind je het grootste aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur van dit gerenommeerde merk. Van vaatwasser en wasmachine tot inductie kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en combimagnetron.