• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400043

Keuken in hoogglans met oud eiken kastenwand

Ruimtelijk design. Het ontwerp van deze keuken zorgt voor extra dieptewerking. Dankzij het contrast tussen de vlakke oud eiken kastenwand en het hoogglans eiland en de zwevende kastenwand. Het in kristalwit hoogglans gelakte eiland heeft door de afgeronde vormwanden een nog elegantere uitstraling. De dampen van de kookplaat worden direct geneutraliseerd door de stijlvolle wave afzuigkap in de vorm van een lamp.

Kuppersbusch wijnklimaatkasten en een Miele oven en een Miele koffiemachine in de kastenwand van oud eiken zorgen ervoor dat deze greeploze design keuken van alle gemakken is voorzien.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans uitgevoerde luxe eiland keuken is uitgerust met Miele apparatuur, Kuppersbusch wijnklimaatkasten en een Wave afzuigkap in de vorm van een lamp.

Onze klanten aan het woord

Alles liep heel erg soepel!

Ik was al meerdere keuken winkels geweest voor ik over Bemmel & Kroon gelezen heb. De verkopers van de andere keuken winkels gaven geen duidelijke offerte, deden geen moeite om mee te denken of zij wilden eerste zeker weten of wij bij hun winkel onze keuken wilden kopen, zonder een offerte geven of opties laten zien. Bij Bemmel en Kroon, de heer Martin van Duiven zat rustig met ons en liep alle onze wensen door...

J.Y. Lee

Onze klanten waarderen ons met een9.2
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies