Afvoerdrogers

(1)

Een afvoerdroger, ook wel luchtafvoerdroger genoemd, is een droger die de vochtige lucht uit je wasgoed via een slang afvoert. De luchtafvoerslang kan via een raam of een gat in de muur naar buiten. Zonder dit afvoerpunt is een warmtepompdroger of condensdroger voor jou een betere keuze. Het voordeel van een afvoerdroger is dat je geen waterreservoir hoeft te legen en dat je geen waterafvoer nodig hebt. Het wasgoed wordt in een afvoerdroger sneller droog dan in een warmtepompdroger, maar hij gebruikt wel meer energie.

ASKO DC7784V.W
Leverbaar op bestelling

Een droogkast is niet alleen praktisch voor het hangend drogen van kleding maar beschermt ook uw meest fijne stoffen. Bij een droogkast wordt uw kleding niet via mechanische bewegingen gedroogd, maar zorgt de luchtstroom ervoor dat het resterende vocht afgevoerd wordt. Het principe is hetzelfde wanneer u kleding buiten aan de waslijn laat drogen. De droogkast is een handige hulp in de wasruimte.

  • Type: Afvoerdroger
1569,-
  • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
Info
MEGA kortingen op apparatuur van A-merken
Prijs
t/m
Merk
  • ASKO(1)
Acties
Energiebesparing
Verlaag je ecologische voetafdruk
Energieklasse
Droogcapaciteit
Geluidsniveau drogen
Grootte huishouden
Type wasdroger
  • Afvoerdroger(1)
Draairichting deur
  • Rechts(1)
Droogprogramma's
  • Extra droog(1)
Droogtijd
Extra's
Serie
  • ASKO Classic(1)
Merkspecifieke functies
Kleur
  • Wit(1)
Reviewscore
Status
  • Leverbaar(1)
Bekijk in winkel

Afvoerdroger kopen?

Drogers met luchtafvoer voor de laagste prijs
Bij het kopen van een nieuwe luchtafvoerdroger wil je uiteraard niet te veel betalen. Afvoerdrogers van topmerken in alle soorten en maten vind je bij Bemmel & Kroon daarom voor de laagste prijs. Onze wasdroger prijzen worden hiervoor dagelijks vergeleken met de prijzen van de grootste online aanbieders.

Een groot voordeel van een afvoerdroger is dat de ruimte waarin de droger is geplaatst vochtvrij blijft. Bovendien komt je wasgoed er na het drogen minder gekreukt uit. De afvoerdroger verbruikt in vergelijking met een condensdroger of warmtepompdroger wel meer energie. In aanschaf is een afvoer droger echter weer voordeliger.

Bij Bemmel & Kroon vind je een ruim aanbod van afvoerdrogers van merken zoals AEG, Beko, Indesit, Miele, Siemens en Zanussi. Door ons grote assortiment vind je bij ons altijd wel een afvoerdroger die aan jouw eisen voldoet. Bekijk, vergelijk en bestel je favoriet.

Condensdroger of afvoerdroger

Wat zijn de verschillen
In plaats van een afvoerdroger kun je ook kiezen voor een condensdroger of een warmtepompdroger. De afvoermethode werkt alleen iets anders. Voor een afvoerdroger is een opening naar buiten nodig om de vochtige lucht af te voeren. Bij een warmtepomp- en condensdroger komt het vocht uit je wasgoed in een reservoir terecht. Dit waterresevoir moet je regelmatig legen. Wil je dit liever niet, sluit dan een condensafvoerslang aan op de waterafvoer. Hierdoor hoef je de condensbak nooit meer te legen.

Een groot voordeel van een afvoerdroger is dat de omgeving vrij blijft van vocht. Ook veroorzaakt dit type droogautomaat minder kreuken in je wasgoed. In het verbruik is de afvoerdroger het minst zuinig, maar wel voordeliger in de aanschaf dan andere drogers. Kijk verder op onze website of kom langs bij één van onze echte winkels om de verschillende wasdrogers met elkaar te vergelijken.