Siemens freeInduction - Eén kookplaat. Volledige vrijheid.
Siemens logo

Siemens freeInduction

Volledige vrijheid tijdens het koken.
De nieuwe freeInduction kookplaten van Siemens geven je tijdens het koken volledige vrijheid. Op een freeInduction inductiekookplaat plaats je jouw potten en pannen namelijk waar je maar wilt. Hierbij hoef je geen rekening te houden met kookzones. De inductiekookplaat detecteert automatisch het aantal, de grootte en de positie van je pannen en verhit precies waar dat nodig is. Ontdek de innovatieve freeInduction kookplaten bij Bemmel & Kroon. Overtuigd van de vele voordelen? Koop jouw nieuwe free induction kookplaat van Siemens hier dan voor de scherpste prijs!

Het freeInduction kookoppervlak geeft ultieme vrijheid tijdens het koken.

Het freeInduction kookoppervlak

Één groot oppervlak voor extra groot kookplezier
De freeInduction kookplaat bestaat uit één volledig kookoppervlak. Zo plaats je pannen of een braadslede op ieder deel van de kookplaat. Voor maximale vrijheid tijdens het koken. De freeInduction kookplaten zijn verkrijgbaar in 80 en 90 cm. Hierbij heb je de keuze uit een vlak geïntegreerde en een variant die is afgewerkt met blackSteel zijprofielen.

Het 90 cm model van de freeInduction kookplaat is voorzien van activeLight. Met activeLight wordt middels gekleurde lichtlijsten precies aangegeven wat de kookplaat doet. Bijvoorbeeld welk gedeelte van de kookplaat in gebruik is of wanneer de kookSensor wordt gebruikt. Koken was nog niet eerder zo intuïtief.
Ontdek de vele voordelen die de Siemens freeInduction kookplaat te bieden heeft. Lees snel verder over de vele voordelen die free inductie jou kan bieden.

Siemens freeInduction kookplaten

Bekijk hieronder het complete freeInduction kookplaten aanbod bij Bemmel & Kroon. Al deze modellen bieden volledige vrijheid tijdens het koken, zonder vaste kookzones.

TFT-kleurenscherm op de freeInduction kookplaat.

Vrijheid tijdens het koken

Met feeInduction heb je alle vrijheid om pannen te verplaatsen
De nieuwe free inductietechnologie is slim en biedt maximaal bedieningsgemak. Zo volgt de TFT full-touch kleurendisplay dynamisch elke verplaatsing op de kookplaat. Hij registreert direct wanneer een pan naar een andere plek wordt verplaatst. Hierna past hij de instellingen automatisch aan. Met zijn 6.2 inch is het tot op heden de grootste kookplaatdisplay van Siemens. Daarbij zijn bepaalde functies van de kookplaat via de Home Connect-app op de smartphone of tablet te bedienen. Tevens wordt de display ondersteund door een andere primeur van Siemens: activeLight. Hierbij zorgen twee LEDstrips aan beide zijden van het keramische oppervlak voor een extra dimensie tijdens het koken. Tegelijkertijd bieden ze tijdens het koken visuele ondersteuning en zijn ze een plaatsaanduiding voor de gebruiker.

Probleemloos koken voor een groot aantal gasten op een freeInduction kookplat.

Mogelijkheden freeInduction

Probleemloos koken voor een groot aantal gasten.
Een Siemens freeInduction kookplaat maakt veel mogelijk. Hierdoor is de bereiding van een Italiaans menu voor een groot aantal gasten geen enkele probleem. Plaats jouw grote pastapan gebroederlijk naast jouw kleine sauspannetje en je hebt nog steeds genoeg ruimte voor een grote langwerpige braadslede. Samen koken met vrienden behoort nu ook tot de mogelijkheden. Op het enorme kookoppervlak heeft iedereen voldoende ruimte om te kokkerellen.

Je kan eindelijk zonder enige beperkingen blancheren, stoven, bakken en braden. Ook met twee of drie grote steakpannen tegelijk is dit geen probleem. En of je nu het volledige oppervlak benut of slechts een klein deel ervan: de warmte wordt alleen opgewekt waar deze nodig is. Optimale energiezuinigheid is voor een innovatief merk als Siemens immers vanzelfsprekend.

Kenmerken freeInduction-kookplaat

Hieronder zijn een aantal belangrijke kenmerken van de Siemens freeInduction inductie kookplaat uitgelicht.

TFT-kleurenscherm op de freeInduction kookplaat.

TFT-kleurenscherm

Met zijn optimale contrast en hoge resolutie is het TFT-display met duidelijke tekst nog beter leesbaar vanuit elke hoek. Duidelijke, eenvoudige animaties geven een snel, intuïtief overzicht van alle functies en maken de bediening daarmee nog comfortabeler. Dit betekent dat je in één oogopslag alles altijd onder controle hebt.

Innovatieve technologie met 48 detecterende micro-inductors.

Innovatieve technologie

Onder het glaskeramische oppervlak detecteren 48 micro-inductors automatisch de vorm en grootte van je pannen, en verhitten alleen de plek waar een pot of pan staat..

Kookplaat afwerking

De freeInduction kookplaten zijn verkrijgbaar in een breedte van 80 of 90 cm. Daarbij heb je de keuze uit een vlak geïntegreerde afwerking en een variant die is afgewerkt met blackSteel zijprofielen.

Siemens freeInduction kookplaat met vlak geïntegreerde afwerking.

Vlak geïntegreerde afwerking

De freeInduction kookplaat met een vlak geïntegreerde afwerking is volledig verzonken in je keukenblad op één lijn met je aanrecht. Hierdoor zie je geen rand van de kookplaat en loopt deze direct over in het keukenblad. Dit is makkelijker schoonmaken.

freeInduction kookplaat met afwerking van blackSteel zijprofielen.

Afwerking met blackSteel zijprofielen

Het voor- en achteraanzicht van deze modellen is rond afgeslepen. Aan de zijkanten zijn deze freeInduction modellen voorzien van blackSteel zijprofielen. Deze geeft de inductie kookplaat een bijzonder luxe uitstraling en voorkomt namelijk dat er vuil onder de kookplaat komt.

Onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels

Siemens freeInduction prijzen

Koop jouw nieuwe freeInduction kookplaat voor de scherpste prijs!
Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de freeInduction inductiekookplaten door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Hierdoor betaal je bij Bemmel & Kroon voor deze inductie platen van Siemens dus altijd de scherpste prijs.

Prijzen vergelijken
De apparatuur in onze showrooms is hiervoor voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Zo ben je bij ons ook voor een inductieplaat, waarop je geen rekening hoeft te houden met vooraf gedefinieerde kookzones, verzekerd van de beste prijs.

freeInduction in onze winkels

Jou nieuwe freeInduction kookplaat eerst in het echt ervaren?
In onze webshop vind je een totaalaanbod van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van Siemens en andere A-merken. Heb je een vraag over een kookplaat met freeInduction-technologie neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is dagelijks tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je de freeInduction kookplaat van Siemens voor je deze gaat kopen liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze echte winkels. Hier kun je deze eerst zien en het gebruiksgemak zelf ervaren. Naast werkend opgestelde huishoud– en keukenapparatuur vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij jouw te bieden hebben. Heb je vragen of wil je advies, onze verkopers zijn je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van Siemens en andere A-merken.

Kies een winkel

Siemens apparatuur in één van onze winkels.Siemens apparatuur in één van onze winkels.
Keukens en apparatuur onder één dak!Keukens en apparatuur onder één dak!