Header keuken 1400007
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400041

In hoogglans gelakte keuken met RVS werkblad

Deze greeploze witte keuken is tot in detail strak afgewerkt. De moderne keuken heeft gladde in hoogglans gelakte kastfronten die zijn voorzien van Tip-on. Het warmgewalste RVS werkblad en de glazen achterwand maken het geheel af en zorgen voor een luxe uitstraling.

De inductie kookplaat, de gootsteen en de vaatwasser zijn in de witte hoekkeuken opgenomen. De koelkast, vriezer, oven fraai en het koffiezet apparaat zijn weggewerkt in de grijze wandkast rechts van de keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans gelakte moderne keuken is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: koffiezet apparaat, combistoomoven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigunit en vaatwasser.

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden

Wij kwamen voor een nieuwe keuken. Goede en hartelijke ontvangst ! Goede adviezen bij aankoop keuken. Mooie tekening opgesteld. Prima service en goed geregeld met afspraken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden ! Een echte aanrader. Prijs/kwaliteit zeer goed.

P. Bentvelzen

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies