Kookeiland of keukeneiland voor elk interieur

Keukens met een kookeiland of keukeneiland verbinden de keuken met de eetkamer of woonruimte. Een kookeiland is hierdoor vaak het middelpunt van de woning. Eiland keukens om samen gezellig in te koken en praten. Landelijk of modern, welke keukenstijl u ook kiest een kookeiland-opstelling past in ieder interieur.

Resultaat 1-10 van 35

Resultaat 1-10 van 35

Kookeiland: meer dan koken alleen

De kookeiland of keukeneiland opstelling is de droom van veel keukenkopers. Het kookeiland maakt koken, wonen en leven in één ruimte mogelijk. Eiland keukens om samen gezellig in te koken en ondertussen een praatje te maken met familie en vrienden. Het koken in een keuken met een kookeiland is zo onderdeel van het samenzijn in plaats van een onderbreking. De stijl van uw interieur wordt door het materiaalgebruik en de centrale ligging van uw keukeneiland benadrukt. Dit effect wordt extra geaccentueerd indien de stijl van het keukeneiland aansluit bij het design van de ruimte waarbinnen de keuken wordt geplaatst.

Keukeneiland uitvoeringen

Keukeneilanden zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Gebruikt u veel bergruimte dan biedt een multifunctioneel keukeneiland met kasten en laden een goede oplossing. Dit type keukeneiland beschikt veelal over een groot werkblad dat indien gewenst aan een eethoek kan worden verbonden. Het plaatsen van geïntegreerde spoelbakken, een vaatwasser, koelladen of een wijnkast behoort hierbij tot de mogelijkheden.
Het kookeiland is de meest populaire uitvoering van een eiland keuken. Het eiland wordt dan voornamelijk gebruikt om eten te bereiden. Het kookeiland beschikt hiervoor over bijna alle benodigde keukenapparatuur. Van ultra platte fornuizen en teppanyaki en/of grill tot ingebouwde friteuse. Aangezien u de oven het beste op ooghoogte plaatsen wordt deze meestal niet in het kookeiland geplaatst. Hetzelfde geldt voor de koelkast.

Keukens met kookeiland op maat

Een kookeiland of keukeneiland van Bemmel en Kroon keukens is altijd een maatwerk keuken. Al de keukens uit onze mega keukens showrooms kunnen ongeacht de keukenopstelling ook op maat vervaardigd worden in een eiland keukenopstelling. Staat de keukenstijl die u aanspreekt opgesteld als een rechte keuken of hoekkeuken? Onze ervaren keukenadviseurs gaan graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken met kookeiland samen te stellen. U heeft hierbij een enorme keuze in keukenkasten, fronten, keukengrepen, aanrechtbladen, en (super)voordelig inbouwapparatuur van topkwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding van deze maatwerkkeukens met kookeiland of keukeneiland is onovertroffen! Juist daarom is onze klanttevredenheid zo hoog.
Maak daarom vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.