Header keuken 1200366
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400068

Landelijke keuken in hoekopstelling

Sfeervolle “landhuisstijl” hoekopstelling, zeer praktisch ingericht. Houdt u een klassieke nostalgische keuken in de sfeer van grootmoeders tijd? Dan zal deze landelijke hoekkeuken in de kleur Magnolia u zeker aanspreken. De keukenopstelling bevat veel rustieke elementen en een kunststof werkblad in graniet print.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoekkeuken waarin je de natuurlijke charme van het platteland proeft is uitgerust met de modernste Etna keukenapparatuur zoals een ruime koel-vriescombinatie, vaatwasser, rustieke afzuigkap, kookplaat en oven.

Onze klanten aan het woord

Zeker aanraden

"Complete keuken met apparatuur. Verkopers zeer vriendelijk en hulpvaardig. Duidelijke voorlichting en offerte. Alles volgens afspraak geleverd. Wat niet klopte is direct opgelost. Prijs kwaliteit is perfect in orde. M.a.w een heel tevreden klant. Zal het bedrijf zeker aanraden!"

J.G. N-W

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies