Header keuken 1400022
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400026

Zandgrijs hoogglans gelakte leefkeuken

Schitterende hoogglans gelakte leefkeuken in de kleur zandgrijs met een kunststof keukenblad in houtdesign. De bijpassende stijlvolle eettafel is voorzien van een tafelblad met hetzelfde houtdesign. Met extra veel bergruimte aan de achterzijde van het eiland, een koelkast in de achterwand én professionele Bosch apparatuur op ooghoogte.

Grenzend aan het kookeiland bevinden zich twee opzetkasten met rolsysteem. Samen met bijna volledig in de muur ingebouwde hoge kasten en de contrasteren witte wanden geven zij deze keuken een echte designer look.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans uitgevoerde luxe leefkeuken is uitgerust met de volgende Bosch apparatuur: inductiekookplaat, 45 cm vaatwasser, 60 cm combi-magnetron, oven, 60 cm combi-stoomoven en een koelkast.
Bosch keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Goede ervaring

Goede voorlichting, duidelijke communicatie, goede prijs. Alles was compleet en onbeschadigd bij de levering, 1 klein puntje, de bovenplint was niet hoog genoeg maar verder perfect. Ook de keuken plaatser was top.

M. Intres

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies