AEG Logo

AEG Horizon range

Een horizontaal gestroomlijnde keukenervaring

De AEG Horizon range is een lijn van vernieuwende exclusieve keukenapparatuur. AEG apparaten uit deze range kun je perfect combineren tot één ononderbroken horizontaal design. De zicht apparatuur uit de Horizon Line is hiervoor uitgevoerd met zwart glas en horizontale doorlopende stroken van eveneens zwart glas of RVS. Maak een keuze uit stoomovens, multifunctionele ovens, magnetrons, wijnbewaarkasten, espresso machines, warmhoudlades en een professionele vacumeermachine. Combineren jouw selectie van verschillende AEG apparaten vervolgens in je keuken zonder afbreuk te doen aan het ononderbroken design. Uiteraard is de apparatuur van de AEG Horizon range voorzien van de nieuwste keukengadgets. Hiermee worden je kookprestaties naar een geheel nieuw level gebracht. De apparaten werken samen en reageren direct op je opdrachten. Hiermee biedt AEG ’s werelds eerste echte responsieve kookervaring.

AEG Horizon range oven

Ovens uit de Horizon range

Ontdek bakken, grillen en braden met een multifunctionele oven uit de Horizon range. Beheers nieuwe smaken en besteed minder tijd aan schoonmaken met een oven die zichzelf reinigt. Klassieke gerechten perfectioneren wordt eenvoudig met ’s werelds eerste intuïtieve kookervaring. Dankzij de Foodsensor in de SenseCook ovens bereid je vlees precies zoals jij dat wilt. Van mals gebraad tot chocolade lava cakes, de foodsensor (die de perfecte kerntemperatuur van je gerechten meet) zal je helpen om uitmuntende resultaten te behalen.

Een oven uit AEG’s Horizon range geeft hierdoor een perfect eindresultaat, elke keer weer. Jij bent de baas over jouw keuken.

De Foodsensor in de SenseCook ovens

Altijd gerechten volgens je eigen smaak

Door het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van je voedsel, laat de Voedingssensor je weten wanneer het vlees saignant, à point of bien cuit is. Ook kun je vis en groenten perfect naar eigen voorkeur bereiden.

Een zelfreinigende oven met een pyrolytische reinigingsfunctie

Zelfreinigende ovens met Pyrolyse functie

Met een aanraking van de Pyrolytische reinigingsfunctie worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot assen. Deze as is met een vochtig doek eenvoudig weg te vegen.

Stoomovens geven meer smaak en textuur aan je gerechten.

Stoomovens voor meer smaak en textuur

Vergeet eerdere regels en gebruik stoom voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Wanneer je vis en vlees met SteamBoost bereidt zorgt de stoom tijdens de bereiding ervoor dat het resultaat heerlijk mals is. De stoom behoudt de natuurlijke kleuren van je ingrediënten.

SteamBoost Combi – Hetelucht en stoomoven in één
Het de SteamBoost-oven met volledige stoomfunctie haalt je meer smaak uit je gerechten. Hij werkt precies hetzelfde als een traditionele oven, maar met het extra voordeel van stoom. Hierdoor worden gerechten pas echt spannend en genieten je gasten van nieuwe en intensieve smaken. Want warmte, zoals je weet, bruint en maakt knapperig. Door de introductie van stoom wordt de natuurlijke vochtigheid vastgehouden. Stoom zorgt zo voor vele sappige en malse gerechten, zoals vlees, vis, stoofgerechten en groenten, maar ook desserts. Het gaat tenslotte allemaal om smaak.

Mals vlees door toevoeging van stoom

Stomen en hetelucht

Stomen is gezonder en lekkerder doordat de smaak en textuur behouden blijft. Je kunt 100% stoom gebruiken voor het stomen van groente, vis en rijst. Maar je kunt ook eieren bereiden, opwarmen, ontdooien, pocheren of blancheren. Met een combi-stoomoven kun je naast volledig stomen ook koken met veel, medium en weinig vocht in combinatie met hetelucht. Voor het maken van delicate gerechten als flan, pudding, terrines en vis gebruik je veel vocht. Met medium vocht maak je de lekkerste broodjes en stoofvlees klaar en weinig vocht gebruik je voor het bereiden van vlees en ovenschotels.

Het verschil van vlees uit een stoomoven en een reguliere oven

Waarom kiezen voor een Stoomoven?

De meeste mensen denken bij de overweging van een stoomoven alleen aan groenten, maar hij kan zoveel meer. Het feit is dat stoomovens in toprestaurants tientallen jaren het geheime wapen zijn geweest. Het extra vocht in een stoomoven verbetert de smaak en textuur terwijl de knapperigheid wordt behouden – zo wordt elke maaltijd een meesterwerk.

De AEG KMK721000M magnetron met grill

Perfect bereid in de Magnetron

Een magnetron is de oplossing voor als je snel en gemakkelijke een maaltijd wilt bereiden. Van restjes maak je in een handomdraai iets lekkers. Kies je voor een magnetron met grill-functie dan kun je vanaf het begin heerlijke gerechten maken. AEG Magnetrons uit de Horizon range zijn ontworpen met tal van nuttige functies en unieke ideeën om koken eenvoudiger te maken. Of je nu een omelet of een complete, gezonde maaltijd op tafel wilt zetten, in de magnetron kan het tegenwoordig allemaal!

Met een Magnetron met Grill-functie zorg je via een druk op de knop voor een knapperig korstje. Van het breekbare laagje op een crème brûlée tot de knapperige korst op een lasagne.  De texturen en smaken van trage ovengaring creëer je vanaf nu met de snelheid en efficiëntie van een magnetron. Ontdooi- en opwarmfuncties helpen je bovendien bij het bereiden van fantastische smaken die zelfs de hoogste verwachtingen overtreffen.

Met deze compacte magnetron kunt u gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model

Compacte magnetrons

Met een compacte magnetron kun je gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model. Zo haal je het beste uit de ruimte in je keuken en kun je een grote hoeveelheid verschillende gerechten bereiden in één compact apparaat.

Een doeltreffende grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal uw gerechten perfect bakken, braden en koken.

Sneller bakken en braden

Een magnetron met grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal je gerechten perfect bakken, braden en koken.

Horizon line koffiemachine

Koffiemachines en lades

Met een inbouw koffiemachine heb je meer ruimte op je aanrecht. Voor jouw dagelijkse perfecte espresso, helemaal gezet zoals jij hem het lekkerst vind. Met een geïntegreerde koffiemachine kunnen fijnproevers kiezen uit een gevarieerd aanbod van warme dranken. Deze thuisoplossing biedt koffie op barista-niveau, van een schuimige cappuccino tot een intense espresso. Maar ook voor een uitgebreide selectie van andere warme dranken maakt een koffiemachine uit de Horizon range van AEG met gemak. Alles zeer smaakvol gezet door de juiste draai aan de shuttle-draaiknop.

De Horizon range vacumeerlade zorgt voor een professionele SousVide kookbeleving bij jou thuis, zonder dat het eten smaak, voedingsstoffen en vocht verliest.

Warmhoudlades zijn een perfecte aanvulling op een oven. Een warmhoudlade verwarmt de borden en houdt je eten warm tot wanneer je het opdient.

De SousVide vacumeerlade behoud de beste smaak en textuur van je gerechten

Behoud de beste smaak en textuur

Door het gebruik van de vacumeerlade van de SousVide-oven kun je voedsel luchtdicht verpakken en bewaren. Je voedsel behoudt hierdoor meer vocht behoudt en het samengaan van smaakvolle ingrediënten wordt verbeterd.

Een warmhoudlade verwarmt de borden en houdt je eten warm tot wanneer je het opdient.

Uitstekende warmtecirculatie

De ventilator in de warmhoudlade laat de warme lucht gelijkmatig circuleren. Voedsel en gerechten blijven hierdoor overal in de lade op een constante temperatuur.

Intelligente inductietechnologie verwarmt pannen en het voedsel in de pannen, maar niets anders.

Kookplaten uit de Horizon range

De kookplaat is een onmisbaar onderdeel in elke keuken. Wanneer je een kookplaat zoekt die het beste aansluit op jou wensen zijn er een paar factoren waar je rekening mee moet houden. De beschikbare ruimte, de manier van koken waaraan je de voorkeur geeft en je schoonmaakgewoonten. Al deze factoren hebben invloed op de keuze van je kookplaat.

AEG kookplaten overtuigen qua werking én design. Daarom zijn al de kookplaten uit de Horizon range niet alleen ontworpen voor optimale kookresultaten, maar ook voor de nodige flexibiliteit bij koken. En met een design dat perfect past in jouw keuken.

Kies je voor een gaskookplaat met branders die tot 20% sneller zijn. Of gaat jou voorkeur uit naar een veelzijdige inductiekookplaat met flexibele kookzones. Veilig, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiënt aangezien er tijdens het koken bijna geen warmte verloren gaat.

De SensePro-inductiekookplaat is de persoonlijke chef-kok voor restaurantmaaltijden

Kookresultaten van een chef-kok

De SensePro-inductiekookplaat is de persoonlijke chef-kok voor restaurantmaaltijden. De kookplaat communiceert met de voedselsensor. Hierdoor kan de kerntemperatuur van een gerecht precies worden gecontroleerd. Dit stelt de gebruiker in staat zelfs met een kookplaat professionele resultaten te bereiken. Zowel bij kooktechnieken zoals Sous vide als bij het opwarmen, pocheren, sudderen, koken en bakken.

Kookzones combineren met FlexiBridge

Kookzones combineren met FlexiBridge

FlexiBridge is perfect wanneer je maximale flexibiliteit wilt. Het geeft je de mogelijkheid om maximaal 4 kookzones te combineren met gelijkmatige en nauwkeurige warmtedistributie. Of er nu een groot familiediner of gelijktijdig meerdere kleine gerechten bereid moeten worden, FlexiBridge geeft je de mogelijkheden voor elke gelegenheid.

Plafondunit afzuigkap uit de Horizon Range van AEG

Afzuigkappen uit de Horizon range

Creëer een frisse en aangename sfeer in uw keuken, met een afzuigkap die perfect aansluit bij de keuken inbouwapparatuur uit de Horizon range. De belangrijkste bezigheid in de keuken is het bereiden van lekker eten. Een afzuigkap zorgt er tijdens het koken, bakken of braden voor dat ongewenste etensgeuren zich niet verspreiden en de lucht zuiver en vers blijft. Binnen de Horizon range vind je afzuigkappen voor tegen de muur en voor boven een kookeiland.

Of je nu kiest voor een wandschouwkap, eilandschouwkap en de plafondunit, tijdens het koken, ruik je alleen wat je écht wilt ruiken. De krachtige en toch stille afzuigkappen van AEG zuigen snel en geruisloos de kooklucht weg voor een frisse en creatieve omgeving. Met hun bekroonde ontwerp passen de afzuigkappen uit de Horizon line perfect perfect bij de inbouwapparatuur uit diezelfde lijn.

De AEG DIK7190HG eilandafzuigkap

AEG DIK7190HG Eilandafzuigkap

De DIK7190HG eilandafzuigkap is een hoogwaardig ontworpen afzuigkap die is gemaakt is om het keukendesign te verbeteren. Gemonteerd boven het kookeiland zorgt deze afzuigkap voor een kenmerkende en moderne look. Met een zeer krachtige motor wordt de lucht in je keuken – hoe groot je keuken ook is – efficiënt gezuiverd.

AEG DVK7990HB schouwafzuigkap

AEG DVK7990HB Schouwafzuigkap

De DVK7990HB schouwafzuigkap benadrukt niet alleen een kenmerkende stijl. Deze geavanceerde verticale afzuigkap uit de Horizon range beschikt tevens over zorgvuldig ontworpen technologie. Een zeer krachtige energie-efficiënte motor houdt de keukenlucht schoon, ook in grote keukens.

Een volledig integreerbare comfortlift vaatwasser

AEG Horizon range vaatwassers

Een fluisterstille vaatwasser uit de Horizon range houdt je kookgerei, bestek en glaswerk als nieuw. Zo beschikken deze vaatwassers over programma’s die afwassen in de helft van de tijd, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast zijn er speciale glasprogramma’s om je meest delicate vaat te beschermen.

Ontdek ook de nieuwste ComfortLift vaatwassers voor het moeiteloos in- en uitladen van de vaat. De AEG ComfortLift vaatwasser beschikt over een uniek liftsysteem om de vaat eenvoudig uit te ruimen. Het is zelfs de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf – met belading – bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Hierdoor kun je, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen.

AEG ComfortLift vaatwasser voor soepeler en sneller in- en uitladen

Vaatwassers met ComfortLift

ComfortLift tilt de ondermand van je vaatwasser op tot een comfortabele werkhoogte. Op deze manier gaat het in- en uitladen nog soepeler en sneller! Een vaatwasser met ComfortLift heeft een mand die op drie niveaus kan worden vastgezet. Met Comfortlift heeft AEG de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild.

ProClean glaswasprogramma en rubberen SoftGrip-klemmen

ProClean glaswasprogramma en rubberen SoftGrip-klemmen

Champagne verdient om gedronken te worden uit jou beste champagneglas. Naast het speciale glaswasprogramma houdt ProClean elke voet goed vast met rubberen SoftGrip-klemmen. Dit beschermt tegen kantelen terwijl de rubberen SoftSpikes voor extra steun zorgen. Met ProClean is geen gelegenheid te klein voor jouw beste glaswerk.

AEG koel-vriescombinatie

Koel- en vriesapparatuur

Middels de DynamicAir-technologie van AEG wordt een constante luchtstroom behouden. Zo wordt binnen de hele koelkast een stabiele temperatuur gegarandeerd. Ieder schap, van boven tot onder wordt gelijkmatig gekoeld. Warme zones worden voorkomen en de verse ingrediënten blijven behouden.

Flexibele opbergoplossingen met MultiSpace

AEG’s MultiSpace koel-vriescombinatie bevatten extra opslagruimte in de anders ongebruikte ruimte aan de bovenkant van het apparaat. Eem MultiSpace model is hierdoor 120mm hoger dan de traditionele modellen die beschikbaar zijn. De uitneembare plank en de verwijderbare lade maken deze koel-vriescombinatie tot een van de meest flexibele opbergoplossingen binnen de huidige markt. Klaar om smaak naar gedurfde nieuwe hoogten te brengen.

AEG CustomFlex koelkast aanpasbaar aan ieder zijn smaak

Aanpasbaar aan elke smaak

Voor het creëren van heerlijke, verse gerechten is het van belang alle verse ingrediënten bij de hand te hebben. De Customflex-koelkast van AEG kun je precies inruimen zoals jij dat wilt. Alle schappen zijn eenvoudig en snel in- en uit te nemen en anders te schikken om opbergruimte te maximaliseren. Clips voor kruiden. Doorzichtige dozen voor kazen. Vaste schappen voor zuivel, sauzen en specerijen: alles precies waar je ze hebben wilt.

De AEG SWB66001DG wijnkoeler uit de Horizon lijn

Wijnkoelers voor de optimale bewaartemperatuur

Wijnkenners weten dat de beste flessen onder de beste omstandigheden gekoeld moeten worden. Daarom heeft AEG speciale wijnkoelers voor de Horizon range ontworpen. De koelers behouden de optimale temperatuur, voorkomen het uitdrogen van kurken en laat de smaakcomplexiteit van elke fles optimaal tot zijn recht komen.

De Horizon range apparatuur LIVE bekijken?

Wil je de AEG apparatuur uit de Horizon range LIVE bekijken? Kom dan gerust langs in één van onze keukenwinkels. In onze showroom kun je AEG apparatuur uit de Horizon lijn bekijken en ervaren. Je kunt de inbouwapparaten hier goed vergelijken met apparatuur van andere merken. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst.

De AEG Horizon Range in onze showroom
Inbouw koelkasten in onze winkel in den HaagInbouw koelkasten in onze winkel in den Haag
Laagste prijs garantie

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de keuken en inbouwapparaten uit de AEG Horizon range door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve, nieuwe kookapparatuur voor een perfect gestroomlijnde design keuken dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.