• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

Whirlpool drogers

(0)

Wil je een Whirlpool droger kopen? Binnen het Whirlpool wasdroger aanbod heb je keuze uit condensdrogers en warmtepompdrogers. Deze drogers zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Zo beschikken de drogers van Whirlpool over handige droogprogramma’s voor ieder kledingsoort. Bekijk ons droogautomaten aanbod, en koop je nieuwe Whirlpool droger voordelig bij Bemmel & Kroon.

Filteren
Prijs
t/m
Merk
Acties
Droogcapaciteit
Energieklasse
Geluidsniveau drogen
Grootte huishouden
Draairichting deur
Type wasdroger
Extra's
(Extra) droogprogramma's
Kleur
Reviewscore
Status

  Whirlpool droger technologie

  De drogers van Whirlpool zijn stuk voor stuk voorzien van innovatieve technologie. De hieronder getoonde voorbeelden zijn afhankelijk van het type droger (warmtepompdroger of condensdroger). Hoe luxer de wasdroger hoe meer deze is voorzien van de nieuwste technologie.

  Whirlpool droger 6th Sense

  6th Sense technologie
  6th Sense detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Je wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.

  Whirlpool's innovatieve FreshCare+ systeem

  FreshCare+
  Je kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over je kleding weg. Dit gebeurt dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole.

  Optimaal droogproces door 3Dry technologie

  3Dry technologie
  De unieke 6th Sense 3Dry technologie zorgt voor een slimme controle van het droogproces. Door verschillende stromen van warme lucht wordt warmte in de droogtrommel gelijkmatige verspreid. Voor gelijkmatig gedroogde resultaten, ook bij grotere items.

  De drogers van Whirlpool zijn zeer stil.

  Zeer stil
  Een Whirlpool droger is zeer stil. De drogers hebben namelijk een motor die rechtstreeks verbonden is met de trommel. Dit zorgt voor minimale trillingen en ook volledige stilte.

  De trommel heeft een gewelfd patroon en wasmeenemers

  Trommelafwerking
  De trommel van een wasdroger van Whirlpool heeft een gewelfd patroon en wasmeenemers. Deze zijn speciaal ontworpen voor een optimaal droogresultaat en de beste zorg voor al je kleding.

  Whirlpool's innovatieve FreshCare+ systeem

  FreshCare+
  Je kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over je kleding weg. Dit gebeurt dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole.

  Easy Cleaning filter reiniging

  Easy Cleaning
  De filter van de droger is makkelijk te verwijderen. Hierdoor maak je het filter in slechts drie simpele stappen schoon.

  Grote droogtrommel

  XXL droogprogramma
  In de grote droogtrommel heeft je wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met het XXL programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.

  Energiezuinige A++ droger

  Energieklasse A++
  De meeste drogers van Whirlpool hebben een verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasse A++ geeft een Whirlpool droger je ideale resultaten met beperkt energiegebruik.