Siemens glassdraftAir ventilatieoplossing
Siemens logo

Siemens glassdraftAir systeem

Inductiekookplaat en afzuiging in één elegant design
De Siemens glassdraftAir ventilatieoplossing combineert een inductiekookplaat met een uitschuifbaar verlicht glazen paneel voor kookveldafzuiging. Met zijn elegante look, voorzien van de laatste innovaties, wordt het glassdraftAir systeem het stralende middelpunt van je keuken. Hoewel dit futuristische inbouwapparaat doet denken aan een downdraft-afzuigkap is de glassdraftAir toch net even anders. Deze uitschuifbare afzuigkap is namelijk van glas dat in verschillende kleuren kan worden verlicht. Bovendien is de Siemens glassdraftAir eenvoudig met je stem én via de app te bedienen.

Siemens glassdraftAir kookplaat

Video werking glassdraftAir

Ontworpen om te verdwijnen
De nieuwe Siemens glassdraftAir combineert exceptioneel design met hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en uitstekende prestaties. Het resultaat is een alles in één oplossing voor de ultieme open keuken. De glassdraftAir is gemaakt voor speciale momenten. Het slanke glazen paneel van de glassdraftAir zit achter de kookplaat en kan tijdens het koken worden uitgeschoven. Daarnaast zorgt innovatieve technologie ervoor dat jij en jouw gasten altijd zijn verzekert van frisse en geurloze lucht. En door het glasheldere paneel van de glassdraftAir voeg je een echte eyecatcher toe aan je kookplaat.

Met zijn geweldige prestaties ben je vrij om elke kookzone te gebruiken die je wilt. Want de krachtige iQdrive met Guided Air staat garant voor een helder en stoomvrij zicht. Het beste van alles is dat wanneer hij niet wordt gebruikt, de glassdraftAir volledig verdwijnt.

Siemens glassdraftAir voor ultieme prestaties en compromisloze stijl.

Het nieuwe glassdraftAir ventilatiesysteem van Siemens is speciaal ontworpen om, onder alle omstandigheden, ultieme prestaties te leveren. Door de vele bijzondere kenmerken, het glazen ontwerp en de verzonken vorm is glassdraftAir van Siemens dé toevoeging aan elke keuken.

Perfecte vorm. Perfecte luchtstroom.

Een luchtgordijn verbetert de luchtstroom

Het strakke en elegante glazen ontwerp zorgt er voor dat het ruimtelijke gevoel behouden blijft. Daarnaast heeft de glasplaat een doorslaggevende invloed op de prestaties. Dankzij de Guided Air technologie ontstaat achter het glas een luchtgordijn dat de luchtstroom verbetert. Dit garandeert een optimale en uiterst stille afzuigprestatie van alle kookzones.

Geef kleur aan de sfeer: emotionLight Pro.

Het verlichte glazen paneel met emotionLight Pro.

Veel meer dan alleen decoratie: met emotionLight Pro kies je een kleuraccent dat de sfeer van jouw keuken of je stemming weergeeft. Naast de negen vooraf ingestelde kleuren, kun je op elk moment jouw eigen kleurschakering creëren met de Home Connect app.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9
Unieke afzuiging die eenvoudige is te reinigen

Deze unieke afzuiging laat zich eenvoudig reinigen

Het slanke glazen paneel zit achter de kookplaat en kan tijdens het koken worden uitgeschoven. Samen met de Guided Air technologie zorgt deze glasplaat dat kookluchten en -dampen direct en efficiënt in de afzuiging verdwijnen. Daar worden dempen en geurtjes naar buiten afgevoerd of via recirculatie gefilterd en als schone en geurloze lucht weer de ruimte in geblazen. Deze krachtige afzuigkracht, samen met een geïntegreerde lichtshow in het glazen paneel, vormt het decor voor een showstopping cooking.

Zowel de glazen plaat als de filters zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Omdat de vetfilters via de bediening van het afzuigsysteem iets omhoog komen zijn ze er gemakkelijk uit te halen en in de vaatwasser te reinigen.

80 cm brede kookplaat uitvoering

Een strakke eenheid met jouw kookplaat

De Siemens glassdraftAir is verkrijgbaar in een 80 cm brede uitvoering, zowel opbouw als inbouw. Indien je het afzuigsysteem op het werkblad laat monteren, dan is deze naadloos te combineren met jouw Siemens opbouw activeLight inductiekookplaat. En dankzij de interactieve lichtmatrix kunnen potten en pannen op deze kookplaten flexibel worden geplaatst. Uiteraard kunnen de kookplaat en de werkbladafzuiging met elkaar worden verbonden. Hierdoor kan het vermogen van de afzuigkap direct vanaf de kookplaat worden bediend. Overigens is deze functie mogelijk bij alle Siemens kookplaten die zijn uitgerust met cookConnect.

Ben je niet aan het koken en zijn beide systemen uitgeschakeld, dan vormen de apparaten samen één zwart vlak. Aan of uit, in beide gevallen is het design zowel indrukwekkend strak als subtiel.

Kenmerken

Siemens 2 Icons GlassdraftAir

cookConnect systeem met climateControl sensor

Het vermogen en het licht van de afzuigkap is, met het cookConnect systeem, direct op de kookplaat aan te passen. Dit kan ook automatisch door de climateControl sensor, die de hoeveelheid stoom en geuren detecteert.

Siemens iQdrive GlassdraftAir

Krachtige iQdrive motor met Guided Air

De stille en krachtige motor met een indrukwekkend afzuigvermogen zorgt dankzij Guided Air voor een zeer efficiënte geur- en stoomafvoer.

Siemens Space Saving GlassdraftAir

Ruimtebesparende installatie

De afzuiging is flexibel te plaatsen, waardoor de ruimte onder het aanrecht optimaal kan worden benut.

Siemens HomeConnect bediening GlassdraftAir

Home Connect

Via de Home Connect app pas je het vermogensniveau van de afzuigkap en andere functies eenvoudig aan.

Siemens EmotionLight GlassdraftAir

emotionLight Pro

Pas uw afzuigkap aan uw stijl aan. Open een wereld van kleur door emotionLight Pro te verbinden met de Home Connect app en kies uit een oneindig spectrum, passend bij een oneindig aantal stemmingen.

Siemens Supersilent GlassdraftAir

Stille werking

De glassdraftAir ventilatieoplossing van Siemens is tijdens het gebruik ongekend stil.

Onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels

Laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de apparatuur van Siemens door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Hierdoor betaal je bij Bemmel & Kroon voor het glassdraftAir afzuigsysteem van Siemens dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Vragen of prijsopgave
Heb je een vraag over het glassdraftAir afzuigsysteem of wil je weten wat hij kost neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Kookplaten in een échte winkel van Bemmel & Kroon

Siemens glassdraftAir in jouw keuken?

Voor de Siemens glassdraftAir is in jouw keuken altijd plaats. Zo kan dit afzuigsysteem in het werkblad van jouw keuken of jouw kookeiland worden geplaatst. Vraag de keukenspecialisten in één van onze showrooms gerust om advies. Zij zullen je adviseren waar de glassdraftAir afzuiging in jouw keuken het beste uitkomt.

Het advies en alle informatie die je over de Siemens glassdraftAir krijgt is uiteraard geheel vrijblijvend. In onze showroom staan alle afzuigsystemen van Siemens werkend opgesteld. Je kunt de werking dan met eigen ogen ervaren.

Kies een showrooms