Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400071

Hoogglans hoekkeuken met greeploos design

Luxe greeploze hoekkeuken met een strak maar toch zeer praktisch ontwerp, uitgevoerd met een hoogglans magnolia front en dun composiet werkblad. Deze prachtige ruime greeploos uitgevoerde hoekopstelling heeft een afmetingen van 305 x 325 cm. In deze keuken is een schitterende apparatenset van Bauknecht toegevoegd zodat u van alle gemakken bent voorzien.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in luxueus hoogglans greeploze hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende Bauknecht keukenapparatuur: vaatwasser, brede kookplaat en afzuigkap, oven, koelkast en onderbouw vriezer. Een schitterend greeploos ontwerp staaltje, voor een exclusieve uitstraling.

Onze klanten aan het woord

Van rechte- naar hoekopstelling keuken

18 Jaar geleden hebben we onze 1e keuken bij Bemmel & Kroon gekocht. We hebben toch, na ook enkele andere keukenzaken bezocht te hebben, maar ook mede gelet op onze positieve ervaring van destijds, wederom bij Bemmel & Kroon onze nieuwe keuken gekocht! Was een uitdaging omdat we, na rigoreuze aanpassingen...

M. Meijers

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies