Header keuken 1200386
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400065

Witte hoogglans keuken in greeploos design

Witte in hoogglans uitgevoerde greeploze design keuken met kastenwand en schiereiland. Een dun granieten werkblad geeft deze keuken met kookeiland een extra luxe uitstraling. Afmeting kastenwand 180 cm. Afmeting schiereiland 240 x 98 cm diep. Een luxe keuken die van uw keukenruimte het hart van uw woonhuis maakt.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoogglans 

Onze klanten aan het woord

Uitstekend geholpen

Bij Bemmel en Kroon binnen gestapt naar aanleiding van de goede recensies. Afspraak gemaakt,uitstekend geholpen door Mandy en gelijk een nieuwe keuken besteld. Keuken volgens afspraak geleverd en vervolgens geplaatst door een echte vakman. Kortom, van begin tot eind betrouwbaar, professioneel en alle goede ervaringen die we op internet hebben gelezen, zijn meer dan waargemaakt...

L.H. Brink

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies